Anonimen
|
...za vse večne čase??? Sem drugič noseča,do konca še imam 2 tedna,zredila sem se za 14 kg,obseg trebuha imam 101 cm,po pogovoru ginekologa nosim bolj malo pupo,zadnič je imela 2,5 kg,no saj sem tudi jaz bolj mala tak da je to nakaj normalnega.Ampak za mojo predrago taščo sem predebela. Me zadnič ni vidla 3 tedne in ko me vidi mi reče kak pa si ti debela ,skoraj sem popiz ,sem ji rekla ja kaki ste pa vi bli,pa je rekla da ona že ni bla tak debela,sem nadaljevala ,da sem se zredila v mejah normale in še nisem vidla nobene manekenke noseče,sicer bom pa že shujšala,če ne pa bom pač debela. Od nje dobivam vedno take bedne opazke glede teže,tudi prvič,ko sem bila sem bila debela,a ona je edina,ki me vidi kot za ostale sem lepa nosečnica,iz 55 kg sem se zredila na 69,visoka sem 165 ,tak da se meni to ne zdi taka katastrofa,njej pa očitno.Sedaj pa res ne vem,a sem res bunka ali mi hoče nagajat?Pa niti slučajno se tej babi ne pustim,kaj bo mi te govorila,ko pojma nima in je sama kaj druga kot vitka pol pa se na mene spravi s takimi bednimi babji.Dajte mi kaki nasvet kako naj utišam ženščino za vselej,saj res ni nič vredna,k nam še na obisk ne pride,ker kao tast noče peljat,čeprav imata oba otroka izpit in bi z njima lahko prišla,mojemu pa tudi nikoli nič ne kupi,naj omenim samo to,da bo star 2 leti in še niti ene čokolade ni dobil,niti kakih fruhtzwergov ali sadja,nič-a to si ne ženem k srcu,saj mu mi2 z možem vse nudima,tak da ni kakega pomanjkanja,samo noro mi je,saj je vendar babica in ena čokolada je nebi po žepu vdarla,pravo nasprotje moje mame,pol pa se še na koncu buni,da nič ne vidi vnuka.A je moja dolžnost,da ga k njej vozim na ogled,če sama nima interesa,da k nam pride???Kaj svetujete,kako se rešit ?Sem ji zadnič dala jasno vedet,da bojo mogli se zdaj malo oni zmigat,ko bomo imeli in k nam prit,če bojo hotli videt vnuke,ker mi ne bomo imeli časa še po obiskih hodit,pa je kao preslišala,ko da gluhemu govoriš.Prvič sem bila tak bedak in sem vsak tedn tja hodla,da je te vidla vnuka,zdaj pa se ne mislim komu prilagajat,res ne,pol pa še je tast najbolj poleg malega kadil,te bi pa res lahko pop..,a kaj bom ,saj je kadil v svojem domu ne?
|