|
Kam roditi, v Kranj ali Ljubljano? 17.4.2005 21:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Moje mnenje je, da če je bila razočarana in zdaj ne zaupa osebju v kranjski porodnišnici, potem naj gre raje v ljubljansko. Ker je res dobro, da osebi, ki te vodi skozi porod, resnično zaupaš. Jaz sem rodila v kranjski, imela sem carski rez. V porodni sobi sem preživela od ponedeljka zjutraj do srede popoldne, torej sem temeljito spoznala vse izmene babic, Z njimi po moje ni problema, so v redu, razen ene. Ena je pa zlata, to vedo vse, ki so jo spoznale, Marjeta Žlebnik. Tako da v popodni po moje ne bi smel biti problem. Bolj kritično je bilo pozneje na oddelku, ampak kot pravijo mamice tule, se je stanje tudi že popravilo. Jaz sem namreč rodila pred tremi leti. Saj če je vse v mejah normale, potem ni kaj, je vse v redu. Zame pa, ki sem bila nepokretna zaradi bolečin po carskem rezu, pa je bilo to obdobje grozno, nikoli ne bom pozabila. Pa tudi moje sotrpinke iz tistega obdobja pravijo enako. Kako je v Ljubljani, pa ne vem. Poznam samo eno prijateljico, ki je prvič rodila na Jesenicah, drugič pa v Ljubljani. Na Jesenice tudi pod razno ni hotela več, ker so se ji prvič dogajale stvari, da ne moreš verjeti. Je pa potem rekla, da v Ljubljani v porodni ni nobenega "pardona", točno vedo, zakaj je kdo tam in kako se stvari streže. Po drugi strani so pa mamice tule gor tudi že tožile čez ljubljansko porodnišnico. Težka odločitev. Mogoče bodo še ostale kaj povedale, da se bosta laže odločila.
|
|
|