Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 12:14:51
|
|
|
|
Luni
|
Za kateregakoli se boš odločila, se boš prav. Oba sta namreč v senci. Edino to, če te zanima, Straško je zelo blizu Novalje, Šimuni pa ne tako.....
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 12:36:52
|
|
|
|
kasso
|
Mene pa zanima, ali pride v teh dveh kampih velika gužva tako v kampu kot na plaži v prvi polovici julija in če se dobi tudi po dve prosti parceli skupaj v senci.
< Sporočilo je popravil kasso -- 8.6.2009 12:37:25 >
|
|
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 19:58:57
|
|
|
|
Ajda A
|
Jaz bi šla v Šimuni ker mi je ful lepši ampak po mojem tudi zeeeelo dražji.
|
|
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 22:08:51
|
|
|
|
sončnica14
|
Jaz bi šla v Šimune, ker mi je veliko lepši in plaža je super. Zna pa bit kar polno, zato ti svetujem rezervacijo v naprej (sploh ker želite dve parceli skupaj). Za razliko v ceni pa ne vem, to se pa pozanimaj. Šimuni niso poceni, ne vem pa, kako je v Straškem.
|
|
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 22:11:59
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni niti eden niti drugi nita top destinaciji (prevelika gužva za moj okus) ampak če bi morala izbirati med tema dvema bi se odločila za Šimune.
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 8.6.2009 22:17:10
|
|
|
|
muška
|
Mi smo leta hodili v Straško, zdaj ne gremo več blizu njega. Zakaj? Kemp je do fula nabit, blizu so Zrče kar pomeni divja mladina, ki ti razgraja ponoči. Nama z možem je kipnilo, ko smo prišli iz Novalje ob 23.05 min ( samo do 23 ure lahko greš v kemp) , pa nas niso spustili noter. Sva nesla speča otroka čez cel kemp , ki ni majhen. No pijana in razgrajaška mladina pa se lahko po kempu vozi celo noč, prav tako lahko iz kempa greš katero koli uro. Fer? Meni ne! Drugače pa je kemp urejen in čist!
|
|
|
|
RE: Kampiranje - Straško ali Šimuni 9.6.2009 9:34:15
|
|
|
|
kasso
|
Hvala vsem za vaše izkušnje . Sem primerjala cene in res drži, da je Šimuni precej dražji. Za mojo družino bi na dan zneslo 43,40 eur, Straško pa 33,45 eur brez taks.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?