|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš
9.3.2009 17:21:38   
Anonimen
Torej mene zanima kako bom vedela, da imam popadke. Ker sem resno panična že pomalem.
Pa ne mi govorit, da ko bo prišel čas, da bom že vedela - pri prvem nisem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš
9.3.2009 17:34:40   
Anonimen
Aja pa še tole!
A je možno, da sem z čepenjem kaj sprožila???  Sem sedela na otroški pručki ene 20minut. Sedaj me že eno uro boli križ in mi trebuh otrdeva, nekih bolečin ne čutim. Ni pa redno, je bolj tk enkrat 9min, drugič 6minut premora

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 17:35:38   
mulan
Jaz pa v drugo nisem vedela - seveda ne, ko pa niso bili ne redni, ne boleči. K sreči sem bila že na oddelku, pa ni bilo straha, da bi na ulici rodila user posted image   Vem, to ti nič ne pomaga, ampak tako vsaj veš, da je res vsak porod drugačen. Mogoče boš drugi porod razbrala že na začetku. Pa brez panike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2009 18:08:31   
clara23
Mene je tudi skrbelo da ne bom prepoznala popadkov, ko pa so le te prišli, sem takoj vedela da je to touser posted image user posted image . Čutiš kot bolečino, ki se vije od sp. dela trebuha čez bok proti križu..

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 20:49:47   
2 Sraki
Z čepenjem se lahko pospeši, v kolikor je dokaj pravi čas zato. Pri obeh porodih sem zaradi čiščenja po kolenih in v čepe, šla naslednji dan rodit. Seveda je bil tudi kolikor toliko pravi čas. 

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 0:42:59   
primorka 73
Tudi jaz sem jih na začetku "spregledala" - so bili tako neboleči, da sem si rekla "to pa ja niso popadki, saj nič ne boli", ko pa so bili na 3 minute mi je bilo jasno, da mi zmanjkuje časa. Komaj mi je uspelo priti v bolnico. Vse skupaj od začetnih - nebolečih 20 minutnih popadkov do poroda je trajalo 2 uri :). Upam, da bo sedaj po 11 - ih letih enako in bo šlo kot po masluuser posted image .

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 1:05:17   
t.e.j.a
cau
mene so obakrat zbudile bolecine v križu - prvič sem tudi krvavela.
me prav zanima kako bo zdaj, v tretjeuser posted image
sicer pa srecnouser posted image

primorka73 živjo, jaz sem tudi primorka. imaš kmalu rok?user posted image

(odgovor članu primorka 73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2009 13:45:01   
primorka 73
Pozdravljena,

jaz imam rok 24.6. tako, da me čakata še dobra 2 meseca do konca. Počutim se super, trebuh je še med "manjšimi", a vztrajno raste user posted image . Do sedaj lahko rečem, da je bila moja nosečnost zelo lepa - upam, da bo tako tudi ostalo do konca.

Kaj pa ti? Koliko sta stara druga dva? Je vmes velika razlika? Čestitam za tretjega. Kdaj imaš pa ti rok?
Jaz sem prelagala za drugega malo "preveč časa". Nikoli nisem imela v planu 11 letno razliko, a glej ga zlomka user posted image ,
sedaj pa mi je počasi začelo malo zmanjkovati "časa" in sem se ustrašila, da mogoče pa ne bo šlo,... a je šlo BP user posted image .
Je pa moja, še vedno "tamala", ful vesela in zadovoljna. Mislim, da mi bo tudi že malo lahko priskočila na pomoč. Vse ima svoje prednosti in slabosti.

Jaz sem iz okolice GO, pa ti? Uživaj v nosečnosti in oglasi se še kaj, da si kaj napiševa.

(odgovor članu t.e.j.a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?