|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na test za prenosljive bolezni?
13.9.2007 13:32:15   
reni70
POZDRAVLJENE,
Za sabo imam 2.neuspešna ivf postopka pri Rešu.
Sedaj sem se odločila,da grem na LJ kliniko.Pri dr Voglerju sem že bila pred 4 leti.Ta me je napotil na hormonske preiskave,opravljen imam hsg in laparoskopijo.
Slišala pa sem ,da je obvezno imeti še preiskave o prenosljivih bolezni.
Pa me zanima kam bova morala it z možem to opravituser posted image Kolk časa se čaka na izvid in ali greš lahko kot samoplačnik,pa še cena me zanima,če kera ve od vasuser posted image
Mož ima pregled 20.9.spermiogram pa 4.10.kaj mislite,kdaj se bo začelo zares,s terapijo itd.
Prosim za kaj več inf.
Hvala in vsem želim,da zagledajo čim prej user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 14.9.2007 9:05:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na test
13.9.2007 15:34:55   
**NiNa**
Reni
Napotnico za te preiskave (Hiv, Hepatitis B, C in sifilis) ti lahko napiše tvoj osebni zdravnik. Greš v laboratorij dat kri in v roku mislim da enega tedna dobiš izvide (beri, dobi jih tisti zdravnik, ki te je napotil, ti pa greš potem tja po izvide in jih neseš tja kjer jih rabiš).
Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam na test
13.9.2007 20:16:56   
soncek.djukelica
ojla,

svetujem ti,da greš z svojim možem,in lahko že takrat dobiš napotnice!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam na test za prenosljive bolezni?
14.9.2007 12:09:07   
lina10
Jaz in moj sva šla na zavod za transfuzijo krvi in si takoj na vrsti na izvid pa čakaš približno en teden.Napotnico pa nama je dala kar koordinatorka ia ivf v leonišču ker jo mojemu ni hotela dati osebna zdravnica.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam na test za prenosljive bolezni?
15.9.2007 9:21:12   
tamala156
Vse teste lahko narediš v Adrialabu v Ljubljani samplačniško al pa na napotnico. Samoplačniško stane okrog 120 €, izvidi v roku enega tedna, lp

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?