|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam v Ljubljani na kosilo z 10-mesečnikom?...
12.12.2007 13:24:02   
pikecpokec
...na kosilo z 10-mesečnikom?
V soboto gremo dopoldne malo pohajkovat po Ljubljani (ja, kad seljak dođe u grad user posted image ), pa bomo šli tudi na kosilo. Zdej me pa zanima, kje je kakšna fajna gostilna, kjer te ne gledajo postrani če prideš z malim otrokom. Picerija ne pride v poštev, ker ne more mali glih pice jesti, pa mehiška tudi ne, ker peeeečeeee! Mora pa biti gostilna nekje v centru LJ, lahko tudi v stari Ljubljani.
Drugih posebnih zahtev nimamo, razen da ni predrago (tako da kakšen Chez Eric odpade).

Prosim za kako idejo, punce!

Hvala in LP

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.12.2007 14:04:32 >

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam v Ljubljani...
12.12.2007 13:28:49   
April
Pri Škofu v Trnovem

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 13:28:49   
madejka
Sem sicer štajerka, ampak vem za en lep plac. Mi smo vedno hodili k Jurmanu, se mi zdi da je na Zaloški. Nič niso čudno gledali ko smo prišli z vozekom not, še fajni plac so nam dali, da smo imeli dovolj prostora. Lepo je urejeno, fina hrana, velika izbira, ni predrago.
En predlog pačuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 14:30:48   
Anonimen
Jah, Jurman ni ravno v centru. Romea odsvetujem (ker smrdi za bruhat tam kjer imajo speljano prezracevanje iz kuhinje user posted image ), pol imas pa se Luka Gourmet (majo vedno lepe torte v izlozbi) ...

Aja, dobra hrana je se v Osmici oz. v gostilni ki je zraven (pozabila ime, spet  - Osmica je picerija in ima vhod iz Nazorjeve, gostilna pa na enem dvoriscu, se pa drzita).

A v Chez Erica pa ne bi sla? Ves kake lepe alkoholne zadeve imajo v izlozbi user posted image Pa ful guzvo vsak dan user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 14:53:15   
piščanc
kaj pa samopostrežna restavracija v maxiju, pa Prešerna zdravljica zraven gosposvetske, pa tartuf na trubarjevi

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 15:22:52   
madejka
Aja...sem spregledala, da mora bit v centru. Tartuf je fina izbira! Ko sem še bila študentka so tam imeli odlično hrano, samo malo malo prostora.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 16:28:57   
Pupa1
ALi poznaš restavracijo River? Je relativno nova, taka fajn lokacja in dobra hrana (sem že velikokrat videla mamice z vozički notri, sploh ob vikendih, se mi zdi, da ne bo panike). Je v stari Ljubljani, ob Ljubljanici, na bregu (tista stran, kjer je kavarna Maček, samo da greš čisto do konca- torej hodiš stran od centra). PRavzaprav je čisto zraven Akademije za glazbo. Priporočam.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 16:55:15   
pikecpokec
Haval vam! Sigurno bomo sprobali eno od teh restavracij. nekako mi najbolj diši tale River.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!