Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zanositi, če ni menstruacije 27.3.2009 9:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
O je pred M Tako da ti ne veš kdaj je O
|
|
|
|
RE: Kako zanositi, če ni menstruacije 27.3.2009 14:19:49
|
|
|
|
suzolinka
|
Kakor vidim ti nisi še dobila menstruacije po porodu al kako? Seveda lahko zanosiš v tem primeru. Sama poznam kar nekaj tašnih mamic
|
|
|
|
RE: Kako zanositi, če ni menstruacije 27.3.2009 23:58:34
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 Pozdravljeni! Doma imamo fantastično 11-mesečno punčko in si želimo takoj še enega otroka. Na žalost pa nisem še dobila menstruacije, tako da bo treba še kaj počakati. Zanima me, če je katera imela odoben problem, pa ji je G dal tablete za menstruacijo? Se mi pa zdi, da sem imela pred 14 dnevi ovulacijo (zelo lepljiva prozorna sluz). Je možno, da je O brez M? memole80, priporočam TAKOJŠNJO AKCIJO....
|
|
|
|
RE: Kako zanositi, če ni menstruacije 30.3.2009 12:13:36
|
|
|
|
kitty87
|
Mene pa zanima, če je normalno (no normalno mislim da ni, samo če je s tem kaj narobe), da imam M na cca 50 ali več dni? Decembra sem nehala s KT in sem prvo M dobila po 52 dneh, danes pa je od tiste spet že 50 dni in se sicer nekaj pripravlja da bo, ampak je še ni. Noseča mislim,da ne morem bit, zato me zanima, če bi bilo boljše, da bi obiskala G za kakšne tablete ali se to po navadi samo uredi in ni s tem nič narobe (mislim s tem, da je tak dolgo ne dobim). Hvala za odg.
|
|
|
|
RE: Kako zanositi, če ni menstruacije 30.3.2009 19:25:21
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kitty87 Mene pa zanima, če je normalno (no normalno mislim da ni, samo če je s tem kaj narobe), da imam M na cca 50 ali več dni? Decembra sem nehala s KT in sem prvo M dobila po 52 dneh, danes pa je od tiste spet že 50 dni in se sicer nekaj pripravlja da bo, ampak je še ni. Noseča mislim,da ne morem bit, zato me zanima, če bi bilo boljše, da bi obiskala G za kakšne tablete ali se to po navadi samo uredi in ni s tem nič narobe (mislim s tem, da je tak dolgo ne dobim). Hvala za odg. Juuuuhuhu, M je tu. Presrečna sem. Kitty87, moja prijateljica je imela podobne probleme kot ti in je šal h G, sedaj pa jemlje ene tablete za uravnavanje M. Raje pojdi h G. :) Saj ne grize. :))
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?