|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom?
22.8.2009 23:30:56   
jutranja rosa
Živijo,

pred kratkim sem spraševala ali sploh iti na morje s 3 mesečnim dojenčkom, pa smo šli na Pag in se imeli super. Sedaj sem postala že bolj pogumna ;) in me zanima, kam najdlje ste šle s svojimi malimi sončki? Nekako imamo v planu Mali Lošinj, čeprav nas mika tudi Korzika. Ste upale potovati z letalom s 4. mesece starim sončkom? Turčija, Grčija????
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom?
23.8.2009 7:05:41   
Hope2
Star je bil 4,5 mesece, leteli v Dubaj, drugače pa skoraj vsak vikend šibamo na morje na Hrvaško. Problemov nobenih, uživali 100 na uro, malček zadovoljen in dobrovoljen, brez kakih travm. Vožnja z avtom pa je druga zgodba, tu pa štartamo takrat ko je čas za spanje in molimo, da bo celo pot prespal, včasih nam uspe, včasih pa se večkrat ustavimo, da spočije glasilke. Ko prispemo, pa je spet, kot da bi bil domauser posted image

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2009 9:53:11   
jutranja rosa
Super user posted image . Kako pa je bilo na avionu?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2009 10:01:26   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa

Brez problemov. Malo je spal v štorklji, mičkeno sva ga nosila, malo se je igral ali pa pasel kravice v košari za dojenčke, ki jo dobiš na avionu. Na joško sem ga dala pri vzletu, kasneje še kaka flaška mleka. Presenetljivo super je prenesel pot, štorklja pa nam je precej olajšala let in čakanje na letališču. V tisti košari ni hotel zaspati, pri meni pa je spal ko polhek. Meni pa je tudi bilo super, ker ga nisem rabila držat, sem lahko malo dremala, jedla, pila, brala........ pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma.

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2009 10:16:10   
Abra
Mi z avionom nismo šli, zato pa z avtom kar precej. Vožnja ni noben problem, skoraj vedno spi, čeprav drugače čez dan ne spi. Pa včasih traja pot tudi 6ur.. Na morju pa uživa 300/h user posted image če zadnjič ni blo problemov, jih zdaj tudi ne bo user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2009 14:16:15   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Brez problemov. Malo je spal v štorklji,
pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma.

Hope, a lahko prosim vprašam kakšno tončo štorkljo imaš in kje si jo kupila, koliko stane? Upam, da se avtorica teme ne bo jezila, ker sprašujem nekaj drugega, user posted image ampak če lahko zraven vprašam, ker že omenjaš štorkljo.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2009 14:26:03   
Anonimen
jutranja rosa - mi smo bili z 2 mesečnim dojenčkom v Nerezinah na Malem Lošinju, bi pa šla takoj tudi na avion z njim - sva nameravala letos, pa ni zneslo

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2009 15:30:23   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Brez problemov. Malo je spal v štorklji,
pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma.

Hope, a lahko prosim vprašam kakšno tončo štorkljo imaš in kje si jo kupila, koliko stane? Upam, da se avtorica teme ne bo jezila, ker sprašujem nekaj drugega, user posted image ampak če lahko zraven vprašam, ker že omenjaš štorkljo.

Dobila sem jo za darilo, tak da ne vem za ceno, ne kje jo prodajajo. Zdaj sicer najbolj hvalijo sling, ker lahko na več načinov nasiš otroka, je pa baje bolj zakomplicirana zadeva od štorklje.

Tule je link za štorkljo http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/kako-uporabljamo-storkljo.html

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2009 19:20:53   
PC Baby
Kako ste pa naredile z vsemi cokumi pokumi? Mi bi npr. morali s seboj banjico nesti, ker se boji tuša, pa prenosno posteljico pa še miljon stvari....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2009 19:25:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Kako ste pa naredile z vsemi cokumi pokumi? Mi bi npr. morali s seboj banjico nesti, ker se boji tuša, pa prenosno posteljico pa še miljon stvari....

mi smo ga kopali v enem lavorčku za cunje - jih je blo ful

otroško posteljico majo v velik hotelih, drgač pa tud banje imajo v določenih

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2009 19:34:12   
Hope2
S sabo smo vzeli fliper, čeprav je velik, ga komot s cunjami zamečeš in ne zasede skoraj nič placa. Lahek pa je itak. Spal je na velikem jogiju zraven naju. Če gremo na morje, pa ima tam itak posteljico in lavor za kopanje. V večini hotelov pa itak imajo vse za dojenčke, sam jezik je treba stegnit. Pa tudi tuš ima banjico, pa zamašiš odtok, naliješ vodo in se lahko namaka tam, ne rabiš jo špricat. Če je dojenček še mali, lahko spi tudi v košari od vozička. Se res ne znate znajti, ali enostavno preveč komplicirateuser posted image

Očitno sem daleč za svetom, da ne vem kaj pomeni cokumi pokumiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.8.2009 19:36:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2009 20:28:57   
Anonimen
Očitno sem daleč za svetom, da ne vem kaj pomeni cokumi pokumiuser posted image

jaz si to predstavljam kot ful nepotrebnih stvari, ki jih vlečemo s sabo, če gremo z avtomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2009 20:31:55   
Paštetka
s 4,5 meseci smo bili v Dubaju user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 20:39:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!