|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam naj gremo za Božič?
27.9.2009 16:13:59   
silvy
Pomagajte mi izbrati. Takrat bom noseča ene 7,5 meseca (rok imam 15.2.) in bi rada, da gremo pred porodom še nekam za par dni. Imamo pa še 2,5 letnega fantka. Jaz bi se bolj sprehajala in počivala, on in očka pa malo sankala, mogoče tudi poskusila na smuči (tamali, seveda), pa kopanje pride v poštev. Mogoče kakšna igrala na snegu pi prišla prav. Rada bi, da je namestitev (hotel, apartma, turistična kmetija, koča) blizu smučišča, sankališča. Ko se meni več ne bi dalo, bi šla kar v sobo. Drugače pa sva oba zagreta smučarja, a letos pač ne bo prišlo v poštev.
Nekaj sem gledala Kranjsko Goro. Imate še kakšno dobro idejo, izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam naj gremo za Božič?
27.9.2009 17:40:37   
nbiba
Zdravo,
mi gremo letos že 3x zaporedoma za Božič v Kranjsko Goro- h. Larix. Meni je tam za te praznike super. Ravno pravšnja proga za začetek smučarske sezone ko še ni kondicije,  mesto takoj zraven, hotel deluje domače, lahko se sprehajaš, posedaš na sončku.... skratka mi gremo tja za Božič zelo radi in že komaj čakamo user posted image

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2009 18:56:01   
silvy
Ja, saj Larix sem imela v mislih in je to točno po čemer sem spraševala. A mogoče veš do katere ure imajo zajtrk, ker naš mali zjutraj kar spi in pol moramo hitet. Upam, da so 10h.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2009 19:37:33   
nbiba
zajtrk je od 7 do 10 ure. Mi tudi pridemo okrog pol desetih  počasi jemo in sedimo tam tudi do petnajst čez deset.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 19:52:10   
silvy
O, hvala, hvala! Torej, Larix je v najožjem izboru. Sicer ni najbolj poceni, ampak glede na moje zahteve tudi cena temu primerna. Mogoče pa se vidimo?

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2009 20:04:13   
nbiba
Res je najdražji hotel v Kranjski Gori, samo je pa na najboljši poziciji. Prisank je novejši, samo je pa malo stran od smučišča. Torej če se odločite se zagotovo vidimo.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2009 20:30:13   
potepinček
Rogla

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 7:48:36   
livia
http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-poleti/apartmaji-bolfenk

Baje je fajn. Sicer nismo še osebno preizkusili.

Drugače greš pa lahko povsod. Jaz sem bila v Vegasu, ko sem bila tolk noseča. Lahko grese tudi v tople kraje, če je keš in dopust. user posted image  Če ne pa pridite v Logatec, imamo vse kar si naštela. user posted image
Uživaj.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2009 10:55:43   
silvy
Bom malo prečekirala še Pohorje in Roglo. Na Rogli smo bili za prvomajske in bi znalo bit pozimi kar zanimivo za kakšen dan.
Ja, ja kar se pa tiče lutanja v nosečnosti je pa zelo različno. Zavisi kakšne izkušnje imaš od prej in koliko težav si imel v nosečnosti in pred nosečnostjo.
Jaz sem letos odpovedala Sardinijo v 1. mesecu nosečnosti, ker sem se bala, da me tam kaj doleti. Po 2 splavih in eni izvenmaternični pa mi res ni za se hecat in bit hospitalizirana nekje v tujini. Vem, kako to izgleda.
Livia, ti imaš pri obeh dobro izkušnjo. Naj dobim sedaj še insulin in tisto hudo dieto kot v prvi nosečnosti, pa še hotel odpade, ker bom morala kuhat sama in to vsake 3 ure.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2009 10:56:47   
silvy
Aja, v Logatec pa pridemo tudi kaj pogledat. Lahko še v januarju.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2009 8:02:42   
livia
Res pridite kaj naokoli, no.

Še tole sem se spomnila. http://www.hotel-willy.net/
V to mesto hodimo mi, sicer v ful bolj jeftin apartma, ampak ta hotel je čist na otroškem smučišču, zunaj igrišče, sankališče, za sprehajat ful, v mestu velik kompleks z bazeni, ni da ni. Če finance ne bi bile omejitev, bi tudi mi ziher spali tu, tako smo pa 5 minut stran v enem kmečkem turizmu, samo je ful stopnic in ti ga ne priporočam s trebuhom.

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2009 8:12:08   
livia
Pa še to
http://www.monika.it/de/hotel-monika/wellnesshotel-hochpustertal.html

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?