Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 19:24:55
|
|
|
|
TaRe*
|
Hojla Nekaj me zanima.Na obisku imam kolegico,ki je dobila pop....itis.:grrr:Preselila se je v novo stanovanje.Po enem tednu pa je ugotovila,da ima sosede,ki so malo čudni.Imajo sicer dojenčka,ki je zelo priden -se ga niti ne sliši.Do tu je vse O:K::sloncek: Zvečer pa,ko je ura 23 se začne nočna mora.Odprejo vodo,ki teče do 1 30,najmanj.Vmes jo sicer parkrat zaprejo,pa spet spušajo i t d.Pojma nimamo,kaj to delajo.Stena njihove kopalnice meji z steno kolegičine otroške sobe.Njen tamauko sploh ne mora spat...oz.se ves čas prebuja. Kaj ji je za storiti. Ugotavljava,da to verjetno ni kaljenje nočnega miru,vendar to je nevzdržljivo . Vprašanje je najbolj namenjeno Sandy,če se je mogoče že kdaj ukvarjala z podobnim primerom. Pa,pa...:muca:
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 19:31:18
|
|
|
|
jazz
|
Al se bodo moral malo pogovorit, al pa naj razmisli o tem, da bi prestavila otroško sobo.
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 20:01:38
|
|
|
|
zoya_
|
NAj se obrne na upravnika stavbe ali pa investitorja stavbe in povpraša, zakaj tak ropot, ko v sosednjem stanovanju odprejo vodo...
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 20:05:54
|
|
|
|
rija
|
ne vem če je odprta voda dovolj, da gre za kaljenje nočnega miru. Mislim, če se bom jaz tuširala vsak večer eno uro, pa me bodo sosedje zaradi tega gnjavili? Pa saj ko otroci enkrat zaspijo, spijo. Mislim, da curek vode le ni tako zelo glasen. Sicer pa, naj se pogovorijo s sosedi. Nekih rezulutatov verjetno ni za pričakovati, poskusiti pa tudi ni greh. Če pa so moteče tako majhne stvari, pa je mogoče dobro razmišljati o hiši na deželi, na samem, brez sosedov. Popoln mir. Zame mogoče še preveč:zmeden:
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 20:08:09
|
|
|
|
Moyca_
|
ja menja naj sobo- druga ne more. Jaz se grem kopat vedno po 22 uri
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 20:10:01
|
|
|
|
zoya_
|
JAz se tuširam tud ob 3h zjutraj, če gremo kej ven, pa če je zelo zakajeno... obvezno tuš, ko pridem domov, ker ne morem celo noč vohat dima...
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 20:49:43
|
|
|
|
SANDY
|
oj! Zoprna zadeva ja..čeprav je stvar taka..zanimiva! Vsaka moteča stvar gre lahko po Zakon o javnem redu in miru, sam če teče voda, tle res nč ne morš. Drgač pa sobo preselt, alpa zaknaufat! To imava tudi midva namen narest med sosedovo kuhinjo in najino dnevno sobo, k se skos neki sliš ;) :sloncek:
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 21:13:06
|
|
|
|
TaRe*
|
Ja,sej jaz ji pravim,da po moje nima kaj dost za narest.Zaknavfat ne mora,ker je v najemu. Jaz se mam tud navado ponoč tuširat,pa tud nič ne hitim...ponavadi si kar orng privoščim ,ko imam mir,ko :duda:spijo.Pol pa,če gre koj za mano še :love:,pa tud vse skup traja nekaj časa.:zmeden2: Sam ona pravi,da se ji zdi,da to ni tuširanje...prej zgleda,kot da bi cunje prala:zmeden: Hvala za enkrat.:metulj:
|
|
|
|
Kaljenje nočnega miru?......sandy... 25.7.2005 22:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je to itak pralni stroj, zato pa toliko časa slišajo teči vodo. Pa ponoči je drugi tok, ali ni? To je gotovo to. Pri nas je podobno sranje. Pa sem se kar navadaila. V začetku me je zelo motilo, potem pa niti ne več. Zdaj sicer v tisti sobi spi samo še Tibor, pa tudi izgleda nič ne sliši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......