Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 19:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Monfalcone - Tutto per il bambino. Jaz sem tam kupila PP Modular system Top (+pohištvo itd) in sem več kot zadovoljna. Razlika v ceni v primerjavi s Slovenijo je ogromna, full popusta sem dobila in en kup lepih daril.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 19:48:49
|
|
|
|
gagy85
|
a kera ve kje v italiji lahko kupim chicco s3 top voziček???
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 19:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
V tej trgovini v Mf ga imajo zagotovo, mogoče tudi v kakšni po Trstu.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 20:19:30
|
|
|
|
gagy85
|
po trstu pomojm najbols da se sprehodm, monf.ne poznam glih,.. nism se bla... hvala..
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 20:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila takrat tudi prvič in res nimaš kaj zgrešiti. Trgovina je na trgu ob cerkvi (to takoj najdeš, saj cerkev vidiš že od daleč). Ima ogromen napis "Tutto per il bambino" in velike izložbe.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 20:36:13
|
|
|
|
gagy85
|
aja to je pol kr večja trgovina... jst mislm da bi mogl bit chicco vozicki tm cenej... sj pomojm bi najdl ... mogoc bi se mau zgubil umes...
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 10.9.2007 22:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
100% bi našli, ker to je dokaj velika trgovina, ob velikem trgu in cerkvi. V bistvu ni velika oz. ni v višino, ampak je tako full raztegnjena. Pa res ogromen napis.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 11.9.2007 9:39:02
|
|
|
|
Miska2
|
Za tiste, ki jih zanima Chicco - v Vidmu (Udine) je Chiccolandija, imajo vse, od vozičkov do cunjic in kozmetike, v kleti je tudi outlet.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 12.9.2007 10:21:48
|
|
|
|
urssyy
|
Monfalcone - Tutto per il bambino. Jaz sem tam kupila PP Modular system Top (+pohištvo itd) in sem več kot zadovoljna. Razlika v ceni v primerjavi s Slovenijo je ogromna, full popusta sem dobila in en kup lepih daril. Tianna prosim če mi sporočiš koliko v % so vozički od Peg Perega cenejši tam kot v Sloveniji, sem od daleč in moram preračunat kolk se mi splača iti tja iskati voziček. Hvala
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 12.9.2007 10:57:58
|
|
|
|
Ketrin
|
Zdravo! Jaz sem malo gledala vozičke na netu. In enega, ki sem si ga zamislila je v SLO 777 EUR, v ITA pa 707 EUR..... Za predstavo..... Pa to niso nobene akcije. Voziček je pa Peg Perega GT3.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Italiji 12.9.2007 14:23:08
|
|
|
|
sonce78
|
urssyy- če nameravaš kupiti voziček od Peg Perego, ti predlagam, da ga kupiš kar v Celju v trgovini Pingo, Dečkova 41, Celje, je v isti stavbi kot je HarDi. Modular system top te pride 580€, če plačaš v gotovini, ker na gotovino priznajo 10% popust. V trgovini v Monfalcone pa pride isti voziček 540€, sicer je cenejši, vendar, če vračunaš še pot, mislim, da si na istem. Dobiš pa v Monfalconu za to ceno zraven še stojalo za košaro Navetta, če bi želela doma imeti v košari. Jaz sem ga po vseh študijah na koncu kupila kar v Celju. Lepo nosečnost
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.