ona
|
Uf, Kerensa,kaj naj ti rečem,kot HVALA!!! Kot prvo,če rabiš kaj finančno mi napiši na meil,ok! Glede tega strica,je to vse kar vem,datum rojstva in kar sem ti na meil napisala...ta datum je tapravi, sigurno. In, da je gvišno odšel v Argentino,sem včeraj govorila z mojo teto in še kar se ona spomni, da je nekoč pisal nonotu in mu je napisal,da se ima zelo slabi in,da živi v neki baraki in nima niti stola in mize,da bi se usedel...baje,da je živel v veliki revščini,potomcev pa ni imel,kot vemo. Tale,ki si ga ti našla je prestar, pa tudi poročen ni bil tale naš. O datumu odhoda,ta letnica ni prav sigurna,predvidevamo vsi,da je šel enkrat takrat,baje, pa,da je odšel zelo mlad,kar je mogoče,da je šel pred 18. letom...ne vem:) Glej,če ne bo druge,bom mogla it v tisto hišo,ker so na podstrešju še kakšna pisma in si vzet en teden cajta,da najdem mogoče kaj oprijemljivega:) Zdej mogoče,če pogledaš,še,če je bil mogoče mladoleten,če se najde kakšen? V petek sem klicala na veleposlaništvo v Argentini in so bli najprej arogantni do mene,da če nimam datuma rojstva in smrti,da mi ne morejo pomagat,pa sem jim rekla,da če bi to imela jih ne bi klicala in sem jih pol dobesedno prosila,če bi vsaj se pozanimali in zgleda,da sem se ženski smilila in se je začela lepše pogovarjat z mano in, da bojo šli v akcijo se pozanimat pri nekem staroslovenskem društvu Ah, bom videla kaj bo,če sploh kaj bo
|