|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam naj se obrnem?
15.7.2008 13:12:05   
_Beky_
Zivjo punce!Imam vprasanje glede pogodbe in sicer imam jo do 31.7.bolnisko odprto do 29.7. zdaj pa me zanima ali mi mora delodajalec pogodbo podajsat ce sem na bolniskem ali mu ni treba,ker vem da mi ne bo podaljsal ker se nobeni od dveh nosecnic ni podaljsal oziroma ko je bilo konc pogodbe je enostavno poklical ter rekel da pridejo po knjizco,nevem pa ce sem na bolniskem ali lahko to naredi ali ne.Res sem v dilemi ker dokler nisem zanosila je govoril da me bo zastalno vzel zdaj pa ko sem noseca pa mi kar ne bo podaljsaluser posted image Prosila bi ce bi mi lahko odgovorili vsak nasvet bi prau prisel.Hvala vam v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam naj se obrnem?
15.7.2008 13:17:26   
Taula
Žal je le njegova dobra volja če ti podaljša pogodbo, ni ti je dolžen.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2008 13:33:08   
AnciM
Žal res! Poskusi se zmeniti za službo po končani porodniški. Meni tudi poteče pogodba v tem času in lahko samo držim pesti za naslednje leto. So mi pa rekli, da naj pridem vprašat. Vsaj nekaj! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 13:47:19   
watershine
če hoče ti jo podalša. edino odpustiti te nihče ne sme v času bolniške.

veliko sreče ti želim!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 14:23:20   
2 Sraki
Glede na to, da imaš pogodbo za določen čas, mu le-te delodajalcu ni potrebno podaljšati, kljub tvoji bolniški. Če se ne bosta uspela zmeniti za podaljšanje, vedi, da če ostaneš še naprej na bolniški, ti prvi mesec bolniške (90% prihodka iz lanskega leta, se mi zdi) krije ZZZS (komisija mora odobriti), nato pa se prijaviš na zavod za delo in tam prejemaš nadaljne mesece (odvisno od tvoje delovne dobe) nadomestilo. Prvi trije meseci 70% nato naslednji 60%. Vendar si kljub temu lahko ves čas na bolniški. Oz. je bolje da si, ker se ti v tem primeru lepo nadomestilo zamrzne in dobivaš bolniško. Nadomestilo pa lahko porabiš do konca v primeru, da po porodniški ne dobiš takoj zaposlitve.

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 15:04:22   
*nina*
čudno, prvič slišim, kakor jaz vem , da če si na bolniški, ti delodajalec mora podaljšati, ker meni isto poteče letos avgusta, pa mi je moj šef rekel, da mi mora avtomatsko podaljšati!!!! so pa nekateri delodajalci ful zviti in znajo to zadevo zakomplicirat, ampak zakon je na tvoji strani.. Od moje mame sodelavko je firma odpustila, ker je bila na bolniški in jih je tožila. Dobila je 2miljiona in nazaj so jo mogli vzeti. zelo dobro se pozanimaj

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2008 15:53:33   
*nina*
sem zdele še sestro klicala, ki je pravnica, ampak ne dela v delovnem pravu, pa mi je rekla, da neke cake so če si na bolniški,mi je rekla, da lahko pokličeš na socialno ali zavod pa ti bodo točno povedali kako in kaj, tako da se splača pozanimati, še posebej če ti bodo bolniško podaljšali.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2008 16:40:44   
AnciM
Razlika je, če te odpostijo ali pa če ti poteče pogodba. Ko pogodba poteče, nima nobena stranka več nobenih obveznosti do nje. Žal!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2008 18:48:18   
*nina*
anči, a si se kje pozanimala?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2008 18:59:16   
*nina*
no sem si mal prebrala na netu in je takole...delodajalcu ni nujno podaljšati pogodbe če si ti na bolniški, ne sme pa biti razlog bolniška. Če ti delodajlec osebno pove, da je to zaradi bolniške, ki bo trajala še nekaj časa, drugače bi ti pa še podaljšal pogodbo potem ga lahko tožiš. Je pa težko dokazati, da ti pogodbe ni podaljšal zaradi bolniške.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2008 21:39:31   
Naja30
Če imaš pogodbo za določen čas, ti je ni dolžen podaljšat. Tudi meni se je to zgodilo.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?