Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 6.12.2007 16:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če res delam prav, ti bom pa napisala, kako jaz naštete stvari sortiram: IZVIRNO SPOROČILO: Mojc - PVC vrečka, - k embalaži - notranji del od bomboniere (tisti šelesteči del), - k papirju - prazni spreji (od deodorantov npr.) - k embalaži Kaj je "posodica" za jajce? - k papirju Pa škatle od ograč npr.? - ločim plastičen del od papirnatega (kartonastega) in plastiko vržem k embalaži, karton k papirju In pa te letaki, reklame - k papirju
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 6.12.2007 17:44:33
|
|
|
|
ina83
|
Spreji ne grejo med embalazo, ampak jih das med nevarne odpadke, kadar je akcija zbiranja nevarnih odpadkov. Vsebujejo namrec freone. Pomoje. Vsaj jst delam tako. Enako zbiram odpadna topila, pa lake, pa barve,...
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 6.12.2007 18:58:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da sem enkrat zasledila na kanti napisano, da gre not tudi emblaža od deodorantov. Zato to mečem not. No ja, v bistvu ne, ker ne uporabljam sprejev. Bi pa, če bi jih.
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 6.12.2007 20:03:28
|
|
|
|
dulcinea
|
Tule bi mogla najdt kako informacijo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 7.12.2007 9:57:53
|
|
|
|
Freeda
|
Kaj pa organski odpadki, jih zbirate ločeno? Ostale ločujem, ampak da bi imela posodo s ostanki hrane v stanovanju pa ne hvala.
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 7.12.2007 12:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ločimo skozi vse. Hrana, ki ostane jo dajemo stran za kokoši, nekaj gre v kompost, ostalo pa v vrečke in v smeti. Kot v Italiji.
|
|
|
|
RE: Kam stvari pri ločenem zbiranju odpadkov? 8.12.2007 11:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tole vam bo verjetno malo moralo zbilo, no vsaj meni jo je ves ta trud okoli ločevanja, pol pa pride tovornjak in vse odpake pobere jaz res ne vem v čem je tu fora ločevanja, ko pa vse konča v enem avtu in na istem odpadu ker pri nas nimamo ločenih deponija za to in ono...ok, mogoč kak papir in steklo posebej uzbirajo, ampak načeloma gre vse skupaj na odpad....in mi je prav smešno, ker imamo kar tamle one kontejnerčeke, čez okno jih gledam, folk lepo pridno nosi notri, pol pa pridejo smetarji in lepo vse skp stresejo v avto sem že razmišljala da bi se nekrat budalo nardila in šla tja ( zanalašč v pižami copatih, vsa zgrožena...) in jih napizdila za koji ku mi ločujemo to.. pa ni to samo pri nas tko, sem se pozanimala, po celi slo je isti drek
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.