|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš kdaj gre zares
5.7.2010 15:23:05   
natasarobi
oj!

Konec meseca naj bi rodila, pa me zanima kako ste vedele. da gre zares? Mene že nekaj dni občasno spodaj nekaj špika, pa tudi občasno kar zaboli in potem mine - kot, da bi bil popadek (vsaj mislim, da je).  Je pa vsak dan občutek drugačen,trebuh mi ne otrdeva (nimam takšnega občutka).

Me pa danes tak čuden občutek daje, da sem šla kar malo za porodnišnico pripravit. Mogoče me daje strah ali pa šesti čut, da se nekaj dogaja.

Pojma nimam, ful mešani občutki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš kdaj gre zares
5.7.2010 17:36:45   
alejna
Pozdravljena user posted image

Tudi jaz sem se bala da ne bom vedela kdaj gre zares,in sem sla kar stiri krat v porod.,ker sem mislila da je to "to"...ampak ko se je pa res zacelo mi je bilo kar nerodno zaradi cesa sem jaz prej hodila v porod. in delala taksno paniko mozu hahaha.
pozorna moras biti na trajanje popadkov in kdaj casovno imas popadke (jaz sem imela najprej tri ure na 10 min)...ce imas npr. popadke vsakih 10 min.,cez nekaj casa npr na 8 min. (v enakih intervalih),so to pravi popadki.Drugace je pa tisti obcutek "spikanja" v trebuhu itd. malo tudi zaradi tega ker se prevec psihicno obremenimo in prevec razmisljamo o porodu.

Lep porod ti zelimuser posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2010 20:19:51   
tix
Zanimivo vprašanje, jaz sem to dala skoz teden dni nazaj. Pa moram priznati, da nisem vedela da imam popadke - pa sem jih imela praktično cel dan - dokler se niso začeli ponavljat na 5 minut, pa še takrat nisem bila prepričana user posted image Trebuh mi ni otrdeval, malo sem krvavela (predvidevam da čep), cel dan sem hodila na veliko potrebo in bolelo me je okrog bokov in stegen. Sem klicala v P če imam popadke pa so rekli, da je vrjetno virozauser posted image ...No ker mi je bilo vse skup sumljivo sem vseeno sredi noči odšla v P in bila že čisto odprta tako, da so me samo pošibal v porodno, no pa še vseeno je trajal dobri dve uri user posted image

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2010 6:33:21   
miapia
Do trenutka, ko mi je začela odtekat voda. Po tistem sem se spomnila, da sem se prejšnji dan še kopala, in me je nekaj čudno špiknilo. Drugače pa nobenih znakov, tudi čep mi ni odpadel.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2010 6:43:21   
legenda_m
sem imela enako vprašanje. sam ko je šlo zares sm vedela, da je to to. no se mi je dozdevalo da je to zeloooo verjetno to

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2010 8:44:16   
kristinaj
do zadnjega nisem vedela in tudi mene je stalno neki špikalo...

ko bo šlo zares, ne boš zgrešila :=))))... pa srečno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2010 12:20:14   
lananai
Ja, ko bo šlo zares, boš vedla. Pri vsaki je drugač. Meni je začela ponoči počasi voda odtekat, več kot 2 tedna pred rokom. Šla sem se seveda pokazat, nisem si pa mislila, da je to že plodovnica... Pa so me obdržali noter in naj bi mi naslednje jutro sprožili, če ne bi dobila svojih popadkov. Razen te malo vode, se nisem počutila popolnoma nič drugače. Popoldan me je začelo črvičit v trebuhu... in moj je rekel, da je to od treme... Ampak črvičenje je bilo vedno močnejše... Ko sem pomislila, da so mogoče popadki in začela merit čas... so bili že enakomerni na 10 minut. Rodila sem ob 2h zjutraj, približno 24 ur po tem, ko mi je začela odtekat voda.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2010 22:45:32   
Naina
Ne skrbi, boš vedela. Itak je pa res pri vsaki drugače in tudi od poroda do porda je drugače. Edino kar je bilo skupnega so bili krči, kot pred menstruacijo. Ampak to se je vleklo.pri meni 2-3 tedne.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2010 13:06:05   
dreamhorse
Vse smo se enako spraševale... Tudi jaz. Najbolj me je bilo strah, da ne bom vedela, kdaj mi bo odtekla voda... Ampak ko me je ponoči prebudila toplota med nogami, sem se vstala, da grem na wc, se je iz mene zlilo toliko vode, kot bi mi nekdo polil cel lavor vode po nogah.. Potem sem pa samo čakala popadke...
Verjemi, težko bi zgrešila...

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?