Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 19:37:01
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? Naj povem, da izdelkov z bleščicami ne maram. Pa tudi navadni bronzerji mi delujejo preveč mat, nekateri pa vsebujejo bleščice, ki pa jih zaradi leč ne prenesem - bleščice namreč rade zaidejo v oči in pod leče, kar mi rani oko. Sem pa že velikokrat opazila kakšno manekenko pa tudi druge ženske, ki so jim lička žarela - skoraj, kot bi bila mokra. Ne vem, če sem dobro razložila. Rada bi si kupila tak izdelek, ker se mi zdi tako cool.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 20:19:59
|
|
|
|
srki
|
Uščipni se v lica, pol si jih pa za oljem namaži .
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 20:26:44
|
|
|
|
jakaracman
|
Probaj Dior pro Cheek.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 2:56:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:49:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
to narediš z kremnim rdečilom za lica
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška to narediš z kremnim rdečilom za lica Ja....pa ne rabiš bankrotirat zarad tega, so več al manj vsa ista
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:53:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj?
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 19:39:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj? Ne.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 28.2.2009 9:43:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj? Ne. se mi je zdelo
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 28.2.2009 9:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko svežega hladnega zraka in malo gibanja, pa bodo lička rdeča!
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 14:15:38
|
|
|
|
čaki
|
meni je to lepo, ampak mi je nekoč kozmetičarka rekla, da imsjo rdeče lica samo kmetice.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 19:30:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
verjetno je blo to že zlo dalč nekoč
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 20:19:04
|
|
|
|
Barbara_L
|
Sam meni se zdi, da avtorica teme noče rdečih, ampak bleščeča lička-da se koža na ličkih samo ful ful sveti.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 9.3.2009 15:46:22
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Probaj Dior pro Cheek. prava zadeva za žareča lička. imam doma-torej iz lastnih izkušenj priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.