Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam poleti na počitnice? 21.4.2005 22:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Imate kakšno fajn idejo,kam iti poleti na dopust z otroki starimi 8 in 4 leta in dojenčkom starim 2 meseca? Do zdej smo vedno šli v hribe,ful hodit in to...Zdej pa bomo imeli 3 otroke tako različnih starosti,da ne vem ,kaj bi. Rada bi nekaj,da imaš kaj početi;sprehodi,kakšen hrib za malo zahtevnejši sprehod,rolanje,kolesarjenje,kakšno jezero,jahanje...Zadnja leta smo hodili v Bohinj,kjer smo vse to tudi imeli,pa smo se že malo naveličali. Če imate dobre predloge,kar na dan z njimi,jih bom ful vesela!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kam poleti na počitnice? 21.4.2005 23:43:46
|
|
|
|
Gina
|
Z dvomesečnim dojenčkom doma, bodo lahko samo tvoji 3je okrog na zahtevnejše ture hodili.:) Ti boš preveč utrujena od poroda, šivov, nespanja in veliko dela, da bi to lahko. Jaz sem imela lani skoraj tako situacijo, kot jo boš imela ti letos (8let, 6,let, 2 meseca),pa sem šla sicer na morje, zaradi otrok, ki sta si res želela iti, pa da smo se malo premaknili in zamenjali klimo. Ampak od dopusta kaj prida tako pač nimaš. Šli smo na sprehode, tisto urico, ko je otrok spal, sem šla z večjima rolat, ali na bazen, pa zvečer smo šli okrog, ampak sem bila zmatrana za znoret. Aja, moj je šel s ta velikima še kake 2x na eno tudo med tem dopustom na morju, jaz sem pa veselo "počivala" ob malem. Upam, da ti nisem vzela preveč volje.:rozica:
|
|
|
|
Kam poleti na počitnice? 21.4.2005 23:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne,volje mi nisi vzela,ker sem si predstavljala,da bo tako.Bi pa šla nekam prav zaradi starejših dveh.Sej meni bi čisto ustrezalo,da hodijo oni trije okoli in da sva midve bolj na izi...Samo na morje ne bomo šli,ker smo z morja doma.Bi šli raje kam v hribe ali na dolenjsko...Pa ne poznam nič...
|
|
|
|
Kam poleti na počitnice? 21.4.2005 23:58:55
|
|
|
|
Gina
|
Kaj pa Kranjska gora? Od tam imaš tudi veliko za hodit, pa luštno je poleti, lahko greš tudi z žičnico gor. Ali pa Velika planina. Tukaj pri nas pa je Rakov Škocjan, imaš krasne sprehode, zanimive jame, reka za kopat, blizu Cerknica, Slivnica za pešačit in super veliko kolesarskih poti, pri Uncu je tudi ena krasna jama, pa okrog Planine so taki krasni hribčki - vse na kupu. Lahko greste pa v Tolmin, tam greste lahko na Kobalo, ki je kar visoka, pa še kup drugih tur, zelo lepo poleti, imajo dosti apartmajev in kampov tam, mi bomo tudi mogoče letos šli tja, le Soča je bolj mrzla, je pa tako lepo pri Mostu na Soči,... Če se še kaj spomnim, ti pa napišem. Kaj pa Logarska dolina?
|
|
|
|
Kam poleti na počitnice? 22.4.2005 0:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
uh,koliko idej!Tenx!Se veliko potepate po Sloveniji,kaj?Mi pa bolj po dolomitih,zato pa ne poznamo naše ljube SLO.Je čas,da jo začnemo spoznavat!
|
|
|
|
Kam poleti na počitnice? 22.4.2005 7:45:43
|
|
|
|
darjatimci
|
Idej je veliko,tudi jaz ti priporočam isto kot predhodnica dodala bi še Roglo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?