Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 13:22:06
|
|
|
|
sakuL
|
čez dve minuti pa že prileti v pisarno in ti pokvari ves teden
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 14:14:11
|
|
|
|
HuAnita
|
Lej, kot da si mi odprla nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2011 14:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 14:34:10
|
|
|
|
mojamura
|
metulj333 to pa je res konflikt
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 16:20:07
|
|
|
|
Colt
|
Hm...najbolj modro si je šefa narediti za svojega zaveznika. Seveda je vseeno res da gre ponavadi za primerke z ADHD motnjo, kompulzivno/bipolarno/impulzivno motnjo, totalno distorzijo realnosti/časovnih rokov itditd....ampak vseeno se sčasoma da takšnega človeka nekako podrediti oz vzpostaviti nek odnos. AL sem samo jaz prevelik optimist? Ja sej...kdaj pa nisem...
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 17:06:42
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt res da gre ponavadi za primerke z ADHD motnjo, kompulzivno/bipolarno/impulzivno motnjo, totalno distorzijo realnosti/časovnih rokov itditd....ampak vseeno se sčasoma da takšnega človeka nekako podrediti Z zdravili seveda. Kakšne šefe pa imate to??
|
|
|
|
RE: Kako v službi začeti dan bolj pozitivno 25.2.2011 17:09:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura 1 . Na svojem PCju odprite novo datoteko 2. dajte ji ime ” Šef ” 3. Pošljite jo v KOŠ ZA SMETI (RECYCLE BIN) 4. Izpraznite KOŠ ZA SMETI 5. Vaš PC vas bo vprašal , “Ali ste prepričani da za vedno želite izbrisati Šefa ?” 6. Mirno odgovorite, “DA,” in čvrsto pritisnite tipko. 7 . Se bolje počutite? ampak jaz imam nad sabo žal toliko šefov,da bi se PC prej sesul
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?