Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 5.7.2010 17:36:45
|
|
|
|
alejna
|
Pozdravljena Tudi jaz sem se bala da ne bom vedela kdaj gre zares,in sem sla kar stiri krat v porod.,ker sem mislila da je to "to"...ampak ko se je pa res zacelo mi je bilo kar nerodno zaradi cesa sem jaz prej hodila v porod. in delala taksno paniko mozu hahaha. pozorna moras biti na trajanje popadkov in kdaj casovno imas popadke (jaz sem imela najprej tri ure na 10 min)...ce imas npr. popadke vsakih 10 min.,cez nekaj casa npr na 8 min. (v enakih intervalih),so to pravi popadki.Drugace je pa tisti obcutek "spikanja" v trebuhu itd. malo tudi zaradi tega ker se prevec psihicno obremenimo in prevec razmisljamo o porodu. Lep porod ti zelim
|
|
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 5.7.2010 20:19:51
|
|
|
|
tix
|
Zanimivo vprašanje, jaz sem to dala skoz teden dni nazaj. Pa moram priznati, da nisem vedela da imam popadke - pa sem jih imela praktično cel dan - dokler se niso začeli ponavljat na 5 minut, pa še takrat nisem bila prepričana Trebuh mi ni otrdeval, malo sem krvavela (predvidevam da čep), cel dan sem hodila na veliko potrebo in bolelo me je okrog bokov in stegen. Sem klicala v P če imam popadke pa so rekli, da je vrjetno viroza ...No ker mi je bilo vse skup sumljivo sem vseeno sredi noči odšla v P in bila že čisto odprta tako, da so me samo pošibal v porodno, no pa še vseeno je trajal dobri dve uri
|
|
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 6.7.2010 6:33:21
|
|
|
|
miapia
|
Do trenutka, ko mi je začela odtekat voda. Po tistem sem se spomnila, da sem se prejšnji dan še kopala, in me je nekaj čudno špiknilo. Drugače pa nobenih znakov, tudi čep mi ni odpadel.
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 6.7.2010 6:43:21
|
|
|
|
legenda_m
|
sem imela enako vprašanje. sam ko je šlo zares sm vedela, da je to to. no se mi je dozdevalo da je to zeloooo verjetno to
|
|
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 6.7.2010 8:44:16
|
|
|
|
kristinaj
|
do zadnjega nisem vedela in tudi mene je stalno neki špikalo... ko bo šlo zares, ne boš zgrešila :=))))... pa srečno...
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 6.7.2010 12:20:14
|
|
|
|
lananai
|
Ja, ko bo šlo zares, boš vedla. Pri vsaki je drugač. Meni je začela ponoči počasi voda odtekat, več kot 2 tedna pred rokom. Šla sem se seveda pokazat, nisem si pa mislila, da je to že plodovnica... Pa so me obdržali noter in naj bi mi naslednje jutro sprožili, če ne bi dobila svojih popadkov. Razen te malo vode, se nisem počutila popolnoma nič drugače. Popoldan me je začelo črvičit v trebuhu... in moj je rekel, da je to od treme... Ampak črvičenje je bilo vedno močnejše... Ko sem pomislila, da so mogoče popadki in začela merit čas... so bili že enakomerni na 10 minut. Rodila sem ob 2h zjutraj, približno 24 ur po tem, ko mi je začela odtekat voda.
|
|
|
|
RE: Kako veš kdaj gre zares 7.7.2010 22:45:32
|
|
|
|
Naina
|
Ne skrbi, boš vedela. Itak je pa res pri vsaki drugače in tudi od poroda do porda je drugače. Edino kar je bilo skupnega so bili krči, kot pred menstruacijo. Ampak to se je vleklo.pri meni 2-3 tedne.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?