Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 18:05:22
|
|
|
|
muki1
|
Dodaj malo rižolina . Tak, po občutku. Pri nas sicer ni palilo , jih pa poznam kar nekaj, ki so to delale.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 18:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
v mleko mu lahko daš kerokoli kašico a la bebe ki je primerna po 4. mesecu - piše na škatli. ampak zlo malkrat to pali pri boljšem spanju...saj pr ns ni.
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 16.3.2006 21:47:50
|
|
|
|
spacey
|
Mi smo tudi v zadnjo flaško dodajali rižolino, da bi bolje spal...pa ni. No, morda je kako uro potegnil, do naslednjega obroka. Morda pa pri vas deluje, probaj.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 14:02:10
|
|
|
|
medvedek
|
Tudi mi ravnokar poskušamo z tem, vendar ni nobenega uspeha. Spi in je ravno tako kot prej. Ji pa dam na 120 ml mleka 2 čajni žlici in pol riževe kašice. LP Manca
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 22:57:24
|
|
|
|
KODA
|
Ali dodaj v mleko Plasmon keks.Naš tastarejši je to imel rad.
< Sporočilo je popravil KODA -- 17.3.2006 23:00:52 >
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:03:15
|
|
|
|
nana 27
|
Hvala za odgovore! Koda, imamo te kekse Jih lahko dam petmesečniku? Je pri vas kaj zaleglo glede spanja?
|
|
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:09:47
|
|
|
|
KODA
|
Na škatli piše od katerega meeca dalje se lahko dajejo.Jaz sem imela tiste,kjer je pisalo,da so od 4 meseca dalje.Enkrat sem pa tudi imela granulat od Plasmona.Jaz nisem imela teh problemov,glede spanja.Jaz sem to dajala našemu tastarejšemu,da je bil obrok bolj kaloričen,ker je bil takrat tak drobižek,zaradi GER-a.
|
|
RE: Kako zgostiti mleko za večerni obrok? 17.3.2006 23:13:00
|
|
|
|
nana 27
|
Bom preverila, kaj piše na škatli Hvala za odgovor!!! Kateri cucelj si uporabljala na flaški? Mi imamo od Nuk-a in je za gosto hrano šele od 6. meseca dalje luknjica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?