Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 18.3.2008 12:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva mava garažo za dva avtomobila - cca. 50 m2. Je pa ful velika, tako, da spraviva notri še oba motorja, pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 18.3.2008 13:34:21
|
|
|
|
nuala
|
Velika bo 25mkv.
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 18.3.2008 14:00:16
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13 min.6 m dolga, pa verjetno kakšne 4 široka ? ja. Še boljše pa je za dva avta. Ker mimogrede se v garažo nafila še marsikaj drugega kot avto.
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 18.3.2008 14:06:00
|
|
|
|
srki
|
Ne vem, koliko do znese v m2, placa za dva avta, pa še za kaj drugega se najde.
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 18.3.2008 14:08:26
|
|
|
|
rija
|
za dva do tri avte ene 65 kvadratov....beri avti zunaj,znotraj kup nesnage če zidam še enkrat, bo samo ena......pa ta polna nesnage
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 19.3.2008 10:27:20
|
|
|
|
Drnula
|
Za dva auta, 10 x 6 m. Samo da še ne stoji
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 19.3.2008 10:38:13
|
|
|
|
mala maja
|
11 x 8 (čez polovico hiše) pa je še premajhna. pa spavimo notri dva motroja, vsa kolesa, dva avtomobila moj ma en kup mašin notri. Počasi postaja premajhna ali pa se je krame preveč navleklo
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 13:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
za dva avta in šaro..6x7 m
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 13:55:48
|
|
|
|
Pikec
|
za dva avta je normativ 30m2
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 14:50:38
|
|
|
|
Balonchy
|
Za dva avta... + motor, bicikli in krama...
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 14:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR za dva avta je normativ 30m2 ja sam gresta pol res sam avta not, pa še to komi vrata odpreš pa ven zlezeš. odvisn kašn avto maš :)
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 20:03:17
|
|
|
|
bamby
|
Na tesno grejo 4 avti, normalno pa dva, eden za drugim
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 20.3.2008 20:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima koliko m2 merijo vaše garaže? Kolikor mi srce poželi. Včasih se razkomotim. Ker živim v bloku.
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 22.3.2008 22:13:04
|
|
|
|
Saskia02
|
meni je največja bedarija, da imaš garažo v hiši, po možnosti celo za dva avtomobila. škoda denarja za kaj takega. (ne vem zakaj piše odgovor članu natasa77?????)
< Sporočilo je popravil Saskia02 -- 22.3.2008 22:14:37 >
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 23.3.2008 13:36:03
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 meni je največja bedarija, da imaš garažo v hiši, po možnosti celo za dva avtomobila. škoda denarja za kaj takega. (ne vem zakaj piše odgovor članu natasa77?????) Naša garaža ni v hiši... ampak pod zemljo - v hribu zraven hiše! Saskia02 - odgovor članu nataša77 pa ti piše zato, ker si "na njenem" sporočilu kliknila odgovor!!!
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 23.3.2008 22:31:15
|
|
|
|
* Mateja *
|
naša je ful velika, tako da bi lahko 3 avti noter šli. Gresta pa sam dva, pa motokultivator od nonota, pa kros motor, skuter,od igrač pa džip, motorček, 3 kolesa za Nejca in traktor, pa še ene 4 kolesa za odrasle, pa miza in klopi čez zimo noter damo, pa še en kup enih stvari brez katerih pač dedci ne morejo. V glavnem imamo ogromno garažo polno skoraj neuporabnih stvari!
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 25.3.2008 20:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Gresta pa sam dva, pa motokultivator od nonota, pa kros motor, skuter,od igrač pa džip, motorček, 3 kolesa za Nejca in traktor, pa še IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 meni je največja bedarija, da imaš garažo v hiši, po možnosti celo za dva avtomobila. škoda denarja za kaj takega. (ne vem zakaj piše odgovor članu natasa77?????) zakaj pa škoda denarja? raje imam garažo k pa ZAME neuporabno klet čez cel bajto, pa v kleti garažo, pa drčo do kleti po kateri zaradi ledu nikoli ne moreš normalno, al pa sploh brez garaže in da celo zimo zjutraj ob 6h drgnem avto pol ure ga grejem da mulcev in mene v rit ne zebe in roke. zdej se pa luxuzno vsedem v garaži v avto, se odpeljem ven brez drgnejnja s toplim avtom, ..itd itd. ga ni večjiga luxuza zame.
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 27.3.2008 11:08:23
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02 meni je največja bedarija, da imaš garažo v hiši, po možnosti celo za dva avtomobila. škoda denarja za kaj takega. a misliš, da te bo nadstrešek kaj ceneje prišel? NOPE tudi nama so pamet solil, da naj raje imava nadstrešek pa si narediva še kakšno sobo pa ne vem kaj še vse, pa sem rekla, da hočem imet avto poleti na mrzlem, po zimi na toplem brez kidanja snega z avta in da zapeljem v garažo naravnost, ne da imam drčo v klet, da rabiš potem vlačilca, da te ven potegne pozimi, in da zložim stvari z avta na kamot. škoda dnarja je le, če delaš bajto še za otroke in potem vzdržuješ 300 kvadratov in na konc ti grejo vsi otroci od doma al pa nenehni prepiri stari in mladi...
|
|
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 1.4.2008 13:22:52
|
|
|
|
tajtaja
|
Naša je 7x7m. Čisto fajn.
|
|
RE: Kako velike garaže imate? 2.4.2008 7:49:25
|
|
|
|
luka jan
|
Uh, kak mate ene velke garaža. Naša je velika enih 4x4 , sam res ne vem če je dost velika za naš avtek. Notri je namreč vse drugo razen avta. Avte tak menjamo skor vsak let, tak da je škoda da bi se matral, pa ga deval v garažo. Lepo imamo nadstrešek in je problem rešen. Ma pa kolegica garažo veliko 10x10, ki pa tud ni bla nikol garaža, ponavadi služi vsem našim zabavam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?