|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vpliva na plod pocutje mamice?
9.4.2007 10:48:53   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Nisem si predstavljala, da se bom kdaj obremenjevala z takimi vprasanji, ker je bila nosecnost nacrtovana. No, da preidem k dejstvu kaj me zanima:
noseca sem 15 tednov. Z fantom sma se zadnji mesec veliko kregala, zaradi tega sem jaz veliko prejokala, se zivcirala in bila pod stresom. Vceraj pa me je celo zapustil in odsel domov k svojim zdaj pa si lahko predstavljate kako se pocutim. Celo noc nisem nic spala, skozi sem na wc, ker imam grozno drisko in cel cas samo jokam, ker sem res zelo zalostna. Zelo me skrbi, ce je to samo njegova trma in bo kmalu prisel nazaj ali je med nama res konec, kljub temu, da pricakujema najinega prvega otroka.
Povejte mi prosim kako trenutno moje stanje vpliva na plod, ker na NS je bilo vse ok. Res si ne zelim, da bi kakorkoli skodovala mojemu se nerojenemu otroku, ampak zdaj pa res imam krizo!
Hvala vam za odgovore in lep dan se naprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vpliva na plod pocutje mamice?
9.4.2007 11:40:26   
Klarita
Žal mi je, ker moraš sedaj to doživljat, ampak mislim da si moraš sedaj sama pomagat koliko boš lahko. Tvoje stresno počutje sigurno vpliva na plod in če že bodoči očka ne misli na otroka, moraš vsaj ti. Poskušaj se zamotit, pokliči kako dobro prijateljico in se pogovarjaj, pojdi v knjižnico in si vzami kakšne pozitivne knjige... Kaj več ti težko rečem, ker vem da ni lahko, ampak probaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2007 12:57:23   
tinaaja
Punca, pojdi ven na sonce na sprehod in razmisli, kaj in kako zelis v zivljenju. Stres naceloma ne vliva na plod v smislu, da bo pa zdaj kaj ful narobe, vpliva vejetno bolj v smislu, da je otrocek lahko po rostvu bolj nemiren. Ti pa povem, da sem se v teh tvojih tednih jaz ful obremenjevala zaradi vec stvari, pa je nasa punca priden otrocek in vse je OK z njo.
Da se vrnem k zaceku tega posta - razmisli, kaj zelis, ce zelis bit s clovekom, ki ti dela to, zakaj je do tega prislo in kaj lahko naredita. Predvsem pa razmisli, kaj lahko naredis za svojega zase, da se umiris in posledicno tako za pikico, ki jo nosis. Ta je sedaj najpomembnejsa. Zenske zmoremo vec, kot si vcasih lahko predstvaljamo user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2007 17:29:47   
Anonimen
Hvala vama za odgovore. Skrbi me predvsem to, če lahko recimo zaradi moje nervoze, jokanja in slabega počutja plod odmre ali mu enostavno neha biti srček? user posted image  Zaradi teh skrbi sem samo še bolj depresivna, ker si tega user posted image  želim neglede na okoliščine kako se bo razpletlo. Fanta pa že od včeraj poskušam zaman priklicati na mobitel, se mi sploh ne javi, niti ne odgovarja na sms-je user posted image
Tako, da res ne vem kakšen bo konec. Želim si samo, da bo pregovor slab začetek dober konec pri meni držal in bomo vseeno na koncu skupaj družina.
Probam biti čim bolj mirna in sproščena, pa mi nekako ne uspeva najbolj user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2007 19:37:51   
kapica
Ne, to pa ne verjamem da bi zaradi jokanja in zivcnosti plodek odmrl. Jaz sem imela pravtako krizo, kr nekaj tednov je trajala, sedaj je ze boljse. Pa sem se tudi sekirala in sprasevala tu na forumu, ali lahko to vpliva na plod, pa so bili vsi odgovori v smislu, da ne more vplivat, temvec edino da je otrok potem bolj jokav ali kaj podobnega.
Vem da je tezko trenutno, pa vseeno poskusi malo soncka prinesti v svoje zivljenje. Vzemi kaksno knjigo v roke, pojdi na sprehod, vsaj malo se skusaj zamotit. Bozaj trebuscek, misli na dete in kako bo lepo z njim in taksne stvari, da te vsaj malo razveseli.  Prisili se, ce ne gre dugace.
Sicer pa jaz tud ne vem kje imajo moski glavo vcasih. Mogoce more malo kaj premislit, al kaj, ampak ne glede na to, mislim da bi mogla tudi ti premislit, kaj si zares zelis. Njega nazaj ali ne in ce je tega vreden. Boljse sedaj postavit stvari na plano, kot potem ko bo dete na svetu.
Zelim ti vse najboljse.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2007 19:44:26   
zarjica
Draga moja...tako te razumem....Tudi midva se zadnje čase ful kragava...delno so krivi moji hormoni, pa moževa stresna služba, pa nič seksa, pa meni je non stop slabo,....
Res, iz srca upam, da vama kakšen dan, dva ali tri dni narazen celo koristi...da se ohladita , zbistrita in premislita o vsem skupaj. Potem pa se bosta zagotovo mogla dobiti in se zmeniti kako naprej - skupaj ali narazen. V eni moji knjigi piše, da znanstveno ni dokazano, da bi stres škodljivo vplival na plod (celo zdaj, ko si najkritičnejše tedne prestala). Piše pa seveda, da se stresu moramo ogibati (to pa itak - noseči ali ne). Plodek je trenutno verjetno v hitrejšem gibanju, srček mu hitreje bije, če pa je zdrav, mu tako ne škodi, da bi zaradi tega umrl. V zelo zgodnji nosečnosti pa bi hud stres (pazi - bi lahko, ne pa nujno!!) povzročil splav. Ampak ti nisi več v tako zgodnji nosečnosti.
Vem, karkoli ti zdaj tu pisarimo, te potolažiti ne more...veš, ti zdaj misli nase in na svojega otročička....to je največ kar imaš....moški vedno lahko zganja cirkuse, odide, se vrne, moški so čudna bitja....otročiček pa bo ostal tvoj - tega se zavedaj. Upam, da bo vse v redu s tabo. Misli nase!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2007 22:30:24   
Anonimen
Res, iz srca upam, da vama kakšen dan, dva ali tri dni narazen celo koristi...da se ohladita , zbistrita in premislita o vsem skupaj.

Se podpišem pod to.Srečno!

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2007 22:38:01   
Marogica
Otrok sigurno čuti tvoj nemir, nervozo, žalost, kakor tudi veselje, mirnost.... Mislim pa, da ne vpliva tako močno, da bi lahko plod odmrl ali imel kakšne težje posledice. Seveda je to mnenje laika.

Kar se pa tebe in tvojega fanta tiče-najbrž imata problem, da tvoji hormoni "delajo" in si ga spravila ob živce, pa se tega še sama ne zavedaš točno zakaj. Vse poznano in "normalno". Moj mož se je v eni podobni situaciji odpeljala do prijatelja in ga vprašal, kdo je sedaj nor: on ali jaz in da nič več ne razumeuser posted image . Ga je prijtelj potolažil, da je to v nosečnosti pač "normalno".

Mogoče bi se morala s fantom pogovoriti(če ti bo dvignil telefon) in mu pač nekako obrazložiti, da je sedanja sitaucija pač malo bolj "nervozna" in naj te skuša razumeti. Oz. po domače: pri enem ušesu noter, pri drugem ven.

Če seveda ni kaj drugega.....

Upam, da se čimprej pobotata.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 16:26:31   
Anonimen
Joj, punce ste me malo kar pomirile, ko ste mi tako napisale. Hvala vam user posted image
Danes sem že šla v knjižnico in si sposodila knjigo Vse o nosečnosti in otrokoven prvem letu, da bom malo brala in se zamotim.

Marogica nič druga ni krivo kot to, da jaz nisem za prenašat. Priznam, da sem grozna kot sto user posted image  odkar sem noseča. Fant me je mel pun kufer in enostavno spakiral, ker ne razume mojega stanja trenutno. Zdaj pa se seveda posledično zaradi tega sekiram. Pa danes sem ga spet poskušala par krat priklicat, mu poslala sms-je pa spet zaman user posted image  Sploh se mi ne javi. to me še pa bolj ubija. Jaz pa bi se rada pogovorila in se mu opravičla, da sem bla taka tečnoba.
Kako naj pridem v stik z njim ali ga naj pustim zdaj malo na miru, ker se mi itak ne javi? Kaj naj punce naredim?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 16:31:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako naj pridem v stik z njim ali ga naj pustim zdaj malo na miru, ker se mi itak ne javi? Kaj naj punce naredim?

Najprej sprintaj to, kar si nam napisala in naše odgovore. Nato se vsedi v avto in se odpelji do njega. V MIRU se probajta pogovoriti in pokaži mu sprintano. Mogoče bo potem lažje razumel. ali pa naj vpraša kakšnega prijatelja, ki je že imel nosečo ženo/punco in mu bo lahko samo potrdil to, kar smo napisale. Hormoni divjajo...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 16:40:04   
Anonimen
Mi je neugodno hodit do njega oz. k njemu domov, ker nočem, da cela njegova familija posluša najine pogovore. Pa vprašanje, če bi se sploh bil pripravljen pogovarjati z mano glede na to, da tako trmari in se mi zdaj res že 2 dni sploh noče javit na mobitel. Še iz druge klicane tel. št. se ni javil, ker si je verjetno mislil, da bi lahko bila jaz. Full mora biti jezen na mene, ker, ko je odšel mi je rekel, da se vidima na sodišču, ko se otrok rodi.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 17:31:22   
MALINČICA
A veš prosit pa ga tud ne rabiš. Mislim, da je tak odnos zelo otročji, da kar spakira in gre... Midva oba veva, da ko bo prvi pakiral, bo to zares.
Pusti ga, če mu res ni, potem ga vsi tvoji sms-i ne bodo vrnili k tebi, če pa trmari, pa bo prišel nazaj pre, če ga boš pustila na miru, ker dokler boš ga klicala in mu pisala, bo vedel, da to lahko vleče v nedogled. Če pa ga boš pustila, pa se bo mogoče malce ustrašil, da si si tudi ti premislila...
Kaj vem, pač moj pogled na to! Ne bodi njegov ego booster s svojimi gnjavažami!Posveti se sebi in svoji mali pikici, do si dolžna storiti!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 18:03:04   
zarjica
Jaz bi naredila tako (čeprav je to najtežje za naredit) - ne bi se metala za njim. To kar je vajino, kar sta spočela v ljubezni, je v tebi. Ti nosiš otročka in zapomni si - NIHČE ti ga ne more vzeti, dokler si ti dobra mama (v kar ne dvomim). S sodiščem je brezveze groziti in otročje in smešno in neumno. Moj mož je največja trma v Sloveniji in poznam ga do zadnjega atoma...in ravno zato vem, da vedno čaka, da priplazim do njega. Daj, za spremembo ga pusti. Opravičila si se, žal ti je. Drugo ne moreš. Mislim, da ni moškega, ki bi ostal ravnodušen do punce, žene, ki nosi njegovega otroka in bi samo od daleč opazoval trebušček. Morda bo trajalo nekaj časa, da pride k pameti (enim traja več, enim manj). Ampak mislim, da večno ne more zdržati tako, celo če sta otroka čakala in ga zavestno naredila.
Verjemi, ga bo že minilo. Ampak ti si vseeno vedno na boljšem! Ti si noseča, v tebi raste otrok in tvoj je ... tega ti on ne more vzeti in tega veselja si niti ne pusti vzeti. Veš koliko žensk bi dalo pol življenja za to, da bi bile noseče in bi čakale na svojega otroka? Moški so na trenutke butci, cepci,...ženske zato moramo biti dovolj pametne, da znamo voziti skozi življenje, če imamo srečo z otroki. In tvoj otrok je na poti. Misli nase, na otroka in bodi močna in samozavestna!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2007 18:50:38   
Anonimen
Bom probala delati na tem, da ga nem več klicala in mu pisala. Samo, ko pa vem oz. sem skoraj sigurna, da on mene tudi nebo, ker sem kao samo jaz kriva. Samo zdaj, ko pa ga kličem pa se tudi ne javi. Pa še full je bil nesramen glede ene stvari: pred enim tednom sva šla po enoprostorca, da bo v avtu dovolj prostora za voziček in vse ostalo in sem jaz mojega malegaTwingota user posted image   dala v ceno, ko pa sem ga vprašala kako se bova zmenila glede avta, ko je odhajal pa je rekel, da je to tak njegov avto in, da to kaj sem jaz dala zraven tak ni nič. Kao v smislu naj se obrišem pod nosom za avto. Je pa šlo točno polovico denarja zraven za ta avto. Tako, da sem še zdaj ostala brez avta. Joj, punce zdaj, ko bi mogla uživat najbolj nosečnost se jaz najbolj jezim

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2007 22:10:02   
nesy
Veš kaj, malo bi blo treba za ušesa tega tvojega. Otročje se obnaša. In čez noč se ne bo spremenil. Ko bo otroček na svetu, bo še pod večjim stresom. Gotovo se bo vrnil, ampak pogovorita se, ali misli vsakič, ko bo kriza zaradi utrujenosti, novih odgovornosti itd., pobegniti domov, k mamici? To preprosto ne gre.

Zaradi avta in financ se ne sekiraj. Človek v jezi reče marsikaj, česar ne misli. Je pa res, da ko se enkrat začne tovrstno primitivno prepiranje, ni poti nazaj, kvečjemu se stvari stopnjujejo.

Jaz sem bila med prvo nosečnostjo nasrečnejši človek na svetu in bi bila najraje kar 2 leti noseča, pa je moja prvorojenka precej živahen in nemiren otrok. Med nosečnostjo sem enkrat jokala na glas, pa je dete to začutilo in se dva dni ni premaknilo. Pošteno me je bilo strah, da je kaj narobe, tako da te zelo dobro razumem. Mislim, da je karakter najpomembnejši in da tvoje počutje ne vpliva bistveno na otročka.

Misli predvsem na bebico in pusti času čas, pa svojemu dragemu tudi daj malo miru in časa. Navsezadnje, tudi če se ne vrne ... Za otroka je bolje, da ima enega srečnega roditelja kot dva nesrečna.

Glavo gor in pobožej bušija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2007 1:01:23   
Anonimen
Veš kaj? Jaz bi bila pa vesela, da bi ostala brez takšnega partnerja. Ker, kakor si ga opisala, je on daleč stran od pravega pomena besed partner in oče. In takšnega moškega ti ne potrebuješ za partnerja in otrok ne za očeta. Glede na to, da je prostovoljno odšel že na začetku tvoje nosečnosti, je, po mojem mnenju, s tem samo izkazal svojo brezbrižnost tako do tebe kot tudi do svojega otroka. Ja, res je - če želi oditi, lahko odide. In res je tudi, da če se ne želi javljati na telefon, se mu ni treba. Ampak ta njegova pravica je dvorezen meč - če jo izkoristi, s tem pokaže svojo neodgovornost, svoje nezanimanje in svojo malomarnost. Kajti lahko, da bi ga ti klicala zato, da bi mu povedala (pa Bog ne daj!), da je z otrokom nekaj narobe. In če ga že ne zanimaš ti - kakšen oče pa je to, da ga ne zanima niti lasten otrok? Oprosti, ampak to NI oče. To je samo semenodajalec in čisto nič drugega. Zakaj bi tebe torej skrbelo, ali boste vi trije srečna družina ali ne, ko se otrok rodi? Že sedaj niste bili, torej je tudi težko verjetno, da bi bili kasneje. Bolje je, da se je zaključilo (pa čeprav na njegovo željo) zdaj.
Kaj ti torej preostane? Kot prvo - ne ponižuj se. Ne v imenu "ljubezni", ne zaradi otroka, ne zaradi česa drugega. Če boš izgubila ali "prodala" svoj ponos, potem si na dnu. Psihično. Zadnja stvar, ki naj bi te smela skrbeti, je finančno stanje. Z avtom ali brez. Kajti za avto se uredi mimogrede. Je bil Twingo napisan nate? Bil. Torej se ve, kdo je plačal polovico. O nakupu enoprostorca obstajajo papirji, kajne? In tudi o načinu financiranja. Torej lahko oče tvojega otroka pozabi, da bi bil popolni lastnik avtomobila. Napisan je seveda lahko nanj, ampak ti mora izplačati polovico. Službo najverjetneje ima in če ga tožiš za izplačilo (to niso takšni stroški, kakor bi kdo mislil), mu bodo vzeli od plače, če sam ne bo dal. Če pa nima službe, mu bodo pa vzeli enoprostorca in ga prodali na dražbi, nato pa tebi pol in njemu pol. Traja, ampak o rezultatu pa ni dvoma.
Kot drugo - ne kliči ga, ne piši mu in ne išči ga. Pusti ga, naj živi točno tako, kakor se je sam odločil - SAM. Popolnoma nepomembno je, ali ima drugo ali si jo bo našel ali ne. Potegni črto med vama, pusti pa samo kratek presledek zaradi otroka. Ki je, v končni fazi, le njegov. Po rojstvu bo moral podpisati očetovstvo. Če ga ne bi, tožiš. Ali pa se odločiš, da otrok očeta uradno pač ne bo imel. Verjamem, da je to skregano s tvojimi ideali in najverjetneje tudi s predstavami, ki si jih imela, ampak to ne bi bil prvi otrok, ki bi imel na rojstnem listu črtico v rubriki "oče". Pa mu najverjetneje zato ne bo nič manjkalo, kajne?
Kot tretje - planiraj stvari zase v času nosečnosti. Kajti stres VPLIVA na otroka, medicinsko pa še ni dokazano, kako. Najverjetneje je odvisno od matere in otroka in tudi od vrste stresa. V moji prvi nosečnosti sem bila jaz najverjetneje trikrat bolj živčna od tebe. Moj sin je zdrav kakor riba, vendar je hiperaktiven. Vem, nobene dokazane povezave ni, pa vendar - kaj pa če? Kakšne probleme pa imam s hiperaktivnim otrokom, si pa lahko prebereš na sosednjem forumu "Otroci s posebnimi potrebami". Ne riskiraj, če ni nujno.

(odgovor članu nesy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2007 8:15:42   
nora
Kerensa, ful si lepo napisala...vse je prav!Se podpisem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2007 11:40:24   
Anonimen
Kerensa,
hvala za vzpodbudne besede in tvoj čudovit post user posted image  
Mi je kar malo lažje, ko preberem te vaše poste, hvala vam vsem punce.
Zdaj sem se odločila, da ga res pustim na miru, pa bom videla kaj bo. Dala mu bom nekaj časa, da v miru premisli, mogoče bo prišel do spoznanja, da je brezveze odšel in naju pustil sama z user posted image  . Vem, da bom zmogla tudi brez njega, ker ne bom ne prva ne zadnja mamica samohranilka, sem pa si res vedno želela, da bo moj otrok odraščal ob obema staršema in bomo družina. Zato je tudi ta najin user posted image  bil načrtovan, ker sma si ga oba zaželela in spoznala, da je prišel čas za user posted image  .

Glede avta: ja, Twingo je bil pisan na mene. Tudi papirji za nakup enoprostorca so, samo je pa ta avto zdaj pisan nanj, na mene sma naredila samo zavarovanje, ker imam že veliko bonifikacije. In vse te papirje je on vzel, ko je odšel tako, da v bistvu nimam jaz doma zdaj nobenega papirja več, da je pol enoprostorca tudi mojega user posted image  Ja, službo tudi ima ja.
Ja, on mi je "zagrozil" preden je šel, da se vidima na sodišču, ko se otrok rodi.
Da bo mi ga vzel mi je rekel. A mi ga res lahko? Kako je s tem, da res otroka dobi oče? Joj, ne morem niti pomisliti na to, kaj šele, da bi se mi res to zgodilo.
Mojega otroka mi nebo vzela taka baraba, ki je že sto krat spakirala in odšla domov k svoji mamici! Lahko bi bil ob meni, z mano celo nosečnost in tudi potem, ko bo prišel otrok na svet pa je odšel. Sem se mu opravičila, mu sporočila, da mi je žal pa nič.... Torej, kaj še naj naredim? Mislim, da sem svojo nalogo izpolnila.
Zdaj pa se bom maksimalno posvetila moji pikici, ki raste v meni in, ki mi že zdaj pomeni vse na svetu in komaj čakam, da pride na svet user posted image

Punce hvala vam za podporo, zlate ste user posted image

Se še vam tako javim in napišem, če bo kaj novega

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2007 15:15:38   
vista
Anonimna, tvoja zgodba me je ganila.user posted image

Kako je s teboj...javi se nam kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2007 16:58:48   
andreja2000
anonimna tudi mene je tvoja zgodba ganila in upam,da se stvar razplete kar se da najbolje.Verjamem,da ti je ob tej situaciji res težko in rada bi,da veš,da smo tu v mislih s teboj.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu vista)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2007 10:43:58   
barby113
Nikar se ne boj, da ti bodo vzeli otroka. V Sloveniji ima moški minimalne možnosti da dobi stalno skrbništvo. Tako da si glede tega lahko zelllllllllllllo mirna. Res pa je, da če bosta ostala skregana potem se raje vseeno dogovori z njim, da dobi otroka vsak drugi vikend in kak dan v tednu. To bo tudi dobro za tebe, ker boš imala nekaj časa za sebe in ne glede na vse skupaj kak kreten je, je  žal vse eno otrokov oče. Drugače pa Kar se pa avta tiče pa ga prijavi. Ali mu pa naredi sranje pojdi do kakega odvetnika ali pa kakega pravnika, ki ga poznaš, da ti ne bo računal preveč ta pa ga bo že sam po sebi fajn prestrašil lahko pa se obrne tudi na njegovega šefa v službi. To običajno pali. Ampak zaradi spoštovanja in strahu je dobro, da  to stori kakšna tretja oseba, ki je on ne pozna. Ali bo popustil in se vrnil k tebi kot navaden cucek ali pa ti bo vrnil kar ti pripada.

Veliko sreče.

L.P.

P.S.

Meni se ta tvoj zdi navaden kreten in ga nebi hotla nazaj, seveda pa je to tvoja odločitev.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!