|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vpliva hrana na krče?
15.3.2006 10:38:01   
bobika
Zanima me kako se prehranjujete med dojenje? Se pazite kaj jeste? Katera hrana po vašem mnenju vpliva na vašega malčka?
Vem, da ni priporočljivo jesti stročnic, hrušk, svežega kruha, sadja. Katera so še druga živila, ki jih ne priporočajo zaradi napenjanja in šraufanja dojenčkov?
Meni se zdi, da skoraj nič ne bi smela jesti. Po drugi strani bi pa naj bila rehrana raznolika user posted image

Pa še eno bolj čudno vprašanje. Kako dolgo traja da pride iz hrane, ki jo zaužije mamica v mleko?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vpliva hrana na krče?
15.3.2006 10:46:43   
darjatimci
Odvisno od user posted image ,eni so na vse občutljivi, spet drugi pa ne, jaz sem se izogibala strogo le pomaranč,saj ko sem videla kaj se je zgodilo z njegovo ritko mi drugege ni preostalo. Težave lahko pričakuješ že v enem dnevu. Jaz  nisem jedla tudi stvari,ki niso priporočene, kislo zelje in stvari, ki napenjajo, s solato pri nas ni bilo težav, ene jih pa imajo. Sama boš najbolje vedela, ko boš preizkušala stvari.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 10:49:09   
Anonimen
Kot pravi Darja vsak otrok je drugačen. Mojega ni nič napenjalo. Vendar sem se vseeno izogibala stročnič in sveže solate kakšen teden dva, potem sem pa počasi začela vsak dan preizkušat nekaj novega.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 10:49:20   
dory
Moj je mel tako hude krce, da sem prakticno stradala..pila sem le ogromno vode, jest pa tko al tko nisem upala skor nic vec...pa so bili krci se vedno hudi...potem sem proti koncu dojenja zacela jest vse po vrsti...pa so bli krci enaki kot prej...zato pri nas hrana ni igrala glavne vloge...

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 10:54:18   
jasminafor
KAKO DOLGO RABI HRANA DA PRIDE V MAMINO MLEKO NEVEM VEM PA DA VSAKA SAMA MORE UGOTOVIT KAJ MALČKU ODGOVARJA KAJ PA NE KER SO OTROCI RAZLIČNI NO MISLIM DA VSAK RAZLIČNO PRENAŠA KAR PAČ DOBI PREKO MLEKA.TO JE MOJE MNENJE.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 11:46:29   
lelaval
Jaz sem se izogibala mleku in mlečnim izdelkom (ze zato, ker je prva hčera alergična na mleko, pa pravijo, da mleko povzroča napenjanje), stročnicam, hruškam, gaziranim pijačam (teh itak ne maram), zelju. Po 3-4 mesecih pa sem postopoma začela jest vse in je ni nič napenjalo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 12:08:37   
sasha
Jaz sem prva dva meseca pazila (malo kisa, sadja in zelenjave, ki napenjajo), potem sem pa počasi začela jesti vse- in stročnice in zelje in pomaranče itd. K sreči mala vse dobro prenaša.
Lp.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 16:13:23   
kati*
boš morala kar sama ugotoviti, če kaj ne bo v redu - pri nas nismo smeli jesti svežega sadja (sploh ananasa in citrusov - po tem je še zdaj hudo user posted image ). Sem pa jedla vse ostalo.

lp, K

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2006 20:57:53   
urši77
Napenja jih vse kar napenja tudi odrasle. Sicer pa krči NISO zaradi mamine prehrane , ampak zaradi NEZRELOSTI PREBAVNEGA TRAKTA. Nekaterim se to uredi hitro, drugim pač kak mesec kasneje.
Paziti pa moraš naprimer na to, da z dodatnimi stvarmi zadeve še ne otežuješ -  redno podiranje kupčka je obvezno,......

LP in čimmanj težav

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2006 15:35:39   
djuka
mene pa zanima kako je z jagodami?jih lahko jem?Luka je star 3mes in jem prakticno ze vse razen strocnic in citrusov.smo pa v toplejsih krajih kjer je ogromno velikih,rdecih,socnih jagod...jaz pa ne vem ali smemuser posted image

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2006 15:43:09   
Teja N
Če v družini nimate alergije na jagode, poskusi.
Prvi dan eno in opazuj, drugi dan 2-3 itd.

Tudi moja fanta sta občutljiva in do 4 mes. nisem smela nič surovega razen banan. Če sem pojedla pol malega jabolčka ali par listkov nezabeljene solate, je oba bolelo.
Prav zdaj spet po malem poskušam, da vidimo, če bo še hudo.

Lp,

Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu djuka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.3.2006 15:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu djuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2006 15:20:38   
djuka
ja do zdaj ni blo nobenih znakov alergije,tko da upam da ne bo nic.
v druzini ni nihce alergicen na jagode.

hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?