Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zgleda... 5.11.2006 18:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
če imaš samo izcedek še ni nevarno vendar je dobro da greš čimprej na pregled. da nebi slučajno kaj dvigovala.
|
|
|
|
RE: Kako zgleda... 6.11.2006 11:57:51
|
|
|
|
Jelenche
|
imarcel, res te nočem strašiti, a pejt na pregled. saj konec koncev ti tudi G lahko zelo malo pomaga, oz skoraj nič, pa vendar. Pejt na pregled. Upam da se bo stvar umirila
|
|
RE: Kako zgleda... 13.11.2006 13:59:38
|
|
|
|
tasi81
|
Tudi mene zelo zanima kako izgleda SS. Dobila sem namreč zelo močno krvavitev, že dva dni skupaj lije od mene, poleg tega pa je kri kr nekako sluzasta. a je mogoče tako?
|
|
RE: Kako zgleda... 14.11.2006 10:52:19
|
|
|
|
smotka lonib
|
Če si prej ugotovila, da si noseča, zdej pa krvaviš, pojdi čimprej na urgenco. ne odlašaj!!
|
|
|
|
RE: Kako zgleda... 14.11.2006 11:57:06
|
|
|
|
teri
|
Punce jaz vas ne razumem!Krvavitve v -če je sveža kri niso nikoli znak dobrega!ne vem kako vas ni strah.Jaz bi isti moment klicala g oz. jaz sem šla kar direkt brez poklicat!On vam bo točno znal odgovorit na vaša vprašanja!Ne izgubljajte časa s pisanjem sem raje pejte se pokazat k vašemu g.Pa s tem nisem mislila nič slabega,ker mogoče ni za delat paniko,mogoče pa ja.Pa srečno in upam da ni nič hudega!
|
|
|
|
RE: Kako zgleda... 15.11.2006 15:43:43
|
|
|
|
zupan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasi81 Tudi mene zelo zanima kako izgleda SS. Dobila sem namreč zelo močno krvavitev, že dva dni skupaj lije od mene, poleg tega pa je kri kr nekako sluzasta. a je mogoče tako? ce si noseca in tako zelo krvavis si neogovorna in nepoucena, ce si se vedno doma in ne na urgenci!!!!
|
|
|
|
RE: Kako zgleda... 23.11.2006 12:06:14
|
|
|
|
tasi81
|
Ne me takoj kregat. Ne vem če sem bila noseča, ker po 20 dneh od zadnje menstruacije težko veš ali si noseč. Poleg tega ti pa sestra iz g. ambulante, potem ko ji vse razložiš, reče, da naj spet pokličem če krvavitev ne preneha po 10 dneh. Ko sem se pa hotla naročit na pregled, pa me ne more vzet, ker še ni minilo eno leto odkar poskušava naredit otroka, tri leta pa tudi še niso minila odkar sem bila na zadnjem pregledu. A lahko naredim še kaj drugega, razen to da grem na samoplačniški pregled?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.