Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 22:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam je slo? Ne vem....mogoce za izvoz , kam drugam?
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje gre le za kratkotrajno nezaiteresiranost. Zaradi preobremenjenosti, naveličanosti vsega okrog sebe, tudi drug drugega. Verjemi tudi pri nama je bilo tako, nasploh po drugem porodu. Imela rizično nosečnost, prvi otrok je bil majhen, zahtevna služba, delo doma, in res je bilo za oba preveč. Nobenega pogovora več, spala vsak pri svojem malčku in nisva več pomislila na želje drugega. Bil mi je tujec. Sanjarila o drugem, popolnoma neznanemu,... Vendar kar naenkrat sva se spet našla! Otročka malo zrasla (par mesecev) in dobili spet star ritem. Počasi sva imela spet čas za pogovor in razčistila preteklo odtujenost. Ne takoj ampak čez čas sva spet začutila tisto staro poželenje in sam sex je postal kot nekoč... Saj bo, držim pesti! Če ne, pa vseeno ena kratka avanturica te bo pripeljala do spoznanja kdo je pravi, in če se splača vztrajat!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Po moje gre le za kratkotrajno nezaiteresiranost. Malo izven teme... Kako dolgo je to za vas, kratkotrajno? En teden, dva?
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:15:34
|
|
|
|
lelaval
|
Pri vama traja to že nekaj časa - in res skrajni čas je, da se o tem pogovorita. Če že ti razmišljaš o drugem - verjetno je on isto razmišljal - morda tudi poskusil. Živet v zvezi, ker si pač tako navajen - je brezveze.
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Živet v zvezi, ker si pač tako navajen - je brezveze. Ni brezveze, ce vidis navajenosti konec :)...potem se da zdrzat....mogoce.
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kratkotrajno pomeni za vsakega nekaj drugačnega. Pri meni je šlo za skoraj leto. Vendar je odvisno v kakšni situaciji si. Sem bila noseča, imela dvoletnika in ni bilo šans, da bi sploh razmišljal o čem drugem kot samo o otrocih, gospodinjstvu, zdravju,...! Anonimni sem hotela le povedet svojo zgodbo, ker se mi je zdela podobna, ne pa ji česa vsiljevati, a veš MIčll! Pa vso srečo moja soimenjakinja!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 18.2.2008 23:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se zato jezit... . ...samo pogovarjamo se :). No, jaz vcasih tudi kaj vprasam....
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 19.2.2008 8:16:25
|
|
|
|
srki
|
Vprašaj ga, če razmišlja isto, kot ti.
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 19.2.2008 8:22:19
|
|
|
|
nuala
|
No, če gre samo za seks, pa če tebi ni do seksa z njim, njemu pa ne do seksa s tabo, potem je to morda utrujenost, preobremenjenost,... Če pa ženska razmišlja da bi bilo potrebno poiskati nekoga za seks, potem pač ni preutrujena, ane? In to odrivanje mi tudi ni všeč. A sta o tem že kaj govorila? Meni se zdi najbolj pomembno, da partnerja jasno izrazita svoja pričakovanja in želje, pa jih potem poskusita uskladit oz. realizirat. Morda se dogovorita, da bosta pač poročena in skupaj živela in vzgajala otroke, seksala pa vsak po svoje.
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 20.2.2008 11:35:02
|
|
|
|
Kaliope
|
če ni komunikacije med vama, se ne bo nič rešilo ... čas teče in kmalu se ne bosta niti spomnila več, zakaj se bi bilo treba sploh potrudit ... poskušaj narediti kaj v tej smeri - pogovorita se, vzamita si kak večer zase ali, če vama uspe, kak dan ... odmislita vsakodnevne tegobe in poskusita ugotoviti, ali se še imata rada ali pa je res vse prešlo v navajenost
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 20.2.2008 14:40:17
|
|
|
|
Katey
|
Vprašaj ga kaj si sploh želi, ali mu je do tega da se ponovno najdeta, tako tebi kot njemu, živeti tko do konca življenja, ne vem .
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 20.2.2008 17:25:19
|
|
|
|
* Mateja *
|
dejta se o tem pogovorit in če ne vidiš izhoda iz tega pejta narazen, ker brez neke fizilčne ljubezni, dotila, nežnosti se pa tudi ne da živeti. Pr nama je pa lih obratno. Veliko se kregava čez dan, si nisva pri ničemer enotna, sam me pa še zmer spolno privlači, tako da akcija mora biti, da se zamere ležečki pozabijo!!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 21.2.2008 0:17:06
|
|
|
|
mighi
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * dejta se o tem pogovorit in če ne vidiš izhoda iz tega pejta narazen, ker brez neke fizilčne ljubezni, dotila, nežnosti se pa tudi ne da živeti. Pr nama je pa lih obratno. Veliko se kregava čez dan, si nisva pri ničemer enotna, sam me pa še zmer spolno privlači, tako da akcija mora biti, da se zamere ležečki pozabijo!! Se podpišem pod tole...če se dva telosnone privlačita, in sta skupaj samo zaradi otrok, se mi zdi da sta zrela za zakonsko posvetovalnico. Če vama je pa nerodno pa si skupaj preberita npr. knjigo 5 jezikov ljubezni Srečno, jaz bi se za mojo potrudil!!!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 21.2.2008 9:13:32
|
|
|
|
taja27
|
jaz bi se za mojo potrudil!!! tale izjava seka!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 21.2.2008 18:17:58
|
|
|
|
lila114
|
Z mojim sva skupaj 10 let, poročena sva skoraj 3 leta, imava 2 mala otroka in midva teh problemov ne poznava!!!! Na prvem mestu so seveda otroci, takoj na drugem pa midva!!! Vsak petek, ko dava otročke spat si privoščiva dvourno vročo, penaasto kopel z šampancem!!! Vsak dan je sam po sebi lep, objemi, izpovedi ljubezni in spolnost spadajo k vsakemu dnevu!!! Poiskusi pripravit kako presenečenje v bani z kako kopeljo, seveda ko otročki zaspijo, tako ob svečkah in podobno! Če ne pali imata pred sabo resen pogovor!!! Upam, da bosta rešila zadevo vama in otročkoma v prid!!! Seveda pa veliko poguma je potrebnega pred takim pogovorom!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 21.2.2008 22:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusila sem s pogovorom, pa nič. Par besed in se zapre vase. Predlagala sem ločitev, pa zopet nič. Mislim, da se mi v resnici sploh ne da več ubadati s tem. Kar bo pač bo. Upam lahko samo, da bo tale kriza minila. Če pa ne bo minila, kako še naslednjih n let takole živeti??? Otroci gredo enkrat svojo pot, kaj pa potem. Preostane samo še življenje v t.i. tehnični zvezi, brez skupnih interesov, želja, spoštovanja, pozornosti.
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 22.2.2008 9:11:57
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Poskusila sem s pogovorom, pa nič. Par besed in se zapre vase. Predlagala sem ločitev, pa zopet nič. Mislim, da se mi v resnici sploh ne da več ubadati s tem. Kar bo pač bo. Upam lahko samo, da bo tale kriza minila. Če pa ne bo minila, kako še naslednjih n let takole živeti??? Otroci gredo enkrat svojo pot, kaj pa potem. Preostane samo še življenje v t.i. tehnični zvezi, brez skupnih interesov, želja, spoštovanja, pozornosti. ravno zato, ker gredo otroci enkrat svojo pot, naj se ti življenje ne vrti samo okrog otrok, ampak misli tudi nase in to sedaj, ne potem ko bo prepozno!
|
|
|
|
RE: Kam je šlo poželenje... 1.3.2008 11:55:51
|
|
|
|
jaša2
|
ta nezainteresiranost se je pojavla primeni po porodu, pa se ful sekiram zaradi tega intrudim. vem, da je pri meni krivo nezadovoljstvo s sabo, ker imam 16kg več kot pred nosečnostjo in se počutim ful neprivlačno, čeprav fant trdi nasprotno in me vzpodbuja. pa mislim, da se to enkrat vsakemu zgodi, kar pri današnjem tempu življenja niti ni tak čudno. same skrbi, cel dan takšno ali drugačno delo, tak da si fizično in psihično čist zmozgan. po mojem se morta oba zavedat, da je neka kriza in da se je treba potrudit, pustit na plano spet tisto strast, čustva...metuljčke, no! jaz včasih sama pri sebi razmišljam in se spomnjam začetkov, kaki občutki so bli takrat, kaj se nama je vsedogajalo in kje...in me preplavijo taka čustva in občutki, da bi ga v tistem trenutku objela, naskočla...pa je že čist drugačen feeling med nama.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?