|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako zgodaj v jasli?
3.4.2006 17:55:47   
Anonimen
Zanima me, če je katera dala user posted image  že zelo zgodaj v jasli, že tam okoli 9., 10. meseca. Je to sploh možno? Kako se je obneslo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako zgodaj v jasli?
3.4.2006 18:22:28   
inara
Naša tamalo bo junija stara eno leto in kolikor vem gre lahko otrok v jasli z 11 meseci in ne prej.V tem tednu bo menda vpis v vrtce za september ne vem pa točno kateri dan.Bom postavila to vprašanje pod novo temo.Mi smo spraševali malo bolj informativno po Celju sredi leta in ni bilo nikjer nobenega prostega mesta, tako da raje dej vlogo not tudi, če otroka pol mogoče ne boš dala v vrtec.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 18:50:54   
nejcko
Naš je šel z 10 meseci in mislim, da je to minimalna starost. Je pa dala moja soseda hčerko že z 8 meseci v jasli (po sili zelo žalostnih razmer), ampak to je bilo že kakšnih 12 let nazaj in ne vem, če je to danes še možno. Je pa mogla vložit prav posebno prošnjo za komisijo ali nekaj takega.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 18:54:23   
nejcko
Aja, še kako je bilo. Naš se je v vrtec vklopil brez problema: že prvi dan je tam jedel in dovolil, da ga hrani vzgojiteljica, drugi dan je že tam spal, tretji dan pa sem ga lahko že pustila za 2 uri samega. Od vseh otrok, ki so bili vsi starejši, se je on najlažje vklopil. Samo je pa tudi po naravi zelo živ in družaben otrok. Ampak se mi pa na sploh zdi, da mlajši ko je otrok, lažje se privadi.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 20:31:51   
frutka_
Če si na porodniški ni možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 20:54:53   
Andra
Jaz sem dala svojega pri 11 mesecih, je pa ravno takrat prišel v jaslice en fantek z 9 meseci. Mislim, da se je potrebno dogovorit z ravnateljico vrtca in imeti za to tehten razlog.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 22:01:04   
Lejči
moja je šla v vrtec pri 10,5 mesecih. iztekla se mi je porodniška, dopusta pa nisem imela. tako da, ni bilo druge user posted image ...ampak je z vsakim dnem boljše user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2006 8:52:15   
tadejaa
Moj bo šel v vrtec, ko bo star 10,5 mesecev. Jaz pa
nato čez deset dni v službo.
Nimamo druge variante (babice so daleč) in smo bili
ful veseli, ker smo dobili prosto mesto meseca maja in
to v vrtcu v naši ulici.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2006 11:47:41   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore. Saj bomo še videli, kako bomo z varstvom uredili, v vsakem primeru pa bomo septembra rabili rešitev.
V vrtec ga bom vpisala, tudi če gre šele novembra, ker ne rabimo plačevati rezervacij.

(odgovor članu tadejaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?