Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako vstaviti tableto, ne da bi... 1.3.2005 12:34:45
|
|
|
|
beba76
|
Riskiraš en noht, pa bo!:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako vstaviti tableto, ne da bi... 1.3.2005 12:36:39
|
|
|
|
Skorpija
|
Tinka! Canestene sem si jaz vstavljala tako, da sem tableto malo namočila v vodo, da je bila bolj mehka, nohte sem si pa postrigla bolj na kratko - tudi zaradi higiene. Drugače si pa probaj kakšno krpico ovit okrog nohta... Pa delaj to takoj po tuširanju, preden se čisto obrišeš - vlaga je v teh primerih zakon! Pozdravček! S.
|
|
|
|
Kako vstaviti tableto, ne da bi... 1.3.2005 12:44:07
|
|
|
|
Meceno
|
Hja , sama sem že pravi ekspert za to , samo ti moram povedati , da jaz nimam tako dolgih nohtov , drugače pa sem si full pomagala , ko sem v lerarni prosila če imajo kaki aplikator ( jih poznam )in si potem noter porinem z njim . Sedaj pa imam itak( Klimicin ) kremo z aplikatorji in to sploh ni problem . Lp:nosecka:
|
|
|
|
Kako vstaviti tableto, ne da bi... 1.3.2005 12:51:20
|
|
|
|
babylove
|
Kaj pa bele kirurške rokavice? Ali pa proč s krempeljčki!
|
|
|
|
Kako vstaviti tableto, ne da bi... 1.3.2005 14:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful hvala punce! Bomo danes poskusli vse tole :bravo: Hvala :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?