|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam po posteljnino?
10.12.2006 8:53:40   
Anonimen
Stvar je taka. Potrebujem le prevleko za kovterček in za tisto peno okrog posteljice. Načeloma bi pač tud kupila novo peno, že oblečeno, da paše k kovterčku. Ne maram pa baldahina.

V BC majo sicer lepe, sam da dam za cel komplet 15.000 mi je čist preveč, ker bi rabila seveda vsaj dve posteljnini. A se dobi to kje posebej in ceneje?

Obenem pa tudi razmišljam, da bi kupila samo blago za posteljnino in bi ga dala zašit (se mi mogoče še najbolj splača, ker tašča šiva). A je katera tud šla na to varianto? Pa kje ste dobile blago? Ker pri nas niso meli niti eno lepo otroško blago. user posted image   Najraje bi seveda šla kr v Ljubljano ali Celje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam po posteljnino?
10.12.2006 9:11:37   
Marogica
V Ikeo. Tam stane dvodelni komplet od 9,90€, obrobe pa so tudi nekje 10 €. Sem ti prilepila stran. Če ne razumeš nemško, ti lahko pomagam.

Tako poceni ne boš dobila nikjer.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=8&catalogId=10103&langId=-21&topcategoryId=15567&parentCats=15567*17075*16155&categoryId=16155&cattype=sub&pageNumber=1

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 10:35:13   
triša
V Ikei imajo vredu posteljnino, samo tale penica za okrog je mal čudna. Jaz sem vzela tisto roza ,pa je ful predolga za posteljico 120x60 za več kot 50 cm, pa še preozka je tak da če imaš malo odprto okno ful čez piha. Najbolše je da kupiše peno pa kakšno blago ki k vsemu paše pa daš zašiti, če ne znaš sama. Jaz sem mela oblogo par dni pa sem jo potem zamenjala z drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 10:54:15   
Anonimen
Ne vem če se mi lih splača v Ikeo it. Pa še od telih na linku mi nobena ni všeč.

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 11:18:01   
Marogica
Stvar okusa pač, jasno. Vendar se mi zdijo za 2,5 jurja te posteljnine super. Pa raje kupim 2 ali 3. Več kot dve leti pri nas ni bila v uporabi, ker smo ju dali na veliko(odraslo) posteljo. 15 jurjev mi je absolutno preveč, pa če računaš, da potrebuje najmanj dve garnituri, je to 30.000. Ne, to mi je absolutno preveč. Še zase ne kupujem tako drage posteljnine, pa jo uporabljam več kot dve leti.

Če imaš možnost, da ti kdo sešije-to je tudi poceni varianta. Jaz te možnosti nimam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2006 11:26:26   
Tekica
Meni se je tašča sama javila, da bo vse sešila, tako da sploh ne premišljujem o tem, ker so cene res visoke. Tudi blago je različnih cen, ampak saj veš, za vnučka je dobro samo najboljše, tako da ji verjamem, da se bo zares potrudila. Sploh, ker ne rabiš veliko.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2006 11:33:39   
sašaš
http://www.zibka.eu/ 

Tukaj malo poglej. Če pokličeš žensko po tel., se da z njo marsikaj zmenit - ti da posteljnino s "starimi" vzorci po smešno nizki ceni. 2 tedna nazaj je prijateljica kupila kovtrček in posteljnino za 5000sit. Jaz sem pred meseci dobila kovtrček, 2 kompleta posteljnine in eno obrobo (peno) za 11000sit. user posted image

Aja, njena posteljnina se prodaja tudi v BC.

< Sporočilo je popravil sašaš -- 10.12.2006 11:38:13 >

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2006 12:04:06   
anjaa
v toysrusu imaš komplete ( baldahin, obroba, prevleka za kovtrček, prevleka za vzgavnik, po 70e dalje.
mi smo sicer prvo posteljnino ( z baldahinom ) kupili v baby centru. zadnič pa v toysrusu dve lušni modri posteljnini ( prevleka za vzglavnik in prevleka za kovtrček,ena z rumenimi lunicami in ena z rjavimi medvedki ), vsaka je bila 10e, in eno temno modro enobarvno obrobo za 10e.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2006 15:38:29   
tamariska
Jaz sem našla lepo posteljnino po zmerni ceni v Odeji Škofja Loka (v decembru imajo 10% popust) pod Emporiumom v BTC-ju. Ščitnik pa sem kupila v BC (kjer imajo verjetno tudi njihovo posteljnino), je pa tudi od Odeje, ker sem ga tu našla v ustrezni barvi blaga.

Srečno pri nakupu.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?