Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 21.8.2007 22:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kak pa ti izzivaš s to rito
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 21.8.2007 22:07:59
|
|
|
|
dulcinea
|
A imamo kakšnega novega tipa tle gor? Pero praviš da je? Fajn
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 21.8.2007 22:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kak pa ti izzivaš s to rito Zakaj izzivam?? Ti želiš, da se te izziva pa se ti tko zdi
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 6:39:55
|
|
|
|
srki
|
Žaži, kako moraš pa na Tjazyja pozabit .
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 6:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa na mene, recimo
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 7:01:04
|
|
|
|
srki
|
Ja, saj res, pa na Zahija, pa RokaL_M, pa saj imamo nekaj petelinov tle. Aja, kje pa sta Sita in Firasto (No, Sita je ženska, pa vseeno sprašujem ).
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 7:36:27
|
|
|
|
kalbo
|
Da bi pa kdo od izpostavlenih odprl kako novo temo pa ne Ja kakšno temo bi pa ti od mene rada...a bi v stilu... naslov: A je to normalno? Vprašanje pa:"moja žena pa med seksom gleda v strop pa išče madeže od komarjev, ki sem jim napovedal genocid prejšnji večer, kaj je za nardit, da bo gledala namesto speštanih komarjev moj mišičast vamp a ve tud gledate v strop, parket, kuhinjski pult med seksom? ?
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 7:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 8:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A imamo kakšnega novega tipa tle gor? Pero praviš da je? Fajn Ma ja, saj ni nov, sam dela se, da je.
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 9:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tiste, ki niste izpostavljeni sm pa napisala in ostali...Čist vseh se pa nism spomnila. Je pa fino, da vas je kr nekaj ..zdej pa ne mencajte pa odprite kakšno novo temo. Sej mate domišljija..uporabte jo...sicer pa ideje lahko dobite kjerkoli (revije, net, knjige, v vsakdanjem življenju). Ali pa preprosto vprašte tisto kar vas MOŠKE zanima o nas ŽENSKAH (verjetno tut ne veste vsega..ali pač?) ..karkoli..sej bomo povedale Kalbo..o tem kaj ženske počenjamo med sexom je že tekla debata pred kratkim (js sm temo odprla)...tko, da se spomni kaj bolj zanimivega ...si pa priden k si se potrudu BDW..a tvoja med sexom komarje na stropu išče?
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 9:10:41
|
|
|
|
kalbo
|
BDW..a tvoja med sexom komarje na stropu išče? Pa razpoke v knaufu
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 9:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo BDW..a tvoja med sexom komarje na stropu išče? Pa razpoke v knaufu Tole more bit pa kr zanimiv ..mislim sex kot tak ..se ful dogaja Se verjetn največ življenskih stvari zmenta prav med sexom No pobči in dečve...vzemte si Kalbota za zgled...Če se drugač ne morte pogovarjat s svojim partnerjem, poskuste med sexom kakšno debato vžgat..mogoče pa le prideta na isto valovno dolžino
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 9:42:23
|
|
|
|
kalbo
|
Sam hudič zna ratat, če prideta v resonanco....se zna kaj vžgat
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 14:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj na primer bi se lahko vžgalo??
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 15:15:30
|
|
|
|
kalbo
|
In kaj na primer bi se lahko vžgalo?? Rjuha pod ženino ritko
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 16:08:21
|
|
|
|
pero72
|
Žaži a si ti tole slikco ukradla kje, al si to ti? se mi dopade..
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 16:55:56
|
|
|
|
barcaffe
|
Žaži, ampak ti si pa faca. Kako moreš rečt, da napišejo samo kakšen majhen komantarček?? Halooooooo?? Ze pequeno, se je zadnjič razpisal za celo stran, in smo v orgazmično komo padale tuki gor Mislim, da je on taprav tuki no Jst sem bla mokra še dva dni, in njegov post je zaokrožil po slovenskih mejlih in še dlje... Torej se je Slovenija tresla nekaj časa. Tko da...punca bodi malo bolj na tekočem, pa boš vidla, da fantje ali tale dotični fant obvlada. In blagor se tudi njegovemu dekletu Upam, da se tudi ona kdaj oglasi GO GO ZE PEQUENO, ti si naš, no....bi lahko bil vsaj MOJ
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 16:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pero72 Žaži a si ti tole slikco ukradla kje, al si to ti? se mi dopade.. He he Pero rita je moja..tko, da...mam sam js to slikco na svojmu računalniku in nihče drug
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 17:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barcaffe Žaži, ampak ti si pa faca. Kako moreš rečt, da napišejo samo kakšen majhen komantarček?? Halooooooo?? Ze pequeno, se je zadnjič razpisal za celo stran, in smo v orgazmično komo padale tuki gor Mislim, da je on taprav tuki no Jst sem bla mokra še dva dni, in njegov post je zaokrožil po slovenskih mejlih in še dlje... Torej se je Slovenija tresla nekaj časa. Tko da...punca bodi malo bolj na tekočem, pa boš vidla, da fantje ali tale dotični fant obvlada. In blagor se tudi njegovemu dekletu Upam, da se tudi ona kdaj oglasi GO GO ZE PEQUENO, ti si naš, no....bi lahko bil vsaj MOJ O pardon ..maš prav..je res zadnič napisal en ornk post sam to je premal...en dolg post po doooooolgem času...bo treba mal bolj pogosto kaj sočnega napisat .....da boste/bomo velikokrat mokre
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 21:50:56
|
|
|
|
Colt
|
Žaži...dost ''izzivalno'' si tole kost vrgla ja...sam jaz sem ugotovil da četrt moje žlahte bere ta forum...pa sem malce previdnejši postal
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 22:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Žaži...dost ''izzivalno'' si tole kost vrgla ja...sam jaz sem ugotovil da četrt moje žlahte bere ta forum...pa sem malce previdnejši postal Aha..ups ..a veš, da mam js podobno izkušnjo..sam mal si še dam duška..kaj velik pa ne. Pol me pa sprašujejo če je res tko hudo
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 22:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo In kaj na primer bi se lahko vžgalo?? Rjuha pod ženino ritko Kalbo ni nujno,...lahko bi se naprimer vžgalo zarad prdeca
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 22:41:51
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Kalbo ni nujno,...lahko bi se naprimer vžgalo zarad prdeca žaži, tole pa ni nč sexy..
|
|
|
|
RE: Kalbo, Colt, dvojček33, Daddy, Ze pequeno... 22.8.2007 23:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: žaži Kalbo ni nujno,...lahko bi se naprimer vžgalo zarad prdeca žaži, tole pa ni nč sexy.. ni sexy, je pa naravno prav tako kot sex
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?