Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:00:57
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz jo oblečem samo v bombažnega pajaca, ker ima še ta debelo spalno vrečo, pa tudi vidim da je topla in je OK.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:43:54
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic jaz ji se vedno dajem body z dolgimi rokavami pa cez pajaca ali pa pizamico iz bombaza. pokrijem jo z zimiskim kovtrckom. Pri nas je povsem enako. V spalnici imamo okoli 17-19° C. Glede na to, da nam med spanjem TT malo pade in, da ima rokice ven, se mi ne zdi, da bi bil preveč oblečen.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic jaz ji se vedno dajem body z dolgimi rokavami pa cez pajaca ali pa pizamico iz bombaza. pokrijem jo z zimiskim kovtrckom. Pri nas je povsem enako. V spalnici imamo okoli 17-19° C. Glede na to, da nam med spanjem TT malo pade in, da ima rokice ven, se mi ne zdi, da bi bil preveč oblečen. Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 20:18:42
|
|
|
|
Ulla
|
moj 3-mesečnik je ponoči oblečen v body z dolgimi rokavi,pa bombažno pižamico z dolgimi rokavčki in pokrit z zimskim kovtrom. Tem. v spalnici je tam okoli 19,5 do 20,5 stopinj. Včasih je tudi malo bolj topel. Počasi mu bom dala kratek rokav in pižamo, glede na to da je tako toplo zunaj
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 22:17:11
|
|
|
|
tančk
|
tudi jaz imam 5,5 starega in ima ponoči body z dolgimi rokavi, čez ima bombažno pižamo ter ga dam v spalno vrečo. Pokrijem ga s tankim kovtrčkom, ampak večino ga itak zbrca dol in to je to .
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 22:29:01
|
|
|
|
Paštetka
|
otrok naj ne bo preveč oblečen. Meni so glede na težave naše pupe P svetovali samo bodi z dolgimi rokavi in spodaj žabice. Ali bodi s kratkimi in gor pižamico z dolgimi ali pajac. Pokriti pa z normalnim poplonom.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 23:18:12
|
|
|
|
kaya2007
|
pižama (pajac) brez nogic in žakelj
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 23:23:44
|
|
|
|
sandra85
|
body z kratkimi+pižamica (pajac) z nogicami pa pokrit z kovterčkom. itak pa se takoj sam odkrije.v sobi pa je 20°C
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2008 23:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 1.4.2008 9:11:47
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 pižama (pajac) brez nogic in žakelj Enako. Ima pa v sobici 20°C.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 1.4.2008 10:40:18
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz jo oblečem samo v bombažnega pajaca, ker ima še ta debelo spalno vrečo, pa tudi vidim da je topla in je OK. enako
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 4.4.2008 23:52:14
|
|
|
|
hillmagic
|
A ce date pajca za spat ki nima rokavov, daste dva bodija ali enega
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......