Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 10:38:07
|
|
|
|
ksenjak
|
Teh pisanih z rožicami, črtami in podobnim ima H&M res veliko na izbiro.
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 10:40:27
|
|
|
|
kajalin*
|
Ne vem kako je v LJ,ampak H&M v Celju ima samo 3/4 ali kratke,nikjer v Celju nisem našla dolgih,razen v Kiku pa samo od 146 cifre dalje Zamenjali so že kolekcijo na poletno,nas pa še zebe
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 10:45:15
|
|
|
|
sazi
|
Če ne pa obične dolge enobarvne? Hvala. Jaz navadne enobarvne kupim kar v Mercatorju ali Leclercu. V mercatorju imajo Lumpi pajkice po cca 5 EUR (do ene velikosti so nekaj več kot 4 EUR, malo večje pa 6 in nekaj). Pa zdaj imajo še akcijo plačaš 3 dobiš 4 - za vse lumpi izdelke.
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 10:48:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
V soboto sem bila v H&M City park LJ in so imeli tudi dolge pajkice, enobarvne, vendar velike izbire res ni bilo. Poleg tega pa še cel kup 3/4 variante, tiste s pentljico ob strani.
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 18:02:30
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pri nas ima zdaj Okaidi znižanje pajkic. Samo sem zasledila samo enobarvne dolge. Koliko pa je cena, če mogoče veš? Nekje okrog 10e a ne?
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 18:50:24
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas imajo v Kiku vse št. Od 74 do 164 se mi zdi. HM jih ima po 5 evrov take lepe enobarvne.
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 21:22:38
|
|
|
|
kajalin*
|
Kater Okaidi-kraj?so super legice to
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 18.4.2011 21:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Obične pajkice kupujemo "v selu", tudi H&M jih je imel, dolge, ne tri četrt. Ene roza imam za prodat, velikost 116.
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 19.4.2011 12:16:17
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Takko
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 19.4.2011 13:24:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pri nas ima zdaj Okaidi znižanje pajkic. Samo sem zasledila samo enobarvne dolge. Koliko pa je cena, če mogoče veš? Nekje okrog 10e a ne? uuu... ne. Tam okrog 6 € so bile. Ne vem točno, ker sem vzela več stvari, sigurno pa niso bile 10 €, ker jih potem ne bi vzela.
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 20.4.2011 11:13:58
|
|
|
|
Adelina
|
Hvala punce, bom šla pogledat. Upam, da še kaj dobim.
|
|
|
|
RE: Kam po dekliške pajkice? 24.4.2011 20:23:20
|
|
|
|
LERO
|
Jaz sem dobila v C&A, 2 kom za 10 € - črne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?