|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam dojenčka?
12.6.2006 22:59:39   
Anonimen
Zanima me, če je katera vzela dojenčka s sabo na sodišče, ko je urejala kaj. Jaz imam namreč razpravo za preživnino, pa ga ne morem nikjer pustit, pa še polno se dojiva in ne vem, ga bom kar s sabo vzela. Zanima me, kako je to v praksi in če katera ve, koliko časa taka razprava traja. SKrbi me namreč, da bo mali začel jokat, potem se pa potolaži samo na joški.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam dojenčka?
12.6.2006 23:04:14   
Jessy
Jaz bi user posted image  zagotovo vzela s sabo, pa naj na sodišču rečejo kar hočejo, ampak si mislim, da ne komplicirajo okrog tega.

Kako potekajo stvari na sodišču, pa ti ne vem povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2006 23:07:17   
Anonimen
Saj vzela ga bom s sabo, samo ne vem, kako bodo reagirali. Itak sem vse, kar imam povedat napisala na list, tako da lahko tudi brez mene speljejo do konca, če bi morala slučajno ven. 

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 23:09:06   
KIRA
po mojem ti ne bo noben nič rekel. sej ga nimaš nič dat. res pa je, da še nisem doživela, da bi kdo dojenčak dojil na sodišču.???!!
no, sicer sem pa bla tam samo 6 mesecev in to pred leti, ko sem delala pripravništvo - in takrat še ni bilo v modi polno dojenje, sploh pa ne na javnih mestih.user posted image
razprave pa trajao različno - od 15 minut, do pol ure, ali pa še delj - to je čist odvisno od sodnika, pa kako poln urnik ima. nekateri si vzamejo čas in zavlačujejo, nekateri pa čist na brzino nardijo pa niti udeležencev ne poslušajo do kraja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2006 23:14:35   
babylove
Seveda ga vzami zraven, to ni nič čudnega.

In tudi če joče, ni nič čudnega, dojenčki pač jočejo.
In tudi če dojiš, ni nič čudnega, dojenčki pač tako jedo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 4:42:15   
mammy26
Ja seveda, ga vzami zraven. Saj dojiš vendar... mali otroček te ne bo čakal, ko bo lačen, ampak bo želel takoj.

Zadevo boš pa prav tako uredila.

Lp, user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 7:35:44   
tulip
Seveda ga vzemi, lakota ima vedno prednost. če je potrebno, tudi prekinejo razpravo, da podojiš, pa jo potem nadaljujejo...user posted image

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2006 8:37:56   
StBarbara
Seveda ga vzemi, lakota ima vedno prednost. če je potrebno, tudi prekinejo razpravo, da podojiš, pa jo potem nadaljujejo...

Se strinjam s tulipuser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 9:44:26   
cukerček
Ko je moja sestra šla na razpravo za preživnino je dtajalo dobrih 20 minut, ker se nista nič kregala in sta se lepo pogovorila, sodnica pa se je strinjala.
će malega nimaš kam za dat pa ga kar vzami zraven

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 12:09:03   
Barbs
Jaz ga ne bi vzela s sabo noter. Pa ne zato, ker bi bilo kaj narobe s tem, da dojiš ali karkoli v zvezi s tem. Preprosto zato, ker bo izpadlo, da se želiš komu zasmilit, da igraš zapuščeno in užaljeno mamico z majhnim otrokom in morda bodo sodnica/sodnik  ali pa porotniki kaki zadrteži,  pa še kljub temu, da imaš občutek, da je vse poštimano, se ti  lahko kaj zakomplicira. Jaz bi prosila mamo/prijateljico/ sestro... da gre z mano, počaka pred vrati na klopci, sedežu; tamali naj bo v vozičku/lupinici...karkoli.... in če bo sila, boš že slišala in ukrepala... Samo moje mnenje - vsi ljudje niso lepi in fajn in svet ni samo dober. To pa najbrž že veš.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 17:14:14   
natalia
če pa ne traja več kot 20 minut.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?