ThinkPink
|
Naša se vstane že ob 6h zjutraj, če ob 7h, sem že v oblakih, seveda potegnem z njo, da bi se pred njo vstajala, mi ne pade na pamet, ker bi jo tako ali tako zbudila. Torej, zjutraj nama obema naredim isti zajtrk: mleko, kruh in marmelada ipd. Po zajtrku se jaz stuširam, mala je ves čas pri meni v kopalnici v svojem stolčku in se igra. Vmes med zajtrkom in malico nekaj na hitro skuham za kosilo - od cca. 8m je isto kot mi. S kosilom ne kompliciram: kakšni špageti, polivka, pire+špinača+mesek, juhe, rižote ipd...Kar je gotovo v pol ure. Malo se igrava skupaj in sledi malica - sadje - to imam tako pripravljeno v nekaj minutah - banano pretlačim, jabolko naribam, kakšno suho sadje pa tako je sama ipd. Ko poje malico je ura cca. 9-10 in po malici greva ven. Veni sva do 2 uri, ko prideva domov je kosilo tako že skuhano, morda treba kakšne testenine samo še skuhati ipd, kar pa je tudi v nekaj minutah. Ko prideva iz sprehoda je praviloma ful lačna in kosilce zmaže, potem pa pade v posteljo in imam 2 uri blaženega miru. Vmes si v miru privoščim kosilo sama, spijem kavo, malo RRjam, včasih se vležem za kako urco. Pospravljem takrat, ko pride ati iz službe in pazi na malo. Tako, da tako nekako nam laufa. Poleti, ko sva bili dlje časa veni sem pa s sabo nosila malico, tudi nisem komplicirala - kakšno banano, doma narejeno kašico ipd, če ni hotela, pa je dobila željico za glodati. Moj nasvet je, da čim manj komliciraš pri kuhariji, ker dokler sem hotela vse tipi topi in igrati Jamie Oliverja, sem tudi jaz bila nonstop za kuh. koritom. Sicer pa vaja dela mojstra, bo že zalaufalo....vsi smo enkrat bili vrženi pred dejstvo, da ni bilo več dovolj samo odpeti moderc in je bila hrana tu...
|