Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 7:50:34
|
|
|
|
Moyca_
|
verjetno nikamor- naš mali se boji Božičeka (je verjetno to zanj enako), mala pa še je premala. Pa gužva,....
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 7:53:44
|
|
|
|
JASNA D
|
Nikamor, ker je ati zbolel. Mogoče bom jaz Marka kam peljala, Ivana je se premajhna. Jasna
|
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 7:57:11
|
|
|
|
Moyca_
|
JasnaD a imaš možeka doma?
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 7:59:36
|
|
|
|
JASNA D
|
Ja, leži kot klada, ponoči je pa kozlal. Me zanima, kdo je naslednji na vrsti - jaz ali Marko . Jasna
|
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 8:00:22
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 8:05:11
|
|
|
|
india
|
Miklavža smo gledali že v soboto,...v Centru Jager, pa še lepa darila je dajal otrokom JasnaD, kaj pa če bi kar skupinsko vžgali??? A Ivana je boljša?
|
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 8:11:51
|
|
|
|
JASNA D
|
Ivana je čisto Ok. Ni imela ne vročine ne driske, samo v soboto je bruhala. Včeraj je bila celo presenetljivo dobro rapoložena in pridna. Kje pa je danes v MB sploh kak Miklavž? V Europark ne bi šla. Jasna
|
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 8:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ga včeraj v cerkvi, kamor je prinesel darila, danes pa bo proti večeru nosil doma. V mesto ga ne bova šla gledat.
|
|
|
|
RE: Kam greste danes gledat Miklavža? 5.12.2005 10:07:36
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo včeraj šli gledat eno predstavo o Miški Minki-so organizirali v moževi službi, pa je potem še Miklavž obdaroval, danes bo pa v našem kraju predstava in obdarovanje. Ponoči pa seveda še doma.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?