Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zaklenem moje dokumente? 8.9.2008 15:57:20
|
|
|
|
Dream
|
Kakor vem, se cela mapa ne da zaklenit, le posamezne datoteke. Sama sem si iz istega razloga naredila varnostno kopijo na CD, da me slučajno ne zadene kap, ko se vrnem nazaj na delo
|
|
|
|
RE: Kako zaklenem moje dokumente? 8.9.2008 16:13:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Postavi se na želeni folder, desni klik na miški, security in izberi kdo lahko dostopa do datoteke. V primeru, da se na svoj računalnik logiraš pod svojim imenom, verjetno poleg ITja itak nihče ne more dostopat do njih. Predlagam, da vprašaš svoj IT, vsako podjetje ma namreč to urejeno drugače.
|
|
RE: Kako zaklenem moje dokumente? 8.9.2008 21:04:30
|
|
|
|
Dream
|
No, pri nas to ni možno, ker smo majhen kolektiv in pač mora imeti vsak dostop do vseh datotek. Vem pa, da bo oblikovno po mojem prihodu vse izgledalo nekako takole: Zato sem se raje preventivno zavarovala z varnostnimi kopijami, da mi ne bo treba potem vsega na novo preurejat...
|
|
|
|
RE: Kako zaklenem moje dokumente? 8.9.2008 21:11:32
|
|
|
|
Felicita
|
zdej če je to word - orodja - možnosti - varnost potem pa naštimaš geslo za spreminjanje; tko mislm da gledajo lahko vsi dokumente, ne morjo pa prčkat po njih.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?