|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 20:33:33   
Bejba
Naš malčekje star 3 mesece in 10 dni, pa je v gostilnah, trgovinah in drugih podobnih destinacijah blazno tečen in nervozen.
Če zaspi v avtu, potem ni problema. Če pa se sredi trgovine ali v gostilni zbudi, pa nekaj časa opazuje, potem pa jokanje in stokanje, tako da ne moreš nič več narediti in čimprej ven.
Danes naprimer sva si z atijem zaželela za kosilo pizzo. Mali je v avtu zaspal in tudi ko smo prišli v pizzerijo je še vedno spal. Ga malo slečem in odpnem, še vedno spi. Midva seveda zadovoljna, da bova v miru pojedla. Jok brate:zmeden:. Mali se zbudi, nekaj časa opazuje kje je in ko midva dobiva pizzo na mizo se začne jokanje in ritanje v lupinici. Nič ni pomagalo, ne igračke, ne čaj. Smo ga vzeli ven, še vedno nič boljše. Smo bili že prava atrakcija sredi pizzerije. Tako, da smo na koncu vzeli pizze s seboj domov, saj je bilo nemogoče tam pojesti.
In glej ga zlomka, takoj ko stopimo ven, mali ves zadovoljen, se smeji, skratka kot ne bi bilo nič:zmeden:.
Pa ni bil ne lačen, ne zaspan ali kaj podobnega. Samo tečka tečna.
Podobno je v kakšni trgovini, če je zbujen.
Torej, kako pa se vaši otročički obnašajo v podobnih situacijah? Naš je najbolj srečen, če je doma ali zunaj.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.1.2005 20:41:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 20:42:48   
BUČKO
:duda:Za razliko od tvojega se naš gal v trgovini obnaša zelo vredu.Najbolj uživa v stolčku na nakupovalnem vozičku,ko pa se zmatra enostavno zaspi.Če pa že sitnari ga potolažim z dudo in kot bi vedel da mu ne preostane nič drugega zaspi.Kako bi bilo v gostilni še ne vem ker z njim še nismo bili.Upam da ne bo tak:hudicek:kot tvoj,pa ne zameri pač nima potrpljenja biti dolgo časa namiru.
Upam da vam je pica vseeno teknila:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 20:46:28   
tia&silvija
Naša pikica je stara 2 meseca in 23 dni pa nimam s tem probleme. Ko grem v trgovino vedno vzamem s sabo mamo, da jo v primeru joka prim v roke in je potem O.K.. Ponavadi pa lepo sedi v avtosedežu, ki ga dam vn nakupovalni voziček in lepo gleda pisane police, celom mislim, da gre zelo rada v trgovino kjer je toliko pisanih stvari.
Res pa je tudi, da nismo še šli v gostilno. Ampak mislim, da tudi naša ne bi bila dolgo pri miru ker bi le sedela v tistem sedežu in se nič ne bi dogajalo okoli nje in bi potem jokala.

LP, S&T

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 20:56:46   
puri
Jaz imam dva otročka in je med njima velika razlika!
Tavelik je že od rojstva tak, da se ni dalo z njim nikamor - ni se hotel voziti v vozičku, ne v avtu, za v gostilne sploh ni bil, pravtako ne za v trgovino! Najraje je bil doma in seveda v naročju:(! Sedaj je star že 2 leti in 4m, pa še vedno ne moremo z njim v gostilno, tudi v trgovini je težko, ker je zelo živ fantek in ne more bit dolgo pri miru!

Tamal je pa pravo nasprotje, rad se vozi v vozičku in v avtu, pa tudi v trgovini ni z njim nobenega problema, samo gleda na okrog in ko se utrudi, zaspi - sploh ne vem, da ga imam s sabo, vse lahko v miru pogledam!

Ja, otroci so si med seboj res zelo različni, celo bratci!:)

lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 21:02:56   
Anonimen
Zaenkrat vse zelo dobro prenaša. V trgovini je ves navdušen, zelo rad se vozi z nakupovalnim vozičkom. Kar vriska od veselja in zbuja pozornot:ups:

V gostilni je pa itak HRANA in kadar je HRANA, je treba jest in kadar je treba jest, samo čaka z odprtimi usti, kdaj bo kaj priletelo notri :ups:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 21:05:33   
kaja11
Moj sonček ima slabe tri mesece in nama ne pusti niti ene kavice na sončku spiti :(, v trgovini je cela drama,... Ko znori niti to, da ga iz vozička vzameš, ne pomaga:). Upam, da bo bolje ko bo lahko že sedel in mu bo mogoče bolj zanimivo:)

LP Kaja

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 21:13:29   
lan
Lan je pa "taprav" otrok za shopping in gostilno:)-(se hecam).
Ampak res nismo imeli nikoli problemov z njim v trgovini ali pa v gostilni.Še lažje je bilo z njim,ko je bil star 2,3,4,...mesece tam do 1 leta.Zdaj,ko hodi,je malo težje,saj se hitro naveliča sedeti,če papa pa ni panike.
Je pa res,da je Lan vedno z nama hodil (že od rojstva),kamorkoli sva šla (na kosilo v gostilno,trgovino,...),tako da je "utrjen".

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 21:49:02   
Anonimen
Mene je pa Tibor že v porodnišnici streniral, da jedla pa ne bom, če bo on zraven. Čisto za vsak obrok je, ko se je samo zavohalo ali pa zaslišalo, da so ga začeli raznašati, začel cmizdriti, potem pa, če nisem takoj reagirala, pa zelo, zelo zahtevno jokati. Tako da je bil seveda najprej na vrsti on, potem pa mrzla hrana, če se mi je sploh še dalo jesti. Tako se je nadaljevalo, vsaj kar se gostiln tiče, do danes. Sedaj gremo pa samo še tja, kjer imajo kakšne igrače, drugače je vse skupaj ena sama živčna vojna. Pa niti ne z moje strani, jaz sem sodik med njim in očijem.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 21:53:40   
Gina
Splišni, kar se hrane in našega malega tiče, se podpišem pod tvoj post!
V stolčku na vozičku v trgovini se pa zelo rad vozi.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
22.1.2005 22:11:34   
sonček2*
Pri nas imamo glede tega kr srečo. Taja je stara 3,5 mesece, pa "hodi" po trgovinah že od enega meseca, pa tut v gostilni smo že bili, pa v Avstriji po nakupih pa je vse pridno prenesla, al spi al pa gleda in se zabava - sam da se kej dogaja, da ni treba doma ležat pa bit pr mir:):bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
23.1.2005 11:43:57   
Mojca20
He, he tudi mi smo bili pri 3 mesecih v piceriji prava atrakcija, ta mali je tako vpil, da smo vse skupaj na pol pojedli, plačali in pobegnili ven!:)-

Zdaj to praktirciramo drugače: če gremo z izleta se ustavimo v piceriji,vzamemo 3pice za sabo in pojemo v avtu.
Prav tako so bile težave v trgovinah, ki pa so zdaj mimo. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
23.1.2005 14:24:28   
frutka_
V Koloseju, ko se dobivamo Štajerke je OK. Ko je bil manjši je večino čsa prespal, zdaj pa se deca malo poigrajo skupaj, poje, zaspančka,...
Trgovskih centrov se z malim izogibam, pa ne ker ne bi bili "priden" ampak ker se mi zdi noro malega v tako gužvo vlačit. Ampak, če pa nanese da vseeno moram it je pa celi nor in full gleda in se smeji pa opazuje. V IKEI, ko sva šla sama gor pri 5-ih mesecih, je bil pravi cukerček, tiho kot bubica. Mora se pa obvezno nekaj dogajti, sicer je panika.
Na pizzo z njim še nismo šli, si jo raje domov prinesemo da v miru pojemo on pa se igra s svojimi igračkami.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
23.1.2005 22:23:13   
Bib
Najina Lara je bila včeraj prvič v gostilni, pa je stara dva meseca in pet dni:bravo::bravo:.
Bila je zelo pridna, malo se je pri očiju pocrkljala, drugače pa je bila v lupinici.Edino dudko je rabila, potem pa je zadovoljno gledala naokrog:duda:.

Lp...Bib:sloncek:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
23.1.2005 22:39:53   
KIRA
naša je že 5 dni stara bila prvič v gostilni - na poti iz MB porodnišnice domov, ko sem bila blazno lačna.
drgač pa je zelo rada v trgovini, rada ima svetlobo, pa barve. všeč ji je. ponavadi se od gledanja tako utrudi, da zaspi.
z njo nimam nikoli težav, kadar kamor grem. tudi ko se peljemo v avtu ne, dokler avto ne miruje. tega pa ne mara, niti rdečo luč. moramo vedno biti v gubanju. 9nebesa

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako vaši malčki prenašajo gostilne, trgovine...
23.1.2005 23:50:32   
Jančika_
Mi gremo vsaj enkrat na teden skupaj ven jest. Vasja gre rad kam v družbo ali v gostilno, ampak je treba paziti, kdaj mu je dovolj.

Recimo danes smo bili v kitajski restavraciji in je bil tričetrt ure čisto fasciniran, ker je bilo vse tako pisano. Glodal je palčke in lizal krožnik:)- (seveda čist), gledal okoli... Potem je postal malo nemiren in sva ga z Joejem izmenično nosila okoli, da je pogledal vse rože in slike, potem pa je začel malo jamrat in ker zaradi razburljive okolice ni bilo šans, da ga podojim, sem spokala in šla lepo z njim v vozičku peš domov, kjer je jedel kot volk. :love:

Bili smo tudi že dvakrat v Ikei, kjer je tudi fajn, ker se vse sveti, pa na srečanju Štajerk, kjer zaenkrat od njega še ni bilo drugega, kot da je debelo gledal:)-. Ampak potem doma vse pove in se ful razgovori in razživi! Tudi danes, ko sva prišla iz kitajske in se je najedel, je pol ure brbljal na vse pretege:angel:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?