|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako uskladiti...
11.11.2004 11:19:54   
Bela
...šolo in otroka?
Upisala sem se v nadaljevalni študij in imam že dvome, da mi ne bo uspelo.
Doma sem večino časa sama z Borčkom, ker tata čez dan dela pri konjih, zvečer pa gre v službo, kjer dela do jutranjih ur.
Moji starši se za nas ne kaj preveč zanimajo, tako da ne moram računat na njihovo pomoč, tašča pa bi tu pa tam skočila na pomočm, a že ona ima toliko dela da ji ne želim nakopati še mojega.
Saj vem, da če hočeš se vse da in veliko mamic študira, a nevem kako zaposlit mojga :duda: , igrače ga ne zanimajo...mama je najboljša zabava in prevozno sredstvo na katerem bi užival cel dan;)...ob polnoči pa gre spančkat, tako da niti zvečer ne uspe pokukat v bukvico. v vsem tem je tudi nekaj pozitivnega, da se Bor nikoli ne joče in je večino dneva dobre volje, tu pa tam se pojezi, če kam uidem za trenutek.
Pol pa je še gospodinstvo in tralatralala...včasih sem bila bolj organizirana, zdaj pa tega ne obvladam več
:zmeden:.
Mogoče bo pa pomagalo da se greva učenca in učitelja, jaz razlagam on posluša?
Upam, da vam nisem preveč zatežila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako uskladiti...
11.11.2004 11:31:02   
limaš
No če si doma mislim, da bi potrebovala samo malo boljšo organizacijo in voljo. Mogoče da se učiš takrat ko mali:duda: zaspi, čez dan, zvečer...ali pa da nevem tik pred izpiti, da ti ga kdo počuva po dve urci, odvisno koliko potrebuješ za učenje.
Meni kar gre ob večernih urah, pa sem še v službi, poleg gospodinjstva in vsega kar pač sodi zraven...sicer sem potem kakšen teden mal bolj utrujena, ampak se splača...pa še možek pomaga kolikor lahko:bravo::bravo:
Najboljši sistem boš pa našla sama. Veliko uspeha;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako uskladiti...
11.11.2004 12:03:14   
kimi
bela sem na istem kot ti. kot je limaš rekla pomembna je volja in organizacija

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako uskladiti...
11.11.2004 12:34:00   
Anonimen
Jaz imam še dva izpita do konca, pa se nikakor ne morem in ne morem spravit k učenju. :hudicek: Zdaj je tukaj David, ki bi se mu rada posvečala 100 na uro 9nebesa, potem še likanje :hudicek:, gospodinjstvo :hudicek::hudicek: , sprehodi:love:, pa Štajerke da ne pozabim :)-... 1000 in en izgovor, zakaj se ne učit.

Pa še samo dva izpita imam do konca...

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako uskladiti...
11.11.2004 14:07:04   
Anonimen
Neka moja znanka je imela tudi samo še en izpit do konca medicine!!!, pa ga sedaj v skoraj enem letu ni uspela narediti. Pa je rekla, sem si mislila, kako bo fino, mala bo spala, jaz bom pa lepo študirala... Sedaj, torej skoraj po enem letu, je malo sicer s težkim srcem in praznim žepom morala dati v varstvo. Ona pa lepo študira naprej. Si predstavljam, da ne gre drugače.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako uskladiti...
11.11.2004 15:58:23   
Anonimen
Hoj že davno od tega se mi je rodilo dete..jaz sem bila še v šoli moj dragi pa v vojski.Pouk sem imela popoldne zjutraj prakso.Mene cele dneve ni bilo doma,še dobro,da sem imela mojo mamico ona mi je Katjo gor spravila.Ja zamudila sem leto dni moje hčerke..pa se ji nič ne pozna..mami je končala šolo in pridobila poklic in potem službo,ki jo je pustila,ko je bil na poti tretji otrok in,ker sem morala poskrbet za hudo bolno mamo.Vse se da,samo volja je potrebna in kot so ti druge rekle organizacija.Želim ti uspešen študij in ne imet slabe vesti.Papa:morje::rozica:

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako uskladiti...
11.11.2004 16:33:44   
Anonimen
Neva, problem je v tem, da jaz sem že doštudirala, ampak v zaletu, ki ga verjetno čuti vsaka študentka, ko diplomira, sem se prijavila še v program za zgodnje poučevanje angleščine. Rekli so, da bo trajal samo tri leta, ampak ob taki organizaciji, kot smo jo mi imeli, se je še razvleklo vse skupaj - jaz pa nisem in nisem hotela počakat z otrokom. Torej, pred porodom sem se malo še družila s sošolkami, ki so mi dale motivacijo za učenje in sem potem naredla dva izpita, dva pa sem si pustila. Če bi se tudi meni šlo za službo, bi se verjetno še bolj potrudila, ker pa je to bil le moj interes, pa se mi zdaj več ne da...

Mogoče bi se mi poznalo kaj pri plači... ampak ne verjamem. Poleg tega sem si le hotela zagotoviti prednost pred drugimi, če bi morala iskati službo za nedoločen čas - pa sem le-to dobila na naši šoli.

Torej, izpite moram opraviti le zaradi sebe, sebe in samo zaradi sebe. Pa to čimprej, da ne bom pozabila vse snovi.

Ampak najprej je pomemben David.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako uskladiti...
11.11.2004 16:57:50   
Anonimen
Zlata moja David ti ne bo nič zameril,ti pa se boš lahko nekega dne,še po glavi tepla.Ne odnehaj!!!!!!Saj vem danes več ko si šolan več veljaš,do boljšega delavnega mesta se pride,prednosti so.Meni je še sedaj žal,ker nisem poslušala mojega profesorja in nadaljevala študij za višjo stopnjo.Imam pašč samo srednjo končano pa baje še ta kaj več ne velja:((Kljub ogromnim uram prakse,pa potem letom službe sedaj ko kam pošljem prošnjo me odbijejo:češ da sem prestara,da potrebujejo mlad kader itd:((Samo v tujini bi še dobila službo,samo tam kamor so me povabili ne morem,ker je predaleč in bi bila odsotna od doma tudi po cel mesec,tako sem se vdala v usodo in ostala mama in gospodinja.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?