|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako velik TV?
21.10.2010 21:42:29   
Še ena T
Prosim, če mi katera pove, kakšno diagonalo TV LCD gleda na kolikšno razdaljo in če je OK... Imam možnost gledat od 2,5 do 3 m, več ne. Partner želi velik Tv, jaz bi kar 81 cm.

Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako velik TV?
21.10.2010 22:25:41   
enea
Mi imamo sicer še staro tv, pri tašči in pri prijatelju vidim, kjer imajo LCD, oboji nekje od 1,5- 2m gledajo tv, preveliko  LCD TV, sedaj točno ne vem koliko je diagonala, prijatelj ima več kot 100. Meni se zdi da če imaš majhen prostor majhen tv, velik prostor velik tv,.. moje mnenje. Mi imamo navaden tv, diagonale 55, gledamo na razdalji 2 m, bi mogoče bila lahko malenkost večjauser posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2010 0:12:49   
baguSka
Odvisno kaksen tv kupujeta.. Ce kupujeta plazmo al pa lcd, velikost sploh ni vec pomembna.. Mi2 npr gledeva s treh metrov in mava se mi zdi cca 140cm velik ekran - diagonalno in je cist superca..

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2010 6:49:22   
bumerang
Največjega kar ga imajo.
Mi imamo razdaljo nekje okoli 3,5m in diagonalo 55" torej okoli 140 cm pa bi komot imela še pol metra po diagonali več.
Pazi pa pri tako veliki tv na kvaliteto slike, ker se vsaka pomanjkljivost zelo opazi.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2010 7:36:55   
Anonimen
Razdalje imava cca. 2-3,5 metra, plazmo pa 155 cm. Pa je čist ok.. user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2010 7:37:31   
naja17
Midva na cca. 2m gledava lcd 132 diagonale... Mal si poglej recimo na sonyevi strani kaj priporočajo.... Meni se je v štartu tudi zdelo preveč, sem skos neki godrnjala, pol se je pa fuzbal začel in se je Cannavarota tuk dobr vidl, da sem bla čist zadovoljna user posted image ... Ne, resno, se navadiš, si ne predstavljam manjše....

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2010 8:50:59   
K_a_t_i
155cm diagonala na 2-3 metreuser posted image Pa sej si kot v kino v prvi vrsti user posted image (moraš glavo obračat namesto samo oči user posted image ). Mal hecaaaaaaaaaaaaaaaaa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2010 19:42:47   
Dashenka
Jaz ti svetujem čim večjega - nikoli ni namreč preveč, v mejah seveda, kot ti dopušča proračun.
Mi imamo na 2-2,5m diagonalo 46", pa bil komot večji.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?