Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 9:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Materinski dom, otroški oddelki bolnišnic, vrtci.
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 9:36:32
|
|
|
|
zvezdyca
|
mladinski domovi, razni zavodi za otroke, društva prijateljev mladine,...
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 9:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas so v vrtcu vsega zares veseli.
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 9:48:46
|
|
|
|
lelaval
|
Kot so že navedle predhodnice (materinski dom, bolnišnica), imajo pa tudi mislim da 1 x letno v šoli, da zbirajo za socialno šibke družine. Lansko leto so moji otroci nesli igrače in knjige, ki jih ne potrebujejo več za take družine. Rdečemu križu pa ne dam nič več, ker je od mojega sestrična delala tam in je povedala, da vse, kar je vredu, vzame zase in za svoje kolegice (ki pa sploh niso tako šibki, da si ne bi mogli privoščiti), za tiste, ki pa res potrebujejo, pa potem nič ne ostane. Raje imam škatle in vrečke še kak mesec v kleti in potem vem kam gre.
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 10:52:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Nekaj časa nazaj so jih zbirali za otroke iz Azije, ki so bili žrtve tsunamija. Malo vprašaj na RK, Karitas ali kaj podobnega. LP Lunca
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 13:37:32
|
|
|
|
Tejči
|
Mi imamo tud polne škatle teh plišekov. Prvo moram vse pregledat, pa kakšne izbrat za našo miško, ostalo bom pa razdelila: nekaj v vrtec, nekaj bratrancu, pa kakšnim znancem z otročki, če bo še kaj ostalo pa v kak zavod. Marsikdo bo vesel plišekov. Pa če poznaš kakšno starejšo gospo/gospoda-ti se ponavadi tudi zelo razveselijo, da se spomniš na njih;) LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 14:28:45
|
|
|
|
tasika12
|
Takšnih igrač bi bili veseli tudi v varni hiši.
|
|
|
|
Kam z plišastim igračim 7.2.2005 18:46:12
|
|
|
|
tilka
|
Hvala za ideje. Tudi jaz praznim police, da se ne utopimo.:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2005 19:10:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?