Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 7:05:41
|
|
|
|
Hope2
|
Star je bil 4,5 mesece, leteli v Dubaj, drugače pa skoraj vsak vikend šibamo na morje na Hrvaško. Problemov nobenih, uživali 100 na uro, malček zadovoljen in dobrovoljen, brez kakih travm. Vožnja z avtom pa je druga zgodba, tu pa štartamo takrat ko je čas za spanje in molimo, da bo celo pot prespal, včasih nam uspe, včasih pa se večkrat ustavimo, da spočije glasilke. Ko prispemo, pa je spet, kot da bi bil doma .
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 9:53:11
|
|
|
|
jutranja rosa
|
Super . Kako pa je bilo na avionu?
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 10:01:26
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Super . Kako pa je bilo na avionu? Brez problemov. Malo je spal v štorklji, mičkeno sva ga nosila, malo se je igral ali pa pasel kravice v košari za dojenčke, ki jo dobiš na avionu. Na joško sem ga dala pri vzletu, kasneje še kaka flaška mleka. Presenetljivo super je prenesel pot, štorklja pa nam je precej olajšala let in čakanje na letališču. V tisti košari ni hotel zaspati, pri meni pa je spal ko polhek. Meni pa je tudi bilo super, ker ga nisem rabila držat, sem lahko malo dremala, jedla, pila, brala........ pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma.
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 10:16:10
|
|
|
|
Abra
|
Mi z avionom nismo šli, zato pa z avtom kar precej. Vožnja ni noben problem, skoraj vedno spi, čeprav drugače čez dan ne spi. Pa včasih traja pot tudi 6ur.. Na morju pa uživa 300/h če zadnjič ni blo problemov, jih zdaj tudi ne bo
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 14:16:15
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Super . Kako pa je bilo na avionu? Brez problemov. Malo je spal v štorklji, pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma. Hope, a lahko prosim vprašam kakšno tončo štorkljo imaš in kje si jo kupila, koliko stane? Upam, da se avtorica teme ne bo jezila, ker sprašujem nekaj drugega, ampak če lahko zraven vprašam, ker že omenjaš štorkljo.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 14:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jutranja rosa - mi smo bili z 2 mesečnim dojenčkom v Nerezinah na Malem Lošinju, bi pa šla takoj tudi na avion z njim - sva nameravala letos, pa ni zneslo
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 23.8.2009 15:30:23
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Super . Kako pa je bilo na avionu? Brez problemov. Malo je spal v štorklji, pa ko smo pristali, ga nisam rabila budit, je naprej drnjohal v štorklji, še ko smo čakali na prtljago in vso pot v taksiju do doma. Hope, a lahko prosim vprašam kakšno tončo štorkljo imaš in kje si jo kupila, koliko stane? Upam, da se avtorica teme ne bo jezila, ker sprašujem nekaj drugega, ampak če lahko zraven vprašam, ker že omenjaš štorkljo. Dobila sem jo za darilo, tak da ne vem za ceno, ne kje jo prodajajo. Zdaj sicer najbolj hvalijo sling, ker lahko na več načinov nasiš otroka, je pa baje bolj zakomplicirana zadeva od štorklje. Tule je link za štorkljo http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/kako-uporabljamo-storkljo.html
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 24.8.2009 19:20:53
|
|
|
|
PC Baby
|
Kako ste pa naredile z vsemi cokumi pokumi? Mi bi npr. morali s seboj banjico nesti, ker se boji tuša, pa prenosno posteljico pa še miljon stvari....
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 24.8.2009 19:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Kako ste pa naredile z vsemi cokumi pokumi? Mi bi npr. morali s seboj banjico nesti, ker se boji tuša, pa prenosno posteljico pa še miljon stvari.... mi smo ga kopali v enem lavorčku za cunje - jih je blo ful otroško posteljico majo v velik hotelih, drgač pa tud banje imajo v določenih
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 24.8.2009 19:34:12
|
|
|
|
Hope2
|
S sabo smo vzeli fliper, čeprav je velik, ga komot s cunjami zamečeš in ne zasede skoraj nič placa. Lahek pa je itak. Spal je na velikem jogiju zraven naju. Če gremo na morje, pa ima tam itak posteljico in lavor za kopanje. V večini hotelov pa itak imajo vse za dojenčke, sam jezik je treba stegnit. Pa tudi tuš ima banjico, pa zamašiš odtok, naliješ vodo in se lahko namaka tam, ne rabiš jo špricat. Če je dojenček še mali, lahko spi tudi v košari od vozička. Se res ne znate znajti, ali enostavno preveč komplicirate Očitno sem daleč za svetom, da ne vem kaj pomeni cokumi pokumi .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.8.2009 19:36:21 >
|
|
|
|
RE: Kam na dopust s 4 mesečnim dojenčkom? 24.8.2009 20:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Očitno sem daleč za svetom, da ne vem kaj pomeni cokumi pokumi . jaz si to predstavljam kot ful nepotrebnih stvari, ki jih vlečemo s sabo, če gremo z avtom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2009 20:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za punčko?SAFIRAMia (
41%)
Mija (
11%)
Maša (
43%)
Mia Maša (
3%)
Mija Maša (
2%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!