Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:38:07
|
|
|
|
rija
|
to sem se že jaz tudi spraševala: rada bi jo imela v otroški sobi in v kopalnici. ker mislim, da jo bom v obeh prostorih rabila. alternativa mi je taka na kolesih, ki jo lahko zapeljem sem in tja, samo ta pa nima dovolj prostora za shranjevanje. punce z izkušnjami, POMAGAJTE!:rozica:
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje v kopalnico, ker je poleg voda. Jaz sem imela samo blazino na stroju in nad strojem omarico z vsemi potrebščinami. Super, voda na dosegu roke.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:43:08
|
|
|
|
Nena85
|
Aha, a samo blazino na stroju, al še kakšno leseno podlago z unimi obrobami, če je:duda: preveč živahen?
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:46:03
|
|
|
|
rija
|
nimam pralneg stroja v kopalnici...pa nobene pametne mizice ali kaj podobnega...
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:49:49
|
|
|
|
ZARA
|
Jst jo mam že od začetka v otr.sobi,ker sva jo vedno tam kopala...zdej jo kopljeva v kopalnici,jo enostavno zavijem v brisačo al pa kopalni plašč in jo nesem v sobo...
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:50:37
|
|
|
|
Marogica
|
Pri prvem sem jo imela v kopalnici-zelo praktično, pa tudi prostora smo imeli dovolj. Pri ta drugem imamo 2 kopalnici, pa sta obe narejeni tako, da prostora za previjalno ni. Jo imam v njegovi sobici. Meni osebno je bilo bolje v kopalnici, se pa tudi na drugi prostor navadiš. Mislim, da potrebujem sedaj več organizacije (kaj prinest, kaj odnest....), če ne pa na pomoč pokličem možeka.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, jaz nisem imela ničesar drugega na stroju, razen blazine. Saj ga vedno držiš za eno nogo, ko v drugo šariš po vodi.:) Vsaj pri nas je vse tako majhno, da še past ne bi imel kam.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 10:51:37
|
|
|
|
Badeja
|
Ojla... Jaz imam previjalno mizico pripravljeno v sobi. Ko se bo dojenček rodil bom pa še dala blazino v kopalnico. Bom potem videla kje jo bom bolj potrebovala. :)-
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 11:34:59
|
|
|
|
janja
|
Enako kot Splišni. Je super, ker imaš vse na dosegu roke - vodo, robčke, plenice... Čeprav je star že skoraj 2 leti, je blazina še vedno na pralnem stroju - res je zelo praktično.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 11:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Nena, ti imaš že preveč prostora, da se ti toliko variant ponuja. :) Hec, ne zamerit. Jaz bom kupila tisto desko, ki se položi preko posteljice. Za prvih nekaj mesecev bo OK, potem pa bo treba kar na postelji previjat. Al pa se preselit v večje stanovanje :)
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 12:14:26
|
|
|
|
anckabancka
|
Tudi pri nas uspešno prakticiramo previjanje na previjalni, ki se da na posteljico. Je zelo praktična rešitev, če je malo prostora. Daš jo pa z lahkoto dol, ker je lahka. Kupili smo jo v BC za prbl. 7000. :)
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 12:18:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz bom po vsej verjetnosti kupila tisto široko peno, ki je spodaj podložena z lesom (imajo jo v BC-ju), in jo dala na široko omaro v spalnici kjer je zdaj TV, potem pa se TV seli v dnevno sobo.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 13:32:56
|
|
|
|
Pia67
|
Jaz sem si jo sama izrezala iz lesa, robove prišraufala z lesnimi vijaki, prebarvala. Je tako velika, da je poleg največje previjalne blazine (sem jo kupila za 2 jurja), še prostor za vrček s prekuhano vodo, posodico in koškom za vatko in krpice. Fiksirana je z ježki na komodo, ko bom malo kopala, pa bom previjalno samo premaknila na posteljico, banjo pa dala na komodo. Ker imam še nekaj časa, bom naredila še praktične poličke, ki bodo nad previjalno (okrogle palice, žepki iz blaga in polički). In kako je moj :love: komentiral mojo "umetnino"? Otrok lahko pade s previjalne... :zmeden: Pade lahko z vsake, se vam ne zdi... Pia
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 13:56:32
|
|
|
|
monja79
|
Jaz nameravam postaviti v kopalnico tisto previjalno, ki je na kovinskem stojalu (zlozljiva)z banjico. Je cisto enostavna, lahka in ni prevec velika. Verjetno jo se kje prodajajo, jaz pa sem jo podedovala od prijateljice. Se mi zdi to zelo prakticno za kopanje in previjanje, ker je vse na dosegu roke. Imam pa namen v otrosko sobo postaviti tudi tisto leseno previjalno s predali, ki je kot omarica. V njej bom imela spravljena oblacilca, previjalna pa bo sluzila za oblacenje otroka. Se mi zdi, da jo lahko potem se kar dolgo uporabljas tako za omaro kot tudi za oblacenje vecjega malcka, da se ne sklanjas. Tako je prakticirala tudi moja prijateljica in se mi zdi OK. LP, Monja
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 14:33:12
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas ima previjalna mesto v kopalnici. Voda je blizu, pa še konstantno najtoplejša soba v stanovanju je.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 14:49:31
|
|
|
|
Marogica
|
Monja 79, takšno imam jaz. Se super odnese. Kupila sem jo ,seveda, v Ikei. Narejena pa je tako, da lahko še dokupiš kasneje zgornji del in dobiš police za knjigo.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 18:00:01
|
|
|
|
mirka
|
Jaz jo imam v kopalnici in se mi zdi zelo zelo praktično. Imam pa samo tisto gobo na pralnem stroju. Je vseeno zelo fajn ko j evoda zraven in jo vsakič lahko umijem, ....
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 20:31:50
|
|
|
|
ursi
|
Tudi jaz imam probleme s prostorom.:( Za previjalno bom kar na stroju v kopalnici napravila, morm pa se nekam postlco stlacit. Tu ni debate, v sobi bo, ampak vcasih res mislem, da bi blo treba kaj v zrak obesit.:)
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 3.8.2005 21:43:16
|
|
|
|
Anja
|
No, moj pralni stroj je 56 x56 blazina pa je malce daljsa in malce ozja, kako ste to skombinirali? A blazina pol ni pritrjena na pralni stroj, al kako? :zmeden: :ups:
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 4.8.2005 9:28:51
|
|
|
|
mirka
|
Ja moja je tudi daljša ampak nič hudega saj ima zadaj neke čepke sa katerimi se zatakne zadaj in se ne more premikati. Pa jaz nimam stroja čist do stene je malo odmaknjen ker imam zadaj prašek,... Z širino pa jaz nimam problemov ker je blazina toliko široka kot stroj.
|
|
|
|
Kam postaviti previjalno mizo? 4.8.2005 10:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, moja blazina je podobnih dimnezij (pa stroj seveda tudi) in je samo položena na stroj. Stroj je tudi malo odmaknjen od stene, tako da blazina pride ravno do stene. Lahko pa jo prilepiš,, če boš imela boljši občutek. Samo res ni potrebe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?