|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam "zjat" kopalnice
24.1.2007 10:07:58   
Meggi
Mal me firbec matra, pa bi šla vsaj gledat kopalnice. Meni Ikejine res ne sedejo neki full,...

Take fensi, praktične,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam "zjat" kopalnice
24.1.2007 10:14:50   
soncece24
Ja od kod pa si? V Mb majo tam na teznem eno veliko stekleno zgradbo kjer majo noro fancy opremo za kopalnice - cene so seveda temu primerne user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 11:29:02   
Erdbeere
v Lj imaš v Bauhausu tud fulllll dobre kopalnice, pa v Mengšu Adriaker tudi tukaj so cene astronomske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 17:42:55   
mika
Ja od kod pa si? V Mb majo tam na teznem eno veliko stekleno zgradbo kjer majo noro fancy opremo za kopalnice - cene so seveda temu primerne

eh drekec pekec majouser posted image , samo zgleda fensi, cene pa so to drži. midva sva kupila v MAVIJu v MELJU(FRDAmani shift gumb mi nagajauser posted image ) sanitarno keramiko, konzolno, okrogle oblike-HATRIA), ploščice v LIMBUšu-hiša keramike, steklen mozaik sva dobila kao cenej od nekega posrednika, potem sva pa vidla v MB gradnji, na šentiljski c, da stane isto.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 18:03:16   
soncece24
A res nimajo nič al kaj? Jaz sem bila samo malo po otvoritvi tam, pa se mi je zdelo, da so kr meli... cene pa adijo pamet, ja. V bauhausu majo tudi kr izbiro, ampak tudi cene za razjokat. Midva sva na koncu kr ,alo po domače improvizirala user posted image user posted image beri brisače mam po enem letu še vedno v eni plastični košari, ker mi nobena omara ni bila všeč user posted image No, zdaj sem si nagledala tole

user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 18:14:24   
mika
A res nimajo nič al kaj?

tista keramika je ful čudno bele barve in se mi je zdela umazana. s prstom sem potegnila po umivalniku, pa ni bila. gledala sva program catalano. takrat so imeli tudi popust in sva se raje odločila za HATRIO, ki je bila miceno dražja in lepšauser posted image .
za brisače  je nama stric iz gips plošč naredil omarco, keramičar pa oblepil z mozaikom. nimava pa še omarce z ogledalom in za kozmetiko. nič ne najdem, da bi pasalo zravenuser posted image .
to stojalo je men tudi všeč, samo nama ne paše v to kopalnico. ko bova urejala zgornjo, bova imela kombinacijo z lesenim pohištvom in definitivno to stojalo

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2007 18:20:23   
soncece24
Meni bo pa kr pasalo. Imam kobinacijo svetlo/temno zelene in bele, pa leseno wc desko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 18:28:35   
mika
superuser posted image . zelena+les je ful dobra kombinacija
jaz pa imam  modro (temno/svetlo)kombinacijo, pa sem prej govorila, da ne bom nikoli imela modre kopalniceuser posted image . te ploščice v hiši keramike so mi bile najbolj všeč in smo pristali na modri.

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2007 9:09:57   
Meggi
Neka KRISMA bi naj bila v MB in v Lj? Katera kaj ve?  Pa drobni dodatki, prti, lončki,... mal za oke in firbec

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 13:38:36   
mika
KRIsma je v mb, za ljubljano ne vem

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 17:05:10   
iva01
Prek interneta si jih lahk ogledate na strani od Kolpe program kolpa san, mi že mamo zbrano in tud doma je že, sam še čaka na lepše časeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2007 14:11:20   
Annny
Meggi,

Krisma je v LJ malo pred Mercator centrom v Šiški, takoj ob cesti.
Tam lahko najdeš marsikaj zanimivegauser posted image
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!