Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:46:28
|
|
|
|
baguSka
|
vstopni strani googla kaksne teme na vstopni strani men se vedno samo iskalnik odpre..
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kake teme na Googlu misliš , na gmailu pa te moti da vidijo tvoje uporabniško ime al geslo? Če je geslo, ga bo treba spremenit, up. ime maš pa itak znano. Če imaš mail naslov ime.priimek@gmail.com je up. ime ime.priimek.
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:49:14
|
|
|
|
TONČI.
|
kaksne teme na vstopni strani men se vedno samo iskalnik odpre.. Ja v iskalniku imaš pa veliko tem, ki si jih že kdaj odprla. In tega mam čist preveč. Pod R rabim samo ringarajo, naniza mi pa vsaj 20 naslovov. In to me moti.
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:49:55
|
|
|
|
TONČI.
|
Če imaš mail naslov ime.priimek@gmail.com je up. ime ime.priimek. Kako je pa na emailu?
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:53:47
|
|
|
|
baguSka
|
aha.. ena opcija je ta, da v iskalnik vnesec najprej crko, potem nastavis (samo nastavis - ne kliknes) misko na tisto besedo ki jo zelis odstranit in pritisnes delete!! ;)
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:56:56
|
|
|
|
baguSka
|
Geslo pa spremenis tako, da gres na google in se ti mora odpret na tvoj racun ( desno uzgori mora bit tvoj email naslov ), potem pa tam desno od tega naslova klikni moj racun in sprememba gesla. ;)
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. kaksne teme na vstopni strani men se vedno samo iskalnik odpre.. Ja v iskalniku imaš pa veliko tem, ki si jih že kdaj odprla. In tega mam čist preveč. Pod R rabim samo ringarajo, naniza mi pa vsaj 20 naslovov. In to me moti. A če pritisneš desno tipko, nimaš opcije delete?
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:57:29
|
|
|
|
TONČI.
|
Baguška najlepša hvala.
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:58:02
|
|
|
|
baguSka
|
A če pritisneš desno tipko, nimaš opcije delete? Ne. U bistvu je treba z misko samo nastavit - se ne sme prtisnt na nezeljene besede ali teme in klikniti na tipkovnici na delete!
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 20:58:51
|
|
|
|
baguSka
|
Baguška najlepša hvala. A je slo? :)
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 21:03:18
|
|
|
|
TONČI.
|
Baguška najlepša hvala. A je slo? :) Ma samo pucam. Hvala
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 21:04:02
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj pa geslo?
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 4.1.2008 21:21:26
|
|
|
|
TONČI.
|
Evo šele zdele sem konc. Tolk je bilo sranja. Geslo? Ja nič ga nisem spreminjala. Tist, ki je bilo napisan v uporabniškem imenu sem zbrisala tako, kot to v iskalniku. Z delite
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 7.1.2008 20:00:50
|
|
|
|
Erdbeere
|
a se ne zbriše to, da greš na start - nadzorna plošča- internetne možnosti - brisanje piškotkov (samo pol ti vsa gesla pobriše in jih moraš spet vpisovat) - potem pa še počisti zgodovino in to je to. Upam, da sem kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Kako zbrisati teme oz. naslove 7.1.2008 22:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj.. Greš na internet, orodja, počisti zasebne podatke, in zbriše vse... Oziroma to, kar obljukaš..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?