Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 3.3.2010 12:35:50
|
|
|
|
kasso
|
Lani smo bili v Valdalisu. Kamp je ok, imaš parcele, ki so 100% na soncu, ali pa take ki so pod visokimi borovci (slabost je smola), lep pogled na Rovinj, v kampu zastonj animacija za otroke (delavnice, igre, zvečer ples). Edino kar me je motilo je bil tuš. Ker ali je pritekla ekstra vroča voda ali ledena, nikakor je nisem mogla uštimat. Mogoče bodo to poletje poštimali.
|
|
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 3.3.2010 12:43:04
|
|
|
|
norge
|
Ni Rovinj, je pa zelo blizu...kamp Bijela Uvala pri Poreču - že 30 let zelooo zadovoljni
|
|
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 3.3.2010 19:51:39
|
|
|
|
alamar
|
Tile kampi Umag-Rovinj-Poreč so čisto predragi in nagužvani v glavni sezoni. Tam v začetku septembra se precej spraznijo in cene prepolovijo. Porton Biondi ima pa plažo čez glavno prometnico - zato nižja cena.
|
|
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 4.3.2010 8:14:11
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: alamar Tile kampi Umag-Rovinj-Poreč so čisto predragi in nagužvani v glavni sezoni. Tam v začetku septembra se precej spraznijo in cene prepolovijo. Porton Biondi ima pa plažo čez glavno prometnico - zato nižja cena. Se strinjam glede cene, gužva je pa pomoje na morju kar povsod julija in avgusta. Mi gremo najraje maj, junij in september...rajsko...v glavni sezoni gremo pa v hribe..ampak pomoje imejo ljudje radi gužvo oz.ferker in zato hodijo takrat na morje...
|
|
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 4.3.2010 9:16:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: alamar Tile kampi Umag-Rovinj-Poreč so čisto predragi in nagužvani v glavni sezoni. Tam v začetku septembra se precej spraznijo in cene prepolovijo. Porton Biondi ima pa plažo čez glavno prometnico - zato nižja cena. Mi smo bili lani v prvi polovici julija in gužve še ni bilo. Je pa res, da se je začelo nabirat po 10. juliju.
|
|
|
|
RE: KAMPI V OKOLICI ROVINJA 4.3.2010 14:50:38
|
|
|
|
alamar
|
Že, samo 40 EUR in več na dan za dve osebi, psa in parcelo z elektriko si mi zdi hudo navita cena. Sploh na to kakšno je morje in plaže. Res pa so sanitarije in urejenost večinoma na višjem nivoju kot dol nižje. Pol tam zadnje dni avgusta in september so cene prepolovljene, ljudi precej manj (hud bonus, če si s psom), pripeka ponavadi manjša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?