|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaljenje nočnega miru?......sandy...
25.7.2005 19:24:55   
TaRe*
Hojla

Nekaj me zanima.Na obisku imam kolegico,ki je dobila pop....itis.:grrr:Preselila se je v novo stanovanje.Po enem tednu pa je ugotovila,da ima sosede,ki so malo čudni.Imajo sicer dojenčka,ki je zelo priden -se ga niti ne sliši.Do tu je vse O:K::sloncek:
Zvečer pa,ko je ura 23 se začne nočna mora.Odprejo vodo,ki teče do 1 30,najmanj.Vmes jo sicer parkrat zaprejo,pa spet spušajo i t d.Pojma nimamo,kaj to delajo.Stena njihove kopalnice meji z steno kolegičine otroške sobe.Njen tamauko sploh ne mora spat...oz.se ves čas prebuja.
Kaj ji je za storiti.
Ugotavljava,da to verjetno ni kaljenje nočnega miru,vendar to je nevzdržljivo .
Vprašanje je najbolj namenjeno Sandy,če se je mogoče že kdaj ukvarjala z podobnim primerom.

Pa,pa...:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.7.2005 19:31:18   
jazz
Al se bodo moral malo pogovorit, al pa naj razmisli o tem, da bi prestavila otroško sobo.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2005 20:01:38   
zoya_
NAj se obrne na upravnika stavbe ali pa investitorja stavbe in povpraša, zakaj tak ropot, ko v sosednjem stanovanju odprejo vodo...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2005 20:05:54   
rija
ne vem če je odprta voda dovolj, da gre za kaljenje nočnega miru. Mislim, če se bom jaz tuširala vsak večer eno uro, pa me bodo sosedje zaradi tega gnjavili?
Pa saj ko otroci enkrat zaspijo, spijo. Mislim, da curek vode le ni tako zelo glasen.
Sicer pa, naj se pogovorijo s sosedi. Nekih rezulutatov verjetno ni za pričakovati, poskusiti pa tudi ni greh.
Če pa so moteče tako majhne stvari, pa je mogoče dobro razmišljati o hiši na deželi, na samem, brez sosedov. Popoln mir. Zame mogoče še preveč:zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2005 20:08:09   
Moyca_
ja menja naj sobo- druga ne more. Jaz se grem kopat vedno po 22 uri

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 20:10:01   
zoya_
JAz se tuširam tud ob 3h zjutraj, če gremo kej ven, pa če je zelo zakajeno... obvezno tuš, ko pridem domov, ker ne morem celo noč vohat dima...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2005 20:49:43   
SANDY
oj!
Zoprna zadeva ja..čeprav je stvar taka..zanimiva!
Vsaka moteča stvar gre lahko po Zakon o javnem redu in miru, sam če teče voda, tle res nč ne morš. Drgač pa sobo preselt, alpa zaknaufat!

To imava tudi midva namen narest med sosedovo kuhinjo in najino dnevno sobo, k se skos neki sliš ;)

:sloncek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2005 21:13:06   
TaRe*
Ja,sej jaz ji pravim,da po moje nima kaj dost za narest.Zaknavfat ne mora,ker je v najemu.
Jaz se mam tud navado ponoč tuširat,pa tud nič ne hitim...ponavadi si kar orng privoščim ,ko imam mir,ko :duda:spijo.Pol pa,če gre koj za mano še :love:,pa tud vse skup traja nekaj časa.:zmeden2:

Sam ona pravi,da se ji zdi,da to ni tuširanje...prej zgleda,kot da bi cunje prala:zmeden:

Hvala za enkrat.:metulj:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2005 22:07:30   
rija
ja kaj pa, če bi imela en star pralni stroj, ki pri centrifugi skače po celi kopalnici? tisto pa res ropota...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2005 22:47:05   
Anonimen
Po moje je to itak pralni stroj, zato pa toliko časa slišajo teči vodo. Pa ponoči je drugi tok, ali ni? To je gotovo to.
Pri nas je podobno sranje. Pa sem se kar navadaila. V začetku me je zelo motilo, potem pa niti ne več. Zdaj sicer v tisti sobi spi samo še Tibor, pa tudi izgleda nič ne sliši.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......