Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:32:07
|
|
|
|
Matej@
|
Stanujemo v drugem nadstropju bloka v LJ, smo stari 3 tedne in začenjava hoditi na samostojne pohode (prvih 14 dni nama je družbo delal še oči, zdaj sva pa na svojem) - in razmišljamo, kako in kaj z vozičkom - namreč dvigala nimamo, voziček ima slabih 10kg, sicer se zloži, ampak še vedno zahteva kar fitnes osebo za prenašanje gor in dol. Pa me zanimajo vaše izkušnje - ste puščale voziček spodaj v veži bloka, ste ga zaklenile s ključavnico, se je kdaj kdo vozička polastil? Mene skrbi, da se vedno najde kdo, ki krade tudi otrokom, po drugi strani pa raje ne hodim ven na zrak kot da vedno preselim ,,pol stanovanja'' po stopnicah, da se lahko kam odpraviva - in potem še nazaj v isto smer ... Kako ste ve ravnale?
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
puščam ga v avtu.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:42:27
|
|
|
|
špelin@
|
Voziček imam v prtljažniku avta. Če ne bi bilo te variante, bi ga imela v kolesarnici, ki je vedno zaklenjena in ima direkten izhod ven (brez stopnic) - itak je v bloku le 16 stanovanj in se vsi dobro razumemo
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:46:46
|
|
|
|
Majdi
|
mi ga puščamo kar na hodniku. Res pa je, da je v našem stanovanjskem objektu le 13 družin in nimamo nobenih skrbi glede tega. Zaenkrat.
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:49:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi mi nimamo dvigala, smo v tretjem nadstropju, pa tudi v stanovanju ni prostora za voziček. Marelo imamo skoz v avtu. "Taglavni" voziček pa zaklepam v klet (sicer je potrebnega malo manevriranja z otrokom v eni roki, ko zaklepam verigo na vratih, ampak kar gre). V kolesarnici ga ne upam puščati, ker imamo pri nas v bloku dva sumljiva primerka. Včasih, če sem res orenk naložena z nakupi, pustim voziček pod stopnicami na hodniku.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 11:50:43
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz stanujem v petem nastropju brez dvigala in valjda ne nosimo vozička vsak dan gor in dol. Na začetku smo ga imeli v avtu, sedaj ga pa imamo kar spodaj v veži. Satri bomo tri mesece in ga nam ni še nihče ukradel. Je pa res, da ga zaenkrat vozim še v lupinci, ki pa jo imamo v stanovanju in jo vsakič nosim gor in dol, tako da s čistočo ni problema. Ko bomo začeli uporabljati športni del, pa sem razmišljala da bi gor vsakič namontirala pokrivalo za dež (ali nekaj podobnega)- tako, da se ne bi na njem nabirala umazanija. lp, Zoya
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 20:23:38
|
|
|
|
frutka_
|
Mi smo doma v prvem štoku in vedno nosim voziček gor, imam pa Quinny Zapp, ki je ultra lahek tako da ni problema...večji problem je v teži otroka
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 26.10.2005 22:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga po šestih stopnicah peljala po zadnjih dveh kolesih - tako nekako kot invalidskega - ampak je bil tibor že večji, ti ga lahko še neseš, da ne bo dojenčico preveč prerukalo, potem pa sem ga oustila v veži, pred radiatorjem, za zaklenjenimi vrati v blok. ko je bil tibor še manjši, do petih mesev, pa smo živeli drugje in tam sem ga zapeljala v klet in ga zaklenila v našo klet.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 27.10.2005 8:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Malega nosim s košaro od vozička gor in dol, ogrodje pa vedno v prtljažnik.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 27.10.2005 10:43:53
|
|
|
|
Suzi*
|
Živimo v tretjem nadstropju in nimamo dvigala niti prostora v stanovanju. Voziček puščamo v kolesarnici ki je zaklenjena, ali pa občasno kar v hodniku spodaj v bloku, za zaklenjenim vrati. Je pa majhen blok, vsi se poznamo in sploh ni problema.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 27.10.2005 11:03:06
|
|
|
|
viv_
|
Mi sicer živimo v hiši ampak imam od stanovanja do izhoda na cest 10 stopnic (zunanjih). Voziček imam (še vedno - čeprav zdaj sluŽi kot obešalnik ) parkiran v veži, gor in dol po stopnicah sem ga pa vozila po principu "Splišni" - po zadnjih kolesih... Ima pa velika, napihljiva kolesa, tako da je bilo to lažje.
|
|
|
|
RE: Kam shranjujete voziček? 27.10.2005 12:52:39
|
|
|
|
žiža
|
mi smo v tretjem štuku pa imamo dvigalo. Tako da ni problema s prenašanjem. Drugače pa puščam voziček na hodniku pred vrati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......