Nasy
|
Dojenček je nama obrnil življenje za 180 stopinj, pa še kakšno čez no, vsaj meni. Naša punca je en tak energije poln otrok, ki že od začetka zelo malo spi. V glavnem je za njo veljalo vse ravno kontra, kakor je pisalo v kakšni knjigi, ki sem jo prebrala ali reviji. Ko naj bi ta otrok že začel spati iz dneva v dan manj, je naša bejba šele začela ugotavljat, da je spanec koristna zadeva No, zdaj bomo stari 18 m in smo prišli na 2 uri spanja na dan, prva dva meseca ni spala čez dan nič, ponoči pa čisto odvisno. V glavnem se je spremenilo to, da je zdaj ona šefica najinega življenja, ker se vse vrti okoli nje vedno je treba vse vnaprej načrtovati, tudi midva sva prej švignila kam na hitro, odkar je na svetu, je to nemogoče. Preden kam gremo, je treba preverit, če imamo rezervna oblačila, hrano, pleničke,..odkar hodimo, traja precej časa, da pridemo iz enega konca do drugega, ker zdaj hoče vse sama, tudi do 4. nadstropja po stopnicah. Če se ti kam mudi, kar pozabi Največ informacij sem izvedela na RR, patronažna je bila žalost, bolje, če je sploh nebi bilo, ker je samo čas tratila tu, povedat ni znala nič, še previt je ni znala. Pediatrinji je bilo itak vse normalno, dokler je nismo zamenjali, nismo izvedeli nič od nje. No, pa kakšno knjigo sem še prebrala in to je to. Nasveti mam in babic so bili precej zastareli, večinoma celo nemogoči in si z njimi nisem mogla nič pomagat. To je v glavnem to. Če te še kaj zanima, pa vprašaj. LP
< Sporočilo je popravil Nasy -- 2.9.2009 22:32:46 >