Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 19:32:36
|
|
|
|
nika1232
|
Za konec oktobra in začetek novembra počitnice bi radi šli ( 3 članska družina ) na tedenski oddih nekam v Sloveniji, oddaljenost ni ovira. Nimam niti najmanjše ideje, ne bi pa rada šla, ker sem že bila ( Logarska, Bled, Bohinj, reka Kolpa, slovenska obala, Rogla). Vem da sem zahtevna ampak kakšne druge lokacije kot navedene. Kje še drugje imate dobre izkušnje? Kje so vas navdušili tako, da bi še šli? Fino bi bilo da so kakšna igrala,v bližini park, narava, możnost sprehajanja, kak notranji bazen, dobra hrana, predvsem pa čistoča,urejenost. Delitev vaših izkušenj bom zelo vesela. Hvala in LP Nika
|
|
|
|
RE: Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 19:35:49
|
|
|
|
Tippi
|
Prva stvar, ki mi je padla na misel je idrija, Kobarid, bovec in okolica. in očitno tam tudi še niste bili :) Jaz sem bila letos podaljšan vikend, čist navdušena. se je pa za pozanimat, kje je kakšen kompleks z bazenom, če je. vem pa da imajo adrenalinski park in možnost hoje po hribčkih in dolincah, kolikor vas je volja. in kot kaže, bo indijansko poletje, tko da ta konec je čudovit. če vas zanima še zgodovina, jo je na tem koncu, od soške fronte naprej, ogromno!
|
|
|
|
RE: Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 19:44:48
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Prva stvar, ki mi je padla na misel je idrija, Kobarid, bovec in okolica. in očitno tam tudi še niste bili :) Jaz sem bila letos podaljšan vikend, čist navdušena. se je pa za pozanimat, kje je kakšen kompleks z bazenom, če je. vem pa da imajo adrenalinski park in možnost hoje po hribčkih in dolincah, kolikor vas je volja. in kot kaže, bo indijansko poletje, tko da ta konec je čudovit. če vas zanima še zgodovina, jo je na tem koncu, od soške fronte naprej, ogromno! edini problem, ki ga jest vidim v tvojem predlogu je vreme. če je kje slabo vreme je zihr v bovcu (in bohinju ). pa mraz zna tut že fino pritisnit okrog prvega novembra. jest ti svetujem pa čist kontra konec slovenije - prekmurje. tam je zdej ogromno zdraviliškega turizma, okolica je zihr lepa, za počet je dovolj (sprehodi, kolesarjenje, kratki izleti, kopanje,...) pa še hrana je dobra
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 19:47:58
|
|
|
|
Tippi
|
ja maš prav, ampak če bo indijansko poletje, kot ga napovedujejo, potem znajo bit krompirjeve tudi na tem koncu uživaške. je mal za sledit vreme. pa mislim, da je treba bit tud mal adrenalinskega duha. odvisno kakšn dopust jim je všeč. bolj na izi, čofotanje po bazenčku, ali pa gojzarji in gasa, kamor te narava kliče.
|
|
|
|
RE: Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 20:06:50
|
|
|
|
nika1232
|
NA FACEBOOKU MI JE PRIJATELJICA SVETOVALA VILA AINA pa bom kar kopirala mail: Hojla, lani smo šli za tri dni na oddih v vilo AINA v Laškem, kjer imajo sobe in apartmaje in mi je bilo ful ful dober. Lastnica Andreja je res preprosta in domača, kot da bi bila družinski član ( skrbi za tvoje počutje ). Zdravilišče Laško je stran 5 minut hoje, tam majo tobogane, savne, masaže, vila Aina ti da nekaj popusta za vstopnico v terme. Aina ima tudi igrala za otroke, zraven je park in hribi za sprehajanje, čisto zraven ima Aina še konje, kjer lahko jahaš in prostor za piknik pa še ribnik je zraven za ribarjenje, skratka vse na mestu. V vili so sobe ful nobl, pa še wellnes ti šenka če si neki cajta tam. Še link Aine, da boš vidu da ne nabijam: http://www.vila-aina.com/index.php Za jesti pa maš zjutri zajtrk, kosila pa ni ( je pa v Laškem kar nekaj restavracij, priporočam Špico ) Men je blo res ful noro, komi čakam da spet gremo ( sam letos ne moremo zarad recesije ). Upam da sem ti pomagala. lp A IMA ŠE KDO PODOBNE IZKUŠNJE Z VILO AINA V LAŠKEM Hvala in LP
|
|
|
|
RE: Kam na večdnevni oddih po Sloveniji 15.10.2012 20:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti predlagam turisticno kmetijo Marjanca, blizu Rogaske Slatine. Mate Olimje zraven, pa toplice, Rogatec muzej na prostem je super, veliko je okoliskih sprehajalnih poti pod Bocem. Meni je blo super, hrana na tem turizmu odlicna, prijazni super, majo zivalce za otroke, zajcke pa ostalo, da lahko kaj pobozajo...ma res jst bi sla takoj spet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?