Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 17:23:51
|
|
|
|
total
|
Za 1.maja v Poreč,za glavni dopust pa še ne vemo.
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 18:17:26
|
|
|
|
lex
|
Nam je bil Lopar na rabu full ušeč. Sicer je bil star leto in pol. Tam imaš kilometer mivke in full je plitvo. No Lopar je camp, verjetno pa se da najeti kakšen apartma blizu (mal čez cesto, pa si na plaži). Fotke si lahko ogledaš v: www.aleks-medved@moj-album.com
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 18:22:56
|
|
|
|
Marogica
|
Pri nas je bilo vseeno, koliko sta bila otroka stara, ali 2 meseca ali 2 leti.... Torej najprej smo hodili v Sukošan(blizu Zadra), sedaj pa na Ugljen. Odkar je avtocesta, smo v 4 urah iz MB v Zadru.
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 21:21:31
|
|
|
|
spelaz
|
Mi smo bili na Pagu v Straškotu v bungalov-prikolicah: http://www.turno.hr/sl/bungalovi# SUPER - posebaj za otroke, ker imaš pred prikolico/bungalovom veliko prostora za igranje, bazenček, morje je blizu, plaža je lepa, zvečer je mir... Letos gremo spet!
|
|
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 21:48:41
|
|
|
|
viv_
|
Mi gremo na Sardinijo - tamala bo stara 10 mesecev, ta velika pa malo manj kot 4 leta.
|
|
RE: Kam na dopust z majhnim otrokom? 26.2.2007 22:49:58
|
|
|
|
taja27
|
za prvi maj v Novi Grad, junija v Turčijo (super hoteli, hrana za otroke), poleti pa v hirbe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?