Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 9:42:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Večinoma je dovolj, da odstraniš serijsko številko oz. jo izmaličiš, da je nečitljiva, nato pa kolo pobarvaš in ga imaš za lastno uporabo. Morda samo še odstraniš kakšno specifičnost, ki bi pravemu lastniku lahko povedala, da je to njegovo kolo. Nakar se voziš, dokler ti ga ne ukradejo.
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 9:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Večinoma je dovolj, da odstraniš serijsko številko oz. jo izmaličiš, da je nečitljiva, nato pa kolo pobarvaš in ga imaš za lastno uporabo. Morda samo še odstraniš kakšno specifičnost, ki bi pravemu lastniku lahko povedala, da je to njegovo kolo. Nakar se voziš, dokler ti ga ne ukradejo. Imaš izkušnje?
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 9:46:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Imam... samo ne vem, po katerih ti sprašuješ ... mojega trenutnega kolesa pa noče nihče ukrasti... ker je starejše od mene.
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 10:19:42
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Večinoma je dovolj, da odstraniš serijsko številko oz. jo izmaličiš, da je nečitljiva, nato pa kolo pobarvaš in ga imaš za lastno uporabo. Morda samo še odstraniš kakšno specifičnost, ki bi pravemu lastniku lahko povedala, da je to njegovo kolo. Nakar se voziš, dokler ti ga ne ukradejo. In moje zadnje upanje, da ga bom še kdaj srečala kje na cesti, je splavalo po vodi...
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 10:44:49
|
|
|
|
lojzika
|
Lahko da se kdo v MB ju vozi z njim. Zelo veliko je preprodaje po mojem
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 12:21:51
|
|
|
|
Klarissa
|
nekatera se tudi prodajajo na Bolhi po zelo smešni ceni. sva šla z mojim enega Swima gledatko stane v trgovini novi 210EUR, tale fant pa je 2 prodajal za 200eur-1leto stara. pol ga je pa moj vprašal če kaj ceno spusti, pa je rekel kr 150. ma sva takoj vedela, da je vkradeno. joj mulc star 15let. eh
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 12:27:41
|
|
|
|
M1987
|
Ha, ha Klarissa Dobro, da vem, ko bova z mojmu kolo kupovala
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 12:29:33
|
|
|
|
M1987
|
Aja pa še to da povem... To ni nič... Zadnjič je en narkoman prodajal suhe salame Bog ve kje jih je dobil in kdo jih je kupil. Jaz sem samo upala, da ne bom dobila kakšen obisk, ki mi bo prinesel salamo
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 29.8.2008 23:41:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če gre za stvari, ki niso izsledljive, se da včasih pri takšnih nakupih kar pošteno prihraniti... pa naj gre za kolo, suho salamo ali pa kaj tretjega.
|
|
|
|
RE: Kam gredo ukradena kolesa? 30.8.2008 8:05:14
|
|
|
|
soncek&luna
|
lahko opazujes kolesa... mojemu bivsemu se je zgodilo, da smo mu ukradli kolo, katerega je sam doma predelal (od starega oceta).... po enem letu, ne mores verjet, sva se sprehajala po ljubljani in glej ga zlomka je videl svoje kolo lepo parkirano in zaklenjeno.... sel je na policijo, jaz ta cas cakala, ce bi lastnik prisel ponj, da bi ga zadrzala in so iz policije poslali policista v civilu, da je pocakal tega novega lstnika.... no dobili so ga in moj bivsi tudi kolo nazaj.... kolo je bil cisto tak kot pred enim letom tako, da v izvidnico
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?