|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na Pag?
22.2.2007 9:48:17   
luka jan
Letos smo se odločilim da bomo šli z našim takrat 21 mesečnikom na Pag, a se ne moremo odločit kam.

Lani smo bili v Novalji in smo bili zelo zadovoljni, a mi plaža tam ni  bila ravno všeč in smo se vsak dan vozili. Letos bi radi šli v kak manj obljuden turistični kraj, kjer so plaže primerne tudi za otroka in pa da je apartma blizu morja. Rada bi spokojen in prijeten dopust, brez miljona ljudi okoli mene in brez živčnosti.
Lani smo prevozili cel otok, pa si nismo niti ene plaže ogledali, smo bili z našo čisto zadovoljni. Letos mi je pa žal da nisem bila malo bolj firbčna.

Kaj mi svetujete, kam naj gremo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na Pag?
22.2.2007 11:55:36   
Sulfinija
Ojla!

Midva sma bila lani na otok Pag v hotelu Frane in je bilosuepr je prav hotel za mlade družinice in je plaža čez dvorišče niti na cesto ne rabiš iti.Hrana enkratna lahko si pa v tom hotelu tudi sam kuhaš kakor želiš.Do mesta samega je približno 1km in je resnično mir.Bili pa so večji del ljudje z majhnimi otroki tkole,da sma bila brez otrok kar sama imajo tudi prekrasne sobe z pogledaom na čudovito morje in plažo.Za družine je še nekrat podraim zelo lepo mir,vendar nama osebno je manjal hrup sma bolj navajena na mesta kjer je gužva in več zabave zvečer.
Še tole sem pozabila en dan gazda časti ibji piknik,drugi dan pa izlet z ladjico okrog otoka.In še niti drago ni bilo za 10.dni za dva odrasla sma plačala le 120.000 sit.
LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.2.2007 11:57:15 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 12:02:58   
frka
Metajna- mir počitek dve gostili dve trgovini in tržnica sladoledarji . Je seveda vas in plaže 2 metra stran od penziona . Za zabavo pa se moraš peljati v Novaljo je 10 min z avtom. Penzion dadkovič jure polpenzion lepe sobe s klimo

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 12:07:24   
frka
Metajna - 10 min z avtom do novalje. Mir tišina dve trgovini ,dve gostilni ena tržnica dve pekarni pošta seveda je to vas od našega penziona je do plaže 20 metrov penzion ima klime v sobah in nove sobe lani renovirane in seveda odlična hrana samopostrežni zajterk in večerja 2 menija . organizirajo tudi razne izlete in za dobrodošlico dobiš narezek iz domačega sira in salam

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 16:03:50   
Pi-kica 1
Mojca9000, imaš morda kakšen kontakt, link, slikico...

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 16:15:53   
Strawberrie Cherrie
Definitivno Povljana.
Mir, malo ven pa fenomenalne plaže...take divjeuser posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 17:52:04   
hruša
Mi pa že več let hodimo v kamp Šimuni. In je noro dobr. Sicer je res, da je Žan že malce starejši... pred kratkim je imel 4 leta... samo tudi za manjše je fino. Plaža je luštna - mali kamenčki, nekje pa tudi malce mivke. Je tudi veliko drugih otrok... tak taprav družinski kamp.

Predlani in lani so postavili tam neke hišice in jih lahko najameš, notri pa imaš vse - od klime do pomivalnega stroja. Mi smo sicer v šotoru, ampak vsi, ki so bili v hiškah pravijo, da je super. Edina slabost je cena. Ne vem točno koliko stane, ampak vem pa da ni poceni.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2007 1:26:57   
Špacka

Mi tudi hodimo v kamp Šimuni.

(odgovor članu hruša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 19:01:30   
riders
Tukajle  http://www.8ung.at/pag/index.htm se meni zdi (glede na slike) ful dobro. Žal smo mi že naveličani Paga in gremo letos malo dlje.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2007 21:12:56   
TORTICA
kamp Šimuni. Priporočam. Lepo urejen , plaže primerne otročkom

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2007 21:23:01   
žlička
mene pa zaninma kakšne izkušnje imate s krajem Kustići?

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2007 11:52:27   
Tonchka
Meni je bilo v Kustićih všeč, ampak tam sem bila ene par let nazaj, ko še nisva imela otrok. Fino je bilo, ker smo imeli hišo ob plaži in se ni bilo treba fjakat z avtom, pa hodit daleč po soncu, ampak ni pa tam nobene naravne sence. Pa ful je mir. Letos bi po 4 letih spet šli na Pag, pa se tudi dvomimo kam. Ne bi pa radi šli v Novaljo, mesto Pag ali kakšen večji turistični kraj. Mogoče Šimuni, nevem no,...

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2007 15:04:13   
luka jan
Mi smo se sedaj nekek ogreli za Metajno. Plaža je 10 metrov od apartmaja, le ta je lep, vem pa ne kakšen je to kraj kot tak.
Aje katera že bila tam?

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2007 9:17:49   
Anonimen
Mandre so se ena od vasic, kjer se nic ne dogaja zvecer user posted image  Am, je ene 5-10 min iz Novalje, naprej od Mander so Simuni, kaka trgovina in to je sigurno ...

Pa saj na Pagu pomojem ne mores zgresit s krajem user posted image

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2007 7:55:07   
luka jan
Kaj pa Vidaliči, a je katera že bila tam?

Našla sem lep apartma ob morju, vem pa ne kakšna je plaža.

Sem pa zelo razočarana, saj imajo povsod že vse zasedeno. Bo treba dugo leto že decembra rezervirat.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2007 18:51:56   
Anonimen
Vidalići, Kustići itd. so majhni zaselki hiš ob cesti in morju, plaža je nekje betonirana (pač betonirajo lastniki apartmajev), nekje so pa kamni ..

So pa na drugi strani zaliva kot so npr. Zrće, Čista, Prnjica, Sv. Duh itd.

LP, Ribica

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 30.3.2007 18:53:58 >

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2007 19:04:48   
caillou
Mandre, definitivno za družinice, ki bi ponoči rade v miru spale.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2007 17:04:46   
alja01
Šimuni - apartmaji, senčka - borov gozdiček, mir, ena trgovina, 2 gostilnici.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.6.2007 20:06:09   
TORTICA
Kamp Šimuni .user posted image user posted image
Pravkar smo se vrnili domov.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kam na Pag / kamp Strašek?
24.6.2007 8:32:09   
fusia
Kaj pa kamp Strašek? Ali je katera že bila? Mi se odločamo med tem in kampom Šimuni.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 24.6.2007 8:51:14 >

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kam na Pag / kamp Straško?
24.6.2007 10:35:05   
majrim
Kamp Šimuni ne poznam,saj v njem nisem bila,kot sem pa slišala pohvale,da je lepo urejen in čist.Kamp Straško pa poznam dobro...je zelo velik,ogromno sence,WCji čisti,plaža raznovrstna,tako za otroke kot kamnita - skratka,najde se vse kar se išče..do mesteca Novalja cca 1,5-2 km...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2007 23:18:37   
sjug
Hojla!

Sicer iščem info o kampih južneje, okoli Splita, Zadra. Če katera ve...
Smo se pa ravno vrnili s kampiranja na Pagu. Z eno besedo krasno. Kamp Straško je tako lep,
da v lepšem še nisem taborila. Se pa splača iti v predsezoni. Plaža je primerna za otročke.
Motijo edino ježki, ki so žal tudi v Metajni. Metajna ima pa itak najlepše plaže in plažice.
Sam kraj se mi ni zdel nič posebnega. Lokal ob plaži ima odlične girice in pomfrit - za tiste, katerih otroci imajo radi tako hrano. Mi smo ogromno kolesarili na relacijah: Straško - Stara Novalja, Straško - Metajna in seveda v Novaljo, vsak dan. Zagotovo bomo še prišli na Pag. Aja pa tudi ljudje so bili zelo zelo prijazni.

LPSandra

Never Ever Give Up!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2007 19:12:14   
bonika
Mi smo bili lani v kampu Šimuni na Pagu, zelo lepo, samo še kar drag kamp. Zanima me če katera ve kako je v kampu Tomi v Povljani na Pagu? Letos bi šli mogoče tja.
Tudi mene zanima kakšni so kampi nižje od Splita, me vleče dol, čeprav zaenkrat sploh dlje kot do splita še nisem bila.Mi je pa najlepše na otokih in v Dalmaciji, pa ljudje so prijazni.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.6.2007 23:46:34   
Anonimen
Jezkov ni na Čisti, Prnjici, Sv. Duhu, Zrćah ... V Straškem pa ponekod so, pa na Caski tudi, v enem zalivčku pri Šimunih (ki je vedno bolj obljuden, grrr) so tudi, ampak šele tam, kjer nihče ne more več stopit, med tavo na dnu (drugače je mivka).

Iz Straskega do Novalje je s kolesom 5-7 min (odvisno v katero smer gres user posted image  in iz katerega dela Novalje), pes pa 10-15 min (se da pa tudi hitreje ali pocasneje, odvisno od ure sprehoda in gnece na plocniku - zvecer je obup, zjutraj ob 6:30 srecas tiste, ki so pokonci se od prejsnje noci .. in mene s psom user posted image )

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.6.2007 23:47:27 >

(odgovor članu bonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.7.2007 12:35:56   
menk
Mi smo bili v mestu Pag http://www.pag-apartma.com/PAG/index.asp?lang=slo in je blo fino. Sicer je mestni vrvež (kafiči,trgovinice), tako da tisti, ki imajo radi mir in samoto ne bodo uživali. Je pa luštno otroško igrišče v senci in marina (naš je nor na čolne), pa v bližini Gradska plaža z igrali in tobogani, za tiste ki imajo radi dogajanje je zvečer vsega polno - apartma je postavljen pa tako, da zapreš okno na ulični strani apartmaja in odpreš tistega, ki gleda na atrij al pa vklopiš klimo, pa je). Apartmaji so novi, mi smo bili tam prejšnji teden in lani tudi. Lastnik ima tudi barkačo in te odpelje na izlet, pa ribe lovit, ipd. Če hočeš v mirne zalivčke na plažo, se moraš pa v avto vsest.

lp
Menk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?