Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 1.9.2006 23:47:57
|
|
|
|
dix
|
Po moji logiki s ewc orijentira po starejši osebi ne po otroku. A tebi ne bi bilo čudno it na moški wc ker imaš sina? Meni bi bilo in grem z mojim 2 letnikm na ženski wc.
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 1.9.2006 23:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Obeszna debata na to temo je na RR ze bila, mislim da na Nas vsakdan-u. Pobrskaj z iskalnikom, bos sigurno nasla Je bil kar velik odziv, kolikor imam v spominu, mnenja pa deljena, tako da najbrz cisto stvar odlocitve vsakega posameznika. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2006 0:02:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 0:08:45
|
|
|
|
Katja6
|
Imam tud fantka, ta je še v plenicah. Če ga bom peljala jaz bo šel na ženskega, če očka pa na moškega. Tu mi ni nič čudnega. Moram poiskat...
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 0:34:52
|
|
|
|
lelaval
|
Če ga bom peljala jaz bo šel na ženskega, če očka pa na moškega. Tu mi ni nič čudnega Sem popolnoma istega mnenja.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2006 0:40:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 6:13:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: nalin Ja debata je že bila. Sicer pa sem pred katkim videla v city parku, ko je očka peljal hčerko na ženski wc Jaz si ne predstavljam, da bi jo peljal na moškega, kjer so pisoarji na odprtem in bi lahko mala pupa videla kakega luleka sej na začetku lahko notri pogleda, če je kak dec notri, ko pa je mala v vc-ju pa lahko še kdo notri pride opravit svojo potrebo, mala pa ravno takrat iz wc-ja ven uleti. Si res ne predstavljam tega sej nobene še ni pobralo, če je bingeljna vidla JAz se bi tudi oreientirala po starejši osebi,....torej mami na ženskega, očka na moškega.
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 11:11:21
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem pa zato, da se uvedejo UNISEX WC-ji, taki ki imajo VSE kabine zaprte. tud pisoarje!
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 11:22:16
|
|
|
|
dix
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA jaz sem pa zato, da se uvedejo UNISEX WC-ji, taki ki imajo VSE kabine zaprte. tud pisoarje! In po možnosti stranice med kabinami od STROPA DO TAL. si zamišljaš da lulaš in poleg tebe lula moški... po možnosti kak potrebnež...slej ko prej bi ti malo pokukal čez stranico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2006 11:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kam gre očka na stranišče... 2.9.2006 17:10:36
|
|
|
|
viv_
|
Moj pelje Mirno vedno na moški wc, ker bi babe čudno gledale, da ena dvo-metrska omara prikoraka v ženski wc.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2006 9:35:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Rabljena opremanada56Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?
Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (
36%)
Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (
26%)
Ne, otroske stvari večinoma podarim (
19%)
Ne, se ne ukvarjam s tem (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!