PIAF
|
pri nas je tudi težko! Že od začetka je vedno zaspal le na rokah, potem smo en čas uvajali spanje v posteljici z hudim jokom, pa je ratalo. Potem so se začeli zobki in zbujanje nonštop in sedaj smo preklopili na nošenje spet!:zmeden: Vem, da je narobe, ampak tako mi zaspi v 10-ih minutah, ni mi da ga gnjavim in potem on joče, pa jaz sem cela živčna. Ga malo ponosim, pa je. Saj drugače se noče več cartat, ko je že tako velik, pa ga vsaj zvečer na tak način pocartam. Ko pa ga ne morem več nosit, ali me boli križ, pa ga dam v najino posteljo in se vležem poleg njega, to bolj redko uspe, da zaspi, saj je navajen na rokah, a včasih že. Ati ga pa sploh ne more uspavat, se dere in kliče mam, mama....:zmeden2: kaj češ... dude nima, pleničke nima, ninice nima, le uspavanko, pa še to se mi zdi mu nič ne pomeni, le moje petje ga umirja. Večkrat ga pa položim tudi sicer umirjenega, a še budnega v posteljico, mu še pojem malo, ga malo božam, pa po ritki tapkam, pa potem zaspi. Probaj ga umirit na rokah, potem pa budnega dati v posteljico, ampak mora biti fejst utrujen. Glede tašče pa brrr...jaz jih sploh ne bi noter spustila, saj ste vi svoja družina in imaš pravico vzgajati otroka kot tebi paše. Naj jim tvoj mož svoje pove!
|